AMD Catalyst/Crimson/Adrenalin - Topic o Driverima izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.922.632
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
ATi Catalyst - Topic o Driverima

pogledajte malo stranicu
likovi rade tweakane drivere za igre

ja sebi na laptop stavio i izgleda da funkcioniraju, sad me još samo zanima kako će to funkcionirat u kombinaciji sa gaming windows 7

tweak force

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: ATi Catalyst - Topic o Driverima
matija656 kaže...

pogledajte malo stranicu
likovi rade tweakane drivere za igre

ja sebi na laptop stavio i izgleda da funkcioniraju, sad me još samo zanima kako će to funkcionirat u kombinaciji sa gaming windows 7

tweak force

Premalo informacija da bih skinuo, sta su to tweakali, imal info barem kakav?

13 godina
neaktivan

Ja sam probao 12.2 sa 6850 nakon 1 h igranja cod-a 4 slika se crashala najbolje rade oficijalni  12.3.

Smejem se a plače mi se,tražim lepu minu,minu da odletim u p**** materinu
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
infeqt0r kaže...

Premalo informacija da bih skinuo, sta su to tweakali, imal info barem kakav?

pa nemaš što izgubit ako probaš
ja sam stavio i nikakvih problema nisam imao kod instalacije ili slično, sve normalno radi

sad što su točno tweakali, neznam, nisam pronašao što su to točno napravili, ali ovdje u topicu ima post niže gdje je lik u heaven benchmarku napravio test i imao je povečanje minimalnih fps-ova
ako hoćeš probaj stavit, možda nekome ovi driveri ne znače nešto, ali meni na lapu i da daju 5 dodatnih fps-ova može puno značit

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 14:03 (matija656).
14 godina

Ima li itko problema sa Bcodeom 116 i ATI driverima 12.3, meni uzrokuju BSOD u kombinaciji sa HD 4870.

clock2much

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Meni s tima 12,3, u trixxu nema onih slajdera za mjenjanje frekvencije gpu-a i memorije. a kad upišem vrijednost, piše da zbog neke uštede je onemogućeno mjenjati.

Zna neko kak to maknuti?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ne radi clockanje ma 12.3 u trixxu niti u MSI kad uključiš unofficial overclock.

Imaju kakvi preview drivera ili neš?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
karlek10 kaže...

Meni s tima 12,3, u trixxu nema onih slajdera za mjenjanje frekvencije gpu-a i memorije. a kad upišem vrijednost, piše da zbog neke uštede je onemogućeno mjenjati.

Zna neko kak to maknuti?

napisao sam odgovor ovdje

http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/amd-radeon-hd-7000/97140.aspx?jumpto=2817945&sort=asc&view=flat&page=96

skini file, stavi ga u syswow64, restart i voila

link za download

http://www.mediafire.com/?phl44hvned2pwab

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.4.2012 21:47 (fear619).
14 godina
neaktivan

Imaju kakvi noviji driveri za ovo smece?

Ofc.

0 0 hvala 0
15 godina

Kad če 12.4???

My way
13 godina
neaktivan
mate960 kaže...

Za to stavis zadnje drivere. za radeone hd serije od 2000-4000 se driveri izbacuju do sedmog miseca ove godine.

Nakon toga samo za 5000 i dalje.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
13 godina
neaktivan

Ima li tko  problema na Windows 8 CP sa  Alan Wake da mu se nakon nekog vremena pojavi crni ekran.U drugim igrama radi normalno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.4.2012 19:51 (WrongType).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mate960 kaže...

Ti si to nju (GPU preciznije) duplo naclockirao il ja to nes krivo kuzim? xD Svaka cast

"Nikad necu protiv toga imat nesto protiv"
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.4.2012 23:53 (Mojpismonosa).
16 godina
neaktivan

Ovaj Ati ni sam ne zna u kojem bi smjeru krenuo. Navodili su neke performance drivere dobili smo perku*ac drivere. Dobre kartice očajni driveri i bojim se da cu ja opet na NVIDIU ja ne preferiram nikog i nisam neki fan ali tako ce bit

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.4.2012 0:29 (PlayMaker10).

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayMaker10 kaže...

Ovaj Ati ni sam ne zna u kojem bi smjeru krenuo. Navodili su neke performance drivere dobili smo perku*ac drivere. Dobre kartice očajni driveri i bojim se da cu ja opet na NVIDIU ja ne preferiram nikog i nisam neki fan ali tako ce bit

Ja nisam isto FAN ničega i nebi prelazio na Nvidia nego ATI uvjek ima problem sa verzojim npr 12.2-Xx(do nekih 6) tako je bilo sa 11.4-11.6(čini mi se)

14 godina
neaktivan
Mojpismonosa kaže...
mate960 kaže...

Ti si to nju (GPU preciznije) duplo naclockirao il ja to nes krivo kuzim? xD Svaka cast

Nije clockano, kriva ocitanja vjerojatno...

Ofc.
13 godina
neaktivan

I ja isto kažem da su Nvidia driveri bolji,imao sam 8600GT 2.5 g nikad problema.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.4.2012 22:07 (WrongType).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pa ja neznam kako vi toliko imate problema s tim driverima, imao sam nvidiu 7600gs, nikad problema, sad HD5770, nikad problema, a svaki mjesec stavim nove drivere..

Nikad nisam morao ni reinstalirati..

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.4.2012 19:06 (brane47).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ATI imam prakticki cijeli zivot jedna NVIDIA mi je bila u kompu (8800GT radila sa svim zivim driverima) a ATI pogotovo 4870 i 5770 problema uvijek sa jednim driverima ova igrica radi normalno, druga igrica pak radi sa drugima normalno i toga mi je vec dosta. Ja neznam kakav taj ATI ima tim kad im se iz godine u godinu desavaju isti problemi. Izađe igrica ATI-ju treba 3-4 mjeseca da bi osposobili svoje drivere za normalan rad. Neka zaposle nekog tko zna radit ili neka se prebace na neki drugi segment. Platio sam za karticu i zelim da radi kako treba.

1 0 hvala 0
16 godina
brane47 kaže...

Pa ja neznam kako vi toliko imate problema s tim driverima, imao sam nvidiu 7600gs, nikad problema, sad HD5770, nikad problema, a svaki mjesec stavim nove drivere..

Nikad nisam morao ni reinstalirati..

Također.. svaki mjesec upgradeam i NIKAD problema. (zadnjih 6-7 godina imam uglavnom ATI kartice, na sva 3 računala koja imam doma)

Znalo je bit problema jedino kad sam koristio Driver Sweeper, nakon čišćenja s njim nije htjelo instalirat nove.. iskreno ni ne znam zašto sam ih išao wipeat, valjda iz dosade prije instaliranja novih.

Stvarno ne kužim šta ekipa ovdje (i općenito svugdje čitam komentare tipa "ati ima katastrofa drivere") radi s driverima da imaju tolike probleme.. {#}

Jhva Elohim Meth.
15 godina
neaktivan
nontryer kaže...

Također.. svaki mjesec upgradeam i NIKAD problema. (zadnjih 6-7 godina imam uglavnom ATI kartice, na sva 3 računala koja imam doma)

Znalo je bit problema jedino kad sam koristio Driver Sweeper, nakon čišćenja s njim nije htjelo instalirat nove.. iskreno ni ne znam zašto sam ih išao wipeat, valjda iz dosade prije instaliranja novih.

Stvarno ne kužim šta ekipa ovdje (i općenito svugdje čitam komentare tipa "ati ima katastrofa drivere") radi s driverima da imaju tolike probleme.. {#}

I ja se pitam, nikad nisam imao problema s WHQL driverima a radio sam sve i svašta s karticama

Onu Classified mozes da koristis kao hladno uruzije, kao ciglu da ubijes nekog sa njom - Vlada011
16 godina
neaktivan

Pozdrav

i ja sam imao do sada uvijek ATI graficke karte,nisam imao nikakvih problema,dok nisam sada uzeo najnoviju seriju HD7850

zadnja verzija je 12.3 drajvera ,ali nista ne valja .

U deset igara na njih osam imam treperenje(flickering) koje nemoze da se rijesi,citao sam na netu imaju jos problema ovakvih i

sad mi moramo cekati nove drajvere da bi se te greske ispravile,sto znaci da u AMd-u, um neprati tijelo jos uvijek.

13 godina
neaktivan
JERY kaže...

Pozdrav

i ja sam imao do sada uvijek ATI graficke karte,nisam imao nikakvih problema,dok nisam sada uzeo najnoviju seriju HD7850

U deset igara na njih osam imam treperenje(flickering) koje nemoze da se rijesi,citao sam na netu imaju jos problema ovakvih i

sad mi moramo cekati nove drajvere da bi se te greske ispravile,sto znaci da u AMd-u, um neprati tijelo jos uvijek.

Tek je izašla ta serija ne može odmah raditi saveršeno.

16 godina
WrongType kaže...
JERY kaže...

Pozdrav

zato ne kupovat novo čim izađe ,nego neka poštelaju drivere 

kradem mine iz minskog polja
14 godina
neaktivan
dery kaže...
WrongType kaže...
JERY kaže...

Pozdrav

zato ne kupovat novo čim izađe ,nego neka poštelaju drivere 

ehhh da sma ovo pročital u sub... meni bi za koji dan trebala doći 7850 od sapphire... sad u kojim to igrama zeza? novijima ili i starima? samo da u doti ne zajebava... :/

16 godina
neaktivan

Kad izlaze 12.4?

0 0 hvala 0
15 godina
PlayMaker10 kaže...

Kad izlaze 12.4?

Pošto je kraj mjeseca mislim da bi po obicaju trebali izaci ovih dana !

Music As A Weapon !!
16 godina
Ei, zanima me dali kod update-a drivera treba još uvijek skinuti onaj program(driver cleaner), pomoću toga izbrisati prvo u windowsima drivere, pa nakon toga još u safe modu i tek onda instalirati drivere? To se je nekad tak radilo, malo sam van stroja pa me zanima dali su kaj popravili ili je još uvijek ista priča?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
nisam ni ja imao problema, ali sam naletil na to na jednom forumu pa sam tak radil više manje svaki put... Bila je kao priča da se igre bolje ponašaju kod takvog instaliranja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

šta vi mislite hoče se na mojoj kartuši moči max payne 3 na max i full hd...

My way
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice