AMD Radeon 6xxx

poruka: 4.994
|
čitano: 592.500
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: ATI Radeon 6XXX
Hyperion kaže...

To će satrt,pregazit,pokopat sve što postoji.

Uključujući i samog vlasnika, jer tko zna koliko će to čudo koštati kada kod nas sada 5970 košta od 4500kn pa na dalje...Belji se

Jer ako zbilja nova serija grafa bude pomela i vlastite i nvidine modele, nema šanse da će ih davati po nekim humanitarnim cijenama...

Stoja
15 godina
odjavljen
ATI Radeon 6XXX

U SR kupujem

// OFP Forever Fan // PM isključen zbog izuzetno dosadnih likova koji pitaju glupa pitanja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Hyperion kaže...

Jel itko pomišlja na performanse HD6970?

To će satrt,pregazit,pokopat sve što postoji.

a cijena?brrrr... to nece bit za obicne smrtnike, eventualno za MicromanaSmijeh

"To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?"
17 godina
ATI Radeon 6XXX

Nebi me ni 5000-6000kn iznenadilo kao u zlatna vremena nvidije.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
ATI Radeon 6XXX

Zadnji put sam napisao 6770 blizu 5870 -znam da je rebrandiranje bilo, tako je i pisalo, a svi po meni .

Valjda sam ipak onda dobro protumačio karakteristike kartica iz dijagrama.

Ma samo se nadam dobrim performansama i niskoj cijeni pa da nam svima bude dobro.

pozz

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ATI Radeon 6XXX

amd sve više postaje kao nvidia barem šta se tiče grafike

kod procesora je još uvijek intel number 1 po snazi i cijeni,ali nikad se nezna....

Moj PC  
0 5 hvala 0
16 godina
ATI Radeon 6XXX
[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean6/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.9.2010 22:58 (dart_tom).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

Evo baš bilo na prošloj stranici...

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
15 godina
neaktivan
M4X kaže...

kod procesora je još uvijek intel number 1 po snazi i cijeni,ali nikad se nezna....

Intel number 1 po cjeni?

Malo sutra!

U intela platis 4x vise za proc koji je cca 30% brzi!

i7 980x 8k > phenom II 1090T 2k kuna (phenom je 30% slablji)

A po snazi je po isplativosti nikako!

ONTOPIC:Sad su shader clusteri znaci jos jedna crtica za micanje u Afterburneru?wee Cool

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.9.2010 23:21 (pandza94).
15 godina
odjavljen
M4X kaže...

Ne, AMD nepostaje već koristi. Upamtite jedno - Tržište nije sveta misa i nema poštenih proizvođača - Svaki on gleda za svoj dzep i da što više naplati proizvod. Bio to Intel,.SIS, AMD, VIA, NVIDIA - Svi bi oni naplatitli maksimalno bezobrazno svoj proizvod jer je to politika svake firme. Zašto nešto prodavati kad ga mos uvalit za više. AMD to sada koristiti jer im je ovo jedina prilika ikada, i bili bi ludi kada bi staviti 5850 za 1200KN. Da nema konkurencije 5850 bi vjerovato bio 5000kn. Trziste nepita za poštenje - Vec samo za dzep.

Što se tiče procesora - Intel trenutno daleko bolje stoji po financijama i prihodima - Procesori u desktop trzistu su mu broj 1. ali definitivno ništa strašno brzi - Jer AMD i više nego dobro konkurira. Intel ima bolju arhitekturu (zato AMD i sprema Bulldozer), ima više trzista (Mobilno, Desktop) i time su mu prihodi veći - Ali procesori nisu bitno bolji. Intel radi monopol i naplacuje svoje ime jednako kao i ATi.

// OFP Forever Fan // PM isključen zbog izuzetno dosadnih likova koji pitaju glupa pitanja.
15 godina
neaktivan
ATI Radeon 6XXX

Novi leak sa 6700 tdpom

Po ovome izgleda da će 6750 bit 6 pin a 6770 2x 6 pin

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.9.2010 10:34 (Babo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Babo kaže...

Novi leak sa 6700 tdpom

Po ovome izgleda da će 6750 bit 6 pin a 6770 2x 6 pin

Da 6750 sigurno će imat samo 1x6pin, 114W to je taman.

Nego ova HD6770 146W, ipak manje od HD5850, a idle 23W.

16 godina
neaktivan
ATI Radeon 6XXX

Ma 5870 rastura jos :D

FAIL

2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ATI Radeon 6XXX

mislio sam da je intel najbolji po snazi ali i ima najveću cijenu

a amd postaje nvidia zbog visokih cijena....amd će imat najbolje grafičke a to znači da će zamijenit pozicije,odnosno već su zamijenjene

po cijenama će se vidjet da amd nije ništa bolji ni lošiji od nvidie...iskorištava najbolje kako zna da bi zgrnuo profit

i tu pada rečenica "amd je za siromašnije a nvidia za bogatije",sve ovisi tko je uspio pogodit pravu tehnologiju

šta se tiče procesora intel vodi glavnu riječ ali tko može tvrdit da u budućnosti amd neće izbacit bolji a to znači i skuplji procesor od intela?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ATI Radeon 6XXX

a vidit cemo cijene , prije toga nista nemozemo zakljucit, btw koliko su pale cijene serije 4000 kad je izasla 5000

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ATI Radeon 6XXX

hoće li 6xxx serija izaći do 11 mjeseca?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
athlon64 kaže...

a vidit cemo cijene , prije toga nista nemozemo zakljucit, btw koliko su pale cijene serije 4000 kad je izasla 5000

Moja je bila 2300 kuna Sapphire, ostale po 2100 uzo sam odma čim je izašla kod nas. poslje kad sam uzo HD5850 onda joj je cijena pala zato sam i prodo ju nakon gdn dana bila je več 1100 kuna ko i dns šta joj nije više cijena snizila se zbog recesije. Sad još stoji tamo na policama po 1100 kuna. Ja ju i prodo zbog tog razloga. Još sam i dobro dobio kad sam ju dao za 850 kuna.

dv14 kaže...

Serija HD6000 se očekuje kasnije. Početkom 11. ili posljeOsmijeh

sudeč po najavama sa neta i vjestima

edit

sry evo ovdje kažu ranije. Ja čisto sumnjam da bi se u trgovinama mogle pojaviti tako rano?

trash bin can:S
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.9.2010 16:57 (stoncin3).
15 godina
dv14 kaže...

Serija HD6000 se očekuje kasnije. Početkom 11. ili posljeOsmijeh

sudeč po najavama sa neta i vjestima

jbg komp će još morati pričekati. Osmijeh

hoće li izlaskom 6xxx serije pasti cijene nvdiji i ATI-u ili samo ATI-ju?

17 godina
protjeran

Moj isto čeka do kraja 2011-te! heh Već sam se zaželio nečeg novogBelji se

Izlazak HD6000 bi definitivno trebao uzdrmat cijene štoviše i cijene konkurencije

Stvar je u tome da su neke zemlje svijeta još pod utjecajem recesije ako ne onda trpe njezine posljedice

a što opet govori u svoje ime..?

Nadam se boljem

15 godina
ATI Radeon 6XXX

može li se očekivati 5850 za nekih 1700-1800kn? Osmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ako je srećeNamigiva i manje..!

Pa 5850 je bila 1800 kad sam ju ja uzeo lani?

15 godina
ATI Radeon 6XXX

u ADM-u je najjeftinija 2220.

vidjet ćemo još što će biti za 2 mjeseca Belji se

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ATI Radeon 6XXX

kad je ono izašla 5xxx serija?

ja uzimam komp za jesen/zimu 2011. ali 7xxx seriju pa me zanima.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
djdomi kaže...

kad je ono izašla 5xxx serija?

ja uzimam komp za jesen/zimu 2011. ali 7xxx seriju pa me zanima.

Mislim, u ovo doba prosle godine. Ja je kupio u 12. mjesecu.

17 godina
protjeran

9/2009

Ja isto si uzimam na godinu novo sve osim perifernih jedinica to mi je OK

Planiram na Božić 2011-te sve si uzet novo ne do sad samo grafe mijenjao

Nadamo se da će serija HD7000 biti neki veći upgrade od ovogodišnjih

32 nm ili 28 nmNamigiva

17 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

9/2009

Ja isto si uzimam na godinu novo sve osim perifernih jedinica to mi je OK

Planiram na Božić 2011-te sve si uzet novo ne do sad samo grafe mijenjao

Nadamo se da će serija HD7000 biti neki veći upgrade od ovogodišnjih

32 nm ili 28 nmNamigiva

ti uzimaš 6 ili 7?

jedva čekam da nabavim novi komp, koji će to bit užitak preći s ove krntije na brzinu, ssd nemam u planu(10 000 kn uključujući monitor) pa možda bude kasnije.

ugl, 23-24 inch monitor, bulldozer, hd7xxx, 4+ gb ram, cm690 pure black vjerojatno...bit će mašina, a planiram imat komp koji će me služit par godina.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
17 godina
protjeran

Tako i ja seriju 7 i novi Athlon ili Phenom koji već bude mi odg za 3-4 gdn

Ova mi već prešla 2 i pol gdn u kući.

Još 1 i pol i to joj je to!Namigiva

Idem na AMD ovaj puta. Čisto da vidim i to kako ide? Grafička će vjerovatno bit opet AMD

Jedino ako nVidia baš bude jako jeftina onda geforce.

Da. Užitak je uzet novo nakon dugo vremena. zato i čekam 4 gdn uvijek. Prvi 2004. pa 2008. drugi i sad zima 2011/2012 novo

15 godina
odjavljen
djdomi kaže...

jedva čekam da nabavim novi komp, koji će to bit užitak preći s ove krntije na brzinu, ssd nemam u planu(10 000 kn uključujući monitor) pa možda bude kasnije.

ugl, 23-24 inch monitor, bulldozer, hd7xxx, 4+ gb ram, cm690 pure black vjerojatno...bit će mašina, a planiram imat komp koji će me služit par godina.

Ma uzmeš Samsunga P2770H 27' Full HD, tada ce pasti na oko 1500-1800KN sigurno, HD 6870 koja ce tada biti ultra jeftina, Intel Sandy Bridge ili Bulldozer, 8GB RAM-a, 600W napajanje i voziš.

Još ljepo kućište i kvalitetnu ploču i hladenje i super komp.

15 godina
neaktivan
Weky kaže...

Ma uzmeš Samsunga P2770H 27' Full HD, tada ce pasti na oko 1500-1800KN sigurno, HD 6870 koja ce tada biti ultra jeftina, Intel Sandy Bridge ili Bulldozer, 8GB RAM-a, 600W napajanje i voziš.

Da imam toliko para na raspolaganju ja ne bih ni razmišljao, u moju konfu bi sigurno išao 27" Full HD monitor.

Uz to još neki Intelov high end proc i dobar aftermarket cooler da se kur*im u benchmark PDF-u Cool

17 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Tako i ja seriju 7 i novi Athlon ili Phenom koji već bude mi odg za 3-4 gdn

Ova mi već prešla 2 i pol gdn u kući.

Još 1 i pol i to joj je to!Namigiva

Idem na AMD ovaj puta. Čisto da vidim i to kako ide? Grafička će vjerovatno bit opet AMD

Jedino ako nVidia baš bude jako jeftina onda geforce.

Da. Užitak je uzet novo nakon dugo vremena. zato i čekam 4 gdn uvijek. Prvi 2004. pa 2008. drugi i sad zima 2011/2012 novo

uf, ti se još držiš s 5850 :) zaviri pod moj pc :)

Weky kaže...
djdomi kaže...

ATiGamer kaže...
Weky kaže...

Da imam toliko para na raspolaganju ja ne bih ni razmišljao, u moju konfu bi sigurno išao 27" Full HD monitor.

Uz to još neki Intelov high end proc i dobar aftermarket cooler da se kur*im u benchmark PDF-u Cool

mislite da bi to sve stalo u 10 000 kn? dobro, ramima pada cijenu, tu bude ili 6 ili 8 gb, grafu planiram samo 7xxx, ne niže, jer oću dugotrajni komp, bulldozer jer neće biti previše skup, mada je intel jači, 600+ w napajanje može, mada hoću i nadogradnju u budućnosti, 27" bi bilo malo teže, monitori drže visoke cijene, ali ako bi se našao neko jeftino-upiko bi.

još je ovaj monitor što si ti weky preporučio super zbog tunera, što želim na kompu ^^

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.9.2010 21:28 (djdomi).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice