AMD radeon 6670 1GB GDDR5 problem

poruka: 10
|
čitano: 1.778
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Sapphire radeon 6670 1GB GDDR5 problem

Pozdrav raja,

Ako ima negdje slična tema na forumu  onda se izvinjavam, u nedostatku sam vremena. Imam ovu u naslovu navedenu karticu koja mi pravi problem sa driverima..

Naime radi se o tome kad je kartica u računaru bz drivera sve radi ok, ali kad instaliram driver, pojave mi se crte na displeju, zatim displej zacrni i onda se vrati u normalu kada se driver oporavi od problema, i opet isto tako nakon minutu dvije..

Pokušao sam par stvari da uradim a to su:

0: Clean instalacija sistema

1. Promjena biosa ( stavio ASUS) nije pomoglo i vratio stari

2. ispitao kondezatore na njoj - nema niti jednog napuhanog ni slično

3. Pokušavao snizit frekvencije GPU-a i Memorije preko EVGA precision do 50% ni to nije pomoglo

4. Pokušavao promijeniti brzine preko biosa, znaci flesham bios sa manjim brzinama ni to neće..

5. Uradio sam Reflow sa profenionalnim fenom, ni to nije pomogli, opet sve isto....

Stvarno ne znam šta joj je bez drivera radi super, i u Safe modu naravno, ali sa driverima ne možeš je natjerat, nema šanse...

Ako je neko ikada imao ovakvih sličnih problema ili ako neko zna rješenje, Bio bih mu zahvalan kad bi mi pomogao :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Si probao s vise verzija drivera ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: AMD radeon 6670 1GB GDDR5 problem
Haf932 kaže...

Si probao s vise verzija drivera ?

probao sam sa 3 posljednja drivera za win 7 i xp...

15 godina

Probaj stavit jos starije !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

......

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 19:44 (phoenix2003).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: AMD radeon 6670 1GB GDDR5 problem
Haf932 kaže...

Probaj stavit jos starije !

Uredu, probat cu pa javim rezultat

13 godina
neaktivan

Probao sam 10 različitih drivera od 12.1 do 12.10 i opet isti problem., A da probam neku distru linuxa pa vidjet ima li problema??

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Imam problem sa Sapphire Radeon 6670 1gb ddr3 karticom...kada u bilo kojoj igri rezoluciju promjenim sa 1080p na bilo koju drugu rezoluciju (osim 1600x900) ne iskoristava se cijeli monitor, znaci dobijem sa svake strane crne linije sirine u zavisnosti od rezolucije. Ako netko zna kako da rijesim taj problem jer mi je vec jako iritantan bio bih mu zahvalan !

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.1.2014 2:57 (worpix).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Sapphire radeon 6670 1GB GDDR5 problem
bamma_boy kaže...

Pozdrav raja,

Ako ima negdje slična tema na forumu  onda se izvinjavam, u nedostatku sam vremena. Imam ovu u naslovu navedenu karticu koja mi pravi problem sa driverima..

Naime radi se o tome kad je kartica u računaru bz drivera sve radi ok, ali kad instaliram driver, pojave mi se crte na displeju, zatim displej zacrni i onda se vrati u normalu kada se driver oporavi od problema, i opet isto tako nakon minutu dvije..

Pokušao sam par stvari da uradim a to su:

0: Clean instalacija sistema

1. Promjena biosa ( stavio ASUS) nije pomoglo i vratio stari

2. ispitao kondezatore na njoj - nema niti jednog napuhanog ni slično

3. Pokušavao snizit frekvencije GPU-a i Memorije preko EVGA precision do 50% ni to nije pomoglo

4. Pokušavao promijeniti brzine preko biosa, znaci flesham bios sa manjim brzinama ni to neće..

5. Uradio sam Reflow sa profenionalnim fenom, ni to nije pomogli, opet sve isto....

Stvarno ne znam šta joj je bez drivera radi super, i u Safe modu naravno, ali sa driverima ne možeš je natjerat, nema šanse...

Ako je neko ikada imao ovakvih sličnih problema ili ako neko zna rješenje, Bio bih mu zahvalan kad bi mi pomogao :)

ODGOVOR:

asusova stranica i tamo skineš njihove drajver i CC

imao isti problem

http://www.asus.com/Graphics_Cards/EAH6670DIS1GD5/#support

14 godina
Re: Sapphire radeon 6670 1GB GDDR5 problem

MIslim da mu više nije stalo, pošto je to napisao čak 2012. {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice