cime se mjere fremovi u bf4 kada je mantle ukljucen?? meni tada ne radi ni fraps ni msi afterburner!!??
AMD Catalyst/Crimson/Adrenalin - Topic o Driverima
- poruka: 7.968
- |
- čitano: 1.914.557
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
cime se mjere fremovi u bf4 kada je mantle ukljucen?? meni tada ne radi ni fraps ni msi afterburner!!??
Upišeš u konzolu: PerfOverlay.Drawfps 1
Upišeš u konzolu: PerfOverlay.Drawfps 1
gdje u konzolu?? :)
Stisneš tilde (tipku ispod esc).
svatio sam, tnx
Sad če nam brzo 14.2 beta imam feeling
Sad če nam brzo 14.2 beta imam feeling
I ja imam isti taj feeling jer ode su nešto gadno zaribali
Step 1: Go to www.radeonmemory.com/nsfredemption
Step 2: Submit your Discount Code
Step 3: Click Get Your License
Step 4: Enter Country/Zip Code
Step 5: Select Checkout and process payment
Dataram Corporation Key: NSF14-BCFV6063
Ako nekome treba, izvolite.
pozz, imam 4870 i vidim da su zadnji driveri iz 10.mj 2013.g i da su vec u legacy driverima, e sad sto uciniti s tom grafom. Da li kupiti novu u tom rangu samo zbog drivera, ili se mogu nac negdje novi driveri
pozz, imam 4870 i vidim da su zadnji driveri iz 10.mj 2013.g i da su vec u legacy driverima, e sad sto uciniti s tom grafom. Da li kupiti novu u tom rangu samo zbog drivera, ili se mogu nac negdje novi driveri
Ti su ti zadnji, za koji mjesec možda izađu neki noviji ako uopće. HD 2000/3000/4000 su već odavno na Legacy izdavanju drivera.
Svi vi kojima Mantle ne radi dobro a imate AMD GCN karticu, ispunite ovu AMD-ovu anketu:
pa jel imaju kakvi custom driveri da su projereno dobri za starije grafe
pa jel imaju kakvi custom driveri da su projereno dobri za starije grafe
Nema ih jer nemaju smisla.
Novu grafu samo zato što za trenutnu driveri izlaze samo jednom u 3 meseca? Zašto?! Eto, i ja sam preskočio i 13.12 i 14.1. Kad ću ih zameniti za nove? Pojma nemam. Šta bih dobio kad bih to odmah uradio? Ništa. Je l' radi sve što igram? Radi.
Jel štogod rečeno o novim driverima (kad bi mogli doć) koji sređuju memory leak u Mantle-u?
Jel štogod rečeno o novim driverima (kad bi mogli doć) koji sređuju memory leak u Mantle-u?
nije, vjerojatno nije u driverima problem nego je DICE zayebo stvar
evo braco ja se upravo danas rijesio GTX 660 od nvidie jer kao prvo imam i5 3350p koji je bottleneck za ovu grafu u BF4MP
i to ne malen,pricamo o usage-u od 60-70 % average i to mi uzasno ide na zivce bem ti nvidiu
preko sutra mi stize nova Sapphire R9 270X dualX OC i kostala me samo 20KM ( 80 kuna ) vise i nadam se da ce mi mantle konacno rijesiti taj bottleneck i da mi igra radi fantasticno
Pretpostavljam da za ovu grafu jos mantle nije optimizovan jer je prepakovana 7870ka(doduse ipak jaca :P ) ali nadam se da ce i to rijesiti ubrzo.
samo mi žao Shadowplaya ali ne moze se imat sve
GO GO AMD :D
evo braco ja se upravo danas rijesio GTX 660 od nvidie jer kao prvo imam i5 3350p koji je bottleneck za ovu grafu u BF4MP
i to ne malen,pricamo o usage-u od 60-70 % average i to mi uzasno ide na zivce bem ti nvidiu
preko sutra mi stize nova Sapphire R9 270X dualX OC i kostala me samo 20KM ( 80 kuna ) vise i nadam se da ce mi mantle konacno rijesiti taj bottleneck i da mi igra radi fantasticno
Pretpostavljam da za ovu grafu jos mantle nije optimizovan jer je prepakovana 7870ka(doduse ipak jaca :P ) ali nadam se da ce i to rijesiti ubrzo.
hehe oće oće ;)
hahaha
šta se nisi s nekim savjetovao prije nego si učinio ovako nesto?
hahaha
šta se nisi s nekim savjetovao prije nego si učinio ovako nesto?
jaca graficka + nova sa novom garancijom plus mantle i bolje perfomanse i manji bottleneck ili nikakav za 80 kuna doplate
hvala mislim da sam dobro odlucio ;)
imas bottleneck.dakle gpu ti je prejak za cpu i ti ides kupovat jos jaci gpu jer mislis da ce ti mantle toliko pomoc?!
puno vise bi dobio jacim cpuom.vjeruj mi nisam samo jednom imao bottleneck.zadnji je bio pred bar mjeseci dok nisam uzeo novi i5 i preporodio se.
dakle pogriješio si.više bi dobio novim cpu-om.više od tih 10% plus još što ti je grafa bila na 60-70% sa ovim cpuom
jaca graficka + nova sa novom garancijom plus mantle i bolje perfomanse i manji bottleneck ili nikakav za 80 kuna doplate
hvala mislim da sam dobro odlucio ;)
Ako si zamenio staru za novu uz 10€ doplate, onda si napravio dobar posao. Svakako je više u pitanju side-grade nego upgrade, dobio si karticu malo viših, ali približnih performansi, s drugačijim featureima. No ako ćeš puno igrati BF4, onda je Mantle (ako sve dobro ispadne) verovatno istinski killer-feature.
I da, Mantle najviše pomaže kod kombinacija slabiji CPU - jači GPU, kao i kod Crossfirea, tako da tu ne bi trebalo da ima greške. Svakako javi utiske.
Ako si zamenio staru za novu uz 10€ doplate, onda si napravio dobar posao. Svakako je više u pitanju side-grade nego upgrade, dobio si karticu malo viših, ali približnih performansi, s drugačijim featureima. No ako ćeš puno igrati BF4, onda je Mantle (ako sve dobro ispadne) verovatno istinski killer-feature.
I da, Mantle najviše pomaže kod kombinacija slabiji CPU - jači GPU, kao i kod Crossfirea, tako da tu ne bi trebalo da ima greške. Svakako javi utiske.
igram bukvalno samo BF4 MP i znam da je vise side grade kao sto kazes,ali posto je to jedina igra koja mi je bitna i stvarno sam jeftino prosao mislim da je super
ali naravno javim kako bude sve :D
Moze li mi netko objasniti kako na Ubuntu 12.04 LTS instalirati CCC. Potreban mi je zbog poriktavanja pozicije ekrana jer mi iz nekog razloga na 1600x1200 rezoluciji slika bjezi udesno. Imam HD 4670
Ljudi koje drivere mi je najpametnije imat na msi 290 gaming?Stavio sam ove beta sa mentleom...
Onda i imaš najbolje. Samo se zasad kloni Mantle-a u BF4 do sutrašnjeg updatea, možda s njim poprave memory leak, ako nije do drivera.
ekipa instaliram novi ccc 14.1 mobile za laptop ali uvjek mi ostane stara verzija?? Kad uđem u battlefield nemam mogućnost za izabrat mantle umjesto dx.
http://www.acer.hr/ac/hr/HR/content/model-datasheet/NX.MCTEX.019 to je moj laptop nadam se da mi možete pomoć
Jesi izbrisao prvo stare pa tek onda instalirao nove drivere kao što ti piše na njihovoj stranici?
ekipa instaliram novi ccc 14.1 mobile za laptop ali uvjek mi ostane stara verzija?? Kad uđem u battlefield nemam mogućnost za izabrat mantle umjesto dx.
http://www.acer.hr/ac/hr/HR/content/model-datasheet/NX.MCTEX.019 to je moj laptop nadam se da mi možete pomoć
Niti nemoj, mantle se još i pogoršao od zadnjeg updatea na bf4!