AMD Catalyst/Crimson/Adrenalin - Topic o Driverima izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.914.557
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
AMD Catalyst - Topic o Driverima

cime se mjere fremovi u bf4  kada je mantle ukljucen?? meni tada ne radi ni fraps ni msi afterburner!!??

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: AMD Catalyst - Topic o Driverima
zagy15061984 kaže...

cime se mjere fremovi u bf4  kada je mantle ukljucen?? meni tada ne radi ni fraps ni msi afterburner!!??

Upišeš u konzolu: PerfOverlay.Drawfps 1

15 godina
BoobZ kaže...
zagy15061984 kaže...

Upišeš u konzolu: PerfOverlay.Drawfps 1

gdje u konzolu??  :){#}

14 godina

Stisneš tilde (tipku ispod esc).

13 godina
protjeran
zagy15061984 kaže...

gdje u konzolu??  :){#}

{#}{#} 

||| Core™ inside ||| ;http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/SoldierStippy/ ; http://nl.xfire.com/profile/2fu2l/
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2014 12:36 (Stjepanj).
15 godina

svatio sam, tnx{#}

Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina

Sad če nam brzo 14.2 beta imam feeling{#}

12 godina
galinjo24 kaže...

Sad če nam brzo 14.2 beta imam feeling{#}

I ja imam isti taj feeling jer ode su nešto gadno zaribali

nicky.sl
13 godina
Below is the download instruction for RamDisk.
Step 1: Go to www.radeonmemory.com/nsfredemption
Step 2: Submit your Discount Code
Step 3: Click Get Your License
Step 4: Enter Country/Zip Code
Step 5: Select Checkout and process payment

Dataram Corporation Key: NSF14-BCFV6063

Ako nekome treba, izvolite.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pozz, imam 4870 i vidim da su zadnji driveri iz 10.mj 2013.g i da su vec u legacy driverima, e sad sto uciniti s tom grafom. Da li kupiti novu u tom rangu samo zbog drivera, ili se mogu nac negdje novi driveri

LoLEUNE main: matija1991, smurf: nameless1991

0 0 hvala 0
17 godina
Jari kaže...

pozz, imam 4870 i vidim da su zadnji driveri iz 10.mj 2013.g i da su vec u legacy driverima, e sad sto uciniti s tom grafom. Da li kupiti novu u tom rangu samo zbog drivera, ili se mogu nac negdje novi driveri

Ti su ti zadnji, za koji mjesec možda izađu neki noviji ako uopće. HD 2000/3000/4000 su već odavno na Legacy izdavanju drivera.

Svi vi kojima Mantle ne radi dobro a imate AMD GCN karticu, ispunite ovu AMD-ovu anketu:

http://www.amdsurveys.com/se.ashx?s=5A1E27D25AD12B21

Twitter: @191x7
17 godina
neaktivan

pa jel imaju kakvi custom driveri da su projereno dobri za starije grafe

LoLEUNE main: matija1991, smurf: nameless1991

0 0 hvala 0
17 godina
Jari kaže...

pa jel imaju kakvi custom driveri da su projereno dobri za starije grafe

Nema ih jer nemaju smisla.

Twitter: @191x7
17 godina
Jari kaže...

Novu grafu samo zato što za trenutnu driveri izlaze samo jednom u 3 meseca? Zašto?! Eto, i ja sam preskočio i 13.12 i 14.1. Kad ću ih zameniti za nove? Pojma nemam. Šta bih dobio kad bih to odmah uradio? Ništa. Je l' radi sve što igram? Radi. {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2014 22:37 (Ivan(4)).
14 godina

Jel štogod rečeno o novim driverima (kad bi mogli doć) koji sređuju memory leak u Mantle-u?

12 godina
buljo781 kaže...

Jel štogod rečeno o novim driverima (kad bi mogli doć) koji sređuju memory leak u Mantle-u?

nije, vjerojatno nije u driverima problem nego je DICE zayebo stvar {#}

13 godina
neaktivan

evo braco ja se upravo danas rijesio GTX 660 od nvidie jer kao prvo imam i5 3350p koji je bottleneck za ovu grafu u BF4MP

i to ne malen,pricamo o usage-u od 60-70 % average i to mi uzasno ide na zivce bem ti nvidiu

preko sutra mi stize nova Sapphire R9 270X dualX OC i kostala me samo 20KM ( 80 kuna ) vise i nadam se da ce mi mantle konacno rijesiti taj bottleneck i da mi igra radi fantasticno

Pretpostavljam da za ovu grafu jos mantle nije optimizovan jer je prepakovana 7870ka(doduse ipak jaca :P ) ali nadam se da ce i to rijesiti ubrzo.

samo mi žao Shadowplaya ali ne moze se imat sve

GO GO AMD :D

Moj PC  
4 3 hvala 0
15 godina
mersimh kaže...

evo braco ja se upravo danas rijesio GTX 660 od nvidie jer kao prvo imam i5 3350p koji je bottleneck za ovu grafu u BF4MP

i to ne malen,pricamo o usage-u od 60-70 % average i to mi uzasno ide na zivce bem ti nvidiu

preko sutra mi stize nova Sapphire R9 270X dualX OC i kostala me samo 20KM ( 80 kuna ) vise i nadam se da ce mi mantle konacno rijesiti taj bottleneck i da mi igra radi fantasticno

Pretpostavljam da za ovu grafu jos mantle nije optimizovan jer je prepakovana 7870ka(doduse ipak jaca :P ) ali nadam se da ce i to rijesiti ubrzo.

hehe oće oće ;)

15 godina
mersimh kaže...

hahaha

šta se nisi s nekim savjetovao prije nego si učinio ovako nesto?

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 0:47 (Kill Frenzy).
13 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

hahaha

šta se nisi s nekim savjetovao prije nego si učinio ovako nesto?

jaca graficka + nova sa novom garancijom plus mantle i bolje perfomanse i manji bottleneck ili nikakav za 80 kuna doplate

hvala mislim da sam dobro odlucio ;)

15 godina

imas bottleneck.dakle gpu ti je prejak za cpu i ti ides kupovat jos jaci gpu jer mislis da ce ti mantle toliko pomoc?!

puno vise bi dobio jacim cpuom.vjeruj mi nisam samo jednom imao bottleneck.zadnji je bio pred bar mjeseci dok nisam uzeo novi i5 i preporodio se.

dakle pogriješio si.više bi dobio novim cpu-om.više od tih 10% plus još što ti je grafa bila na 60-70% sa ovim cpuom

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 1:15 (Kill Frenzy).
Moj PC  
2 3 hvala 0
17 godina
mersimh kaže...

jaca graficka + nova sa novom garancijom plus mantle i bolje perfomanse i manji bottleneck ili nikakav za 80 kuna doplate

hvala mislim da sam dobro odlucio ;)

Ako si zamenio staru za novu uz 10€ doplate, onda si napravio dobar posao. {#} Svakako je više u pitanju side-grade nego upgrade, dobio si karticu malo viših, ali približnih performansi, s drugačijim featureima. No ako ćeš puno igrati BF4, onda je Mantle (ako sve dobro ispadne) verovatno istinski killer-feature.

I da, Mantle najviše pomaže kod kombinacija slabiji CPU - jači GPU, kao i kod Crossfirea, tako da tu ne bi trebalo da ima greške. Svakako javi utiske. {#}

13 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Ako si zamenio staru za novu uz 10€ doplate, onda si napravio dobar posao. {#} Svakako je više u pitanju side-grade nego upgrade, dobio si karticu malo viših, ali približnih performansi, s drugačijim featureima. No ako ćeš puno igrati BF4, onda je Mantle (ako sve dobro ispadne) verovatno istinski killer-feature.

I da, Mantle najviše pomaže kod kombinacija slabiji CPU - jači GPU, kao i kod Crossfirea, tako da tu ne bi trebalo da ima greške. Svakako javi utiske. {#}

igram bukvalno samo BF4 MP i znam da je vise side grade kao sto kazes,ali posto je to jedina igra koja mi je bitna i stvarno sam jeftino prosao mislim da je super

ali naravno javim kako bude sve :D

15 godina
neaktivan

Moze li mi netko objasniti kako na Ubuntu 12.04 LTS instalirati CCC. Potreban mi je zbog poriktavanja pozicije ekrana jer mi iz nekog razloga na 1600x1200 rezoluciji slika bjezi udesno. Imam HD 4670

Bolje pet do dvanaest, nego nijednu poslije jedan.
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.2.2014 12:47 (Bazen21).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ljudi koje drivere mi je najpametnije imat na msi 290 gaming?Stavio sam ove beta sa mentleom...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Onda i imaš najbolje. Samo se zasad kloni Mantle-a u BF4 do sutrašnjeg updatea, možda s njim poprave memory leak, ako nije do drivera.

15 godina
ja koristim zadnje..zasad nemam nikakve primjedbe niti ikakvih problema
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
protjeran

ekipa instaliram novi ccc 14.1 mobile za laptop ali uvjek mi ostane stara verzija?? Kad uđem u battlefield nemam mogućnost za izabrat mantle umjesto dx.

http://www.acer.hr/ac/hr/HR/content/model-datasheet/NX.MCTEX.019 to je moj laptop nadam se da mi možete pomoć

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Jesi izbrisao prvo stare pa tek onda instalirao nove drivere kao što ti piše na njihovoj stranici?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Du_Jo_Cro kaže...

ekipa instaliram novi ccc 14.1 mobile za laptop ali uvjek mi ostane stara verzija?? Kad uđem u battlefield nemam mogućnost za izabrat mantle umjesto dx.

http://www.acer.hr/ac/hr/HR/content/model-datasheet/NX.MCTEX.019 to je moj laptop nadam se da mi možete pomoć

Niti nemoj, mantle se još i pogoršao od zadnjeg updatea na bf4!

StariGad_HR @battlefield
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice