AMD Catalyst/Crimson/Adrenalin - Topic o Driverima izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.923.137
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: ATi Catalyst - Topic o Driverima

Stigao 15.12 crimson

15 godina
RE: ATi Catalyst - Topic o Driverima

Stigao 15.12 crimson

12 godina
neaktivan
AMD Catalyst - Topic o Driverima

i kaj ima novog

Chill Now And Forever
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

m.hardocp.com/news/2015/12/17/new_amd_radeon_software_crimson_edition_1512

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: AMD Catalyst - Topic o Driverima

Ma na poslu nebrem na 3 stranice kamoli na amd-ovu

Chill Now And Forever
15 godina

i opet nisu nista posebno napravili sto se tice Crossfire opet imam iste probleme kao i sa proslim driverima tako da cu jos jako dugo biti na 15.7.1 catalyst driverima

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Zapravo je ali za 3xx seriju i fury sto je po meni bezobrazno dok to kod nv-a nija bas tako ali sve ovisi

Od igre do igre ....amd kaze ko vas jebe kupujte nas novi hw a nv nije takav iako i oni imaju svoje mushice ;-)

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
4mal kaže...

Zapravo je ali za 3xx seriju i fury sto je po meni bezobrazno dok to kod nv-a nija bas tako ali sve ovisi

Od igre do igre ....amd kaze ko vas jebe kupujte nas novi hw a nv nije takav iako i oni imaju svoje mushice ;-)

Baš to nas sirotinju ko jebe...damo driver onima koji imaju najskuplje a ovi nek kupe novo...gamad

Chill Now And Forever
17 godina
4mal kaže...

da odma napomen nisam nvidia fan boy, kupujem kaj je tog trenutka bolje i donekle da mi paše cijena, a sad vezano za amd kad su več izbacili potpuno novi redizajnirani nanovo pisani drajver pa nek se potrude d drugi ili treči update radi kak treba (razlog tome je nedostatak ljudi za bolju optimizaciju drajvera) dok nVidia svakim novim drajverom ja na svojoj staroj več gtx 660 osjetim pomake u pozitivnom smislu, šteta kaj nemre amd okupit više inženjera za optimimizaciju drajvera jer bi tad grafe ubijale.

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
12 godina
neaktivan
mrakky kaže...
4mal kaže...

da odma napomen nisam nvidia fan boy, kupujem kaj je tog trenutka bolje i donekle da mi paše cijena, a sad vezano za amd kad su več izbacili potpuno novi redizajnirani nanovo pisani drajver pa nek se potrude d drugi ili treči update radi kak treba (razlog tome je nedostatak ljudi za bolju optimizaciju drajvera) dok nVidia svakim novim drajverom ja na svojoj staroj več gtx 660 osjetim pomake u pozitivnom smislu, šteta kaj nemre amd okupit više inženjera za optimimizaciju drajvera jer bi tad grafe ubijale.

Uvijek sam imal AMD, ali ova grafa je zadnja koju od njih imam pa nek onda prave driver za one kartice koje još nisu ni izašle...neznam nisu usavršili driver za stare karte a oni bi nešto novo...već sam se ponadao za taj crimson jer ja mislim da se još da izvuč sa amd-ovih kartica kad ono fuj.....

Chill Now And Forever
15 godina

Jel popravljen kompas u Fallout-u 4 sa zadnjim drajverima?

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
error_666 kaže...

ne , i ako ti je uklj opcija da provjerava ima li noviji , ipak ti moraš dati dozvolu da ga skine i instalira

neznam onda kaj mi je,tipa gta v jedan dan radi sve super,drugi dan gpu usage pada raste 0-100,treci dan usage dobar al mi blica na mapi ona linija kad sai zadam cilj,4. dan sve super...pak fifa,jedan dan 60fps ko iz sale,drugi dan pada sa 60 na 33 svako malo...treci sve po starom radi ko podmazano...mislio sam da nes prckaju svaki dan s driverima pa da se i meni mijenja...

12 godina
neaktivan
izvone kaže...
error_666 kaže...

ne , i ako ti je uklj opcija da provjerava ima li noviji , ipak ti moraš dati dozvolu da ga skine i instalira

neznam onda kaj mi je,tipa gta v jedan dan radi sve super,drugi dan gpu usage pada raste 0-100,treci dan usage dobar al mi blica na mapi ona linija kad sai zadam cilj,4. dan sve super...pak fifa,jedan dan 60fps ko iz sale,drugi dan pada sa 60 na 33 svako malo...treci sve po starom radi ko podmazano...mislio sam da nes prckaju svaki dan s driverima pa da se i meni mijenja...

probaj izbrisat drivere u safe modu sa ddu i instaliraj možda stariju verziju...neznam kod amd-a više niš neznaš meni se crashal nakon duugo vremena driver

Chill Now And Forever
17 godina
keky911 kaže...
mrakky kaže...
4mal kaže...

Uvijek sam imal AMD, ali ova grafa je zadnja koju od njih imam pa nek onda prave driver za one kartice koje još nisu ni izašle...neznam nisu usavršili driver za stare karte a oni bi nešto novo...već sam se ponadao za taj crimson jer ja mislim da se još da izvuč sa amd-ovih kartica kad ono fuj.....

a gle, kaj da ti velim, zadnje dve su mi nvidia 550ti i sad ova 660, sad si razmišljam o kupnji 960, mid range grafa sa kojom sam siguran da bu delala, al nejkaj me koči, taj dx 12, jer ak bu to istina da se bu dalo uparit nvidiu i amd, ak ostane ova živa 660 jer su joj ventovi kerepaku msi itvedba, klokao ja nju ili ne temperature su na razini prihvatljivog od 73 do 83, kaj je ok, twin frozer i bez ventova ohladi tu  grafu kak treba zadovoljavajuče + jako prozračno kučište, no da se vratim o uparivanju, kad budu sve više igrica ma dx 12 i piknem neku amd tipa fury x ili slabiju ak nebum imal za full upgrade da može ovaj moj i5 2500 non k ju nahtranit, za grafiku a ovu 660 ostavim za fiziku (jer sam se navuko na fiziku i igrica koja je rađena sa fizikim bez nje igleda ko da joj pol toga fali) a nadam se da do tad budu ispeglali te nove drajvere, jer bi bilo zbilja šteta da nemože amd grafa pokazat svoj pravi potencijal koji može, a jedina prepreka su drajveri.

da vas pitam nekaj drugo, sry za mali offtopic.

koja bi grafa od amd-a bila najbolja zamoj proc i5 2500 bez diranja bclk-a uspješno dignut na 4,1 znači zadnja gaeneracija amd grafa, ak bi bila neka mrcina, stavite mi i pod izvor neki mid range gaming grafu za 1080p monitor.

hvala!!

peace

ps. kad smo več kod uparivanja, jel ko probo s obzirom na nove drajvere?

peace

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
12 godina
mrakky kaže...
...dok nVidia svakim novim drajverom ja na svojoj staroj več gtx 660 osjetim pomake u pozitivnom smislu

ajde bar neka na 6xx seriji ima koristi, na ovoj 570 nisam vidio razlike u zadnjih pet updejta drivera, a vjerojatno i više

ili za tu fermi arhitekturu novi updejti nemaju utjecaja ili ja to ne kužim

13 godina

Ja recimo vidim poboljšanja sa novim driverima. Moguce zato jer imam gpu novije generacije.

Al sto se tice radeon settingsa, glupo mi je kada provjeravam dali postoje nova azuriranja pise mi da je sve up to date, iako postoji nova verzija.

Uglavnom saznam preko foruma il preko guru 3d-a da postoji novi driver.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
NoBru85 kaže...

Ja recimo vidim poboljšanja sa novim driverima. Moguce zato jer imam gpu novije generacije.

Al sto se tice radeon settingsa, glupo mi je kada provjeravam dali postoje nova azuriranja pise mi da je sve up to date, iako postoji nova verzija.

Uglavnom saznam preko foruma il preko guru 3d-a da postoji novi driver.

Ja sam se ispunio na onaj newsletter, mozes onda birat koje informacije da ti šalju odma na mail, npr. nove drivere, info o novom hardwareu/softwareu, najave, giveaway-ovi i slicno...

Battlelog: D3lBoy-00
16 godina
neaktivan
NoBru85 kaže...

...

...

Mislim da u release notesima za ovaj novi driver piše da je upravo ovo ispravljeno u novoj verziji

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.12.2015 15:19 (Zura).
12 godina
neaktivan
Zura kaže...
NoBru85 kaže...

...

...

Mislim da u release notesima za ovaj novi driver piše da je upravo ovo ispravljeno u novoj verziji

Bolje da isprave nešto konkretno

Chill Now And Forever
17 godina

Meni ti update checkovi nikada nisu radili... doslovno godinama.

mag.iur.

0 0 hvala 0
16 godina

Pozdrav svima

Imam jedan problem u vezi novih drivera Crimson 15.2. 

Naime u PES-u 2016 mi dosta šteka igra sa full HD rezolucijom i high postavkama. 

Sa prošlim driverima (Omega) mi je radilo najnormalnije.

Kad smanjim na medium postavke ili pokrenem igru u windowed mode, normalno mi radi.

Da li još netko ima ovakav problem i da li se može rješiti?

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Mislim da to nije do drivera, ugl. najbolje ti je isprobati stavit natrag stari driver i vidjet češ

Chill Now And Forever
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2015 12:03 (keky911).
16 godina
keky911 kaže...

Mislim da to nije do drivera, ugl. najbolje ti je isprobati stavit natrag stari driver i vidjet češ

Već sam pokušao vratiti na Omega drivere iz 11.2014 i radi bez problema na high postavkama.

16 godina

Ja sam u petak instalirao ovo i u subotu mi se počeo pojavljivati crni piksel gore lijevo u kutu. Prvo sam mislim da imam mrtvi piksel,nisam ga imao u chromeu, nego samo na desktopu i nekim igrama, onda sam resetirao i pikselić je nestao. Očito je do drivera pošto mi se to prije nije dešavalo nego tek kad sam ih instalirao. Sad sam se po treći put vrati opet na one zadnje stare koji su radili kak spada, izgleda da ovi još dugo neće raditi kak spada.

E da i taj piksel mogi i poslikati sa lightshotom, tako da sigurno nije mrtav piksel:

http://i.imgur.com/UhiEt7F.png

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2015 12:12 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Durda kaže...
keky911 kaže...

Već sam pokušao vratiti na Omega drivere iz 11.2014 i radi bez problema na high postavkama.

Onda ni ne stavljaj nove..viš da glume s tim glupostima ja danas isto vraćam 15.7.  pa tebi mora to letjet na 100+fps sa sweetfx-om čak i to je mao

Chill Now And Forever
16 godina
keky911 kaže...
Durda kaže...
keky911 kaže...

Onda ni ne stavljaj nove..viš da glume s tim glupostima ja danas isto vraćam 15.7.  pa tebi mora to letjet na 100+fps sa sweetfx-om čak i to je mao

Jel mi možeš staviti link od zadnjih stabilnih drivera ako je dopušteno.

Hvala

16 godina
Durda kaže...

Hvala

Ja uvijek čuvam barem 2 verzija drivera koji su prije ovih, čisto zbog ovakvih stvari.

Imam ja 15.7.1 mislim da su WHQL, to su zadnji koji su mi najbolji radili. Beta ne računam pošto ne volim intalirati beta drivere osim ako nisam prisiljen radi neke igre. Budem ih uploadao na dropbox pa stavim link. Driveri su za win10 64 bitni.

E  da imam i one prve Crimson 15.12 WHQL, pa ću ti i njih staviti. Isto su za win10 64bita.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2015 12:41 (Jack Sparrow).
16 godina
Jack Sparrow kaže...
Durda kaže...

Hvala

Ja uvijek čuvam barem 2 verzija drivera koji su prije ovih, čisto zbog ovakvih stvari.

Imam ja 15.7.1 mislim da su WHQL, to su zadnji koji su mi najbolji radili. Beta ne računam pošto ne volim intalirati beta drivere osim ako nisam prisiljen radi neke igre. Budem ih uploadao na dropbox pa stavim link. Driveri su za win10 64 bitni.

E  da imam i one prve Crimson 15.12 WHQL, pa ću ti i njih staviti. Isto su za win10 64bita.

Našao ove 15.7.1., pa ću ih isprobati. 

Zahvaljujem

12 godina
neaktivan

Ma neka skini sa amd stranice imaš negdje desno starije drivere 15.7.1 su ti najstabilniji

EDIT: Vidim našao ti.

Chill Now And Forever
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2015 13:00 (keky911).
11 godina
neaktivan

Ja neznam za vas al oni hotfixani Crimson driveri i ovi novi mi rade fantasticno, nist mi se ne crasha nit ima kakvih problema, jedino sam imao problema s prvima tako da je UI titrao u igrama

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice