AMD Catalyst/Crimson/Adrenalin - Topic o Driverima izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.924.151
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: ATi Catalyst - Topic o Driverima

Opet isto :/

14 godina
Zvonimir Zubić kaže...

Opet isto :/

E moj Zvone.A da probas clean install i pocistis registry pa opet instaliras 11.12

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina

To mi se i dogodilo zbog 11.12.

Izbrisao sam drivere i počistio sve što je ostalo od njih pa opet instalirao 11.11., ali je sve ostalo isto.

15 godina

ovi 12.1 su čudo;-)))

My way
15 godina
neaktivan
galinjo24 kaže...

ovi 12.1 su čudo;-)))

Zasto? :)

15 godina
neaktivan
galinjo24 kaže...

ovi 12.1 su čudo;-)))

Da,zakaj su čudo?Stavio 11.12 i ne vidim nikakvu veliku razliku u odnosu na 11.9 a isto tako su i 10.9 odrađivali svoj posao.FPS ne brojim i ne zamaram se sa njima,sve je igrivo i na starim i na novim pa me sad interesira kaj je to puno bolje.

Nisam do sada stavljao beta drivere (možda zbog toga nisam nikad imao problema sa instalacijom)  pa daj mi razloga da ih stavim prvi puta.

14 godina
honda_zg kaže...
galinjo24 kaže...

ovi 12.1 su čudo;-)))

Da,zakaj su čudo?Stavio 11.12 i ne vidim nikakvu veliku razliku u odnosu na 11.9 a isto tako su i 10.9 odrađivali svoj posao.FPS ne brojim i ne zamaram se sa njima,sve je igrivo i na starim i na novim pa me sad interesira kaj je to puno bolje.

Nisam do sada stavljao beta drivere (možda zbog toga nisam nikad imao problema sa instalacijom)  pa daj mi razloga da ih stavim prvi puta.

Razlika je ogromna izmedu 11.12 i 11.9,barem u Skyrimu meni sa HD 6XXX serijom.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
neaktivan
ATi Catalyst - Topic o Driverima

Očito ne igram igre gdje se ta razlika primjeti osjetno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozz,trenutno imam 11.12 i 11.12 CAP1 drivere i sad sam mislija stavit ove 12.1 preview drivere dali moram brisati 11.12 CAP1 ili da ostavim.Hvala

D.P
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
njuskalo1983 kaže...

Pozz,trenutno imam 11.12 i 11.12 CAP1 drivere i sad sam mislija stavit ove 12.1 preview drivere dali moram brisati 11.12 CAP1 ili da ostavim.Hvala

Obriši. Sigurnije je. Čak i 11.12 kompletni deinstall preporučam.

15 godina
neaktivan
njuskalo1983 kaže...

Ne moras brisati.. Normalno instaliraj nove preko postojecih..

15 godina
neaktivan

Ja dvije godine samo šibam jedne preko drugih, ne moram govoriti da istu instalaciju Viste imam cca. 3g, to je još veća krajnost. {#} I brža mi je sad kad sam doveo registry/startup/procese u red nego nakon 3,4 mjeseca nakon instalacije.

Cemetary gates
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Hvala na odgovorima,i uninstalira sam 11.12 i 11.12 CAP1 drivere sa driver sweeperom u safe modu i stavija nove 12.1 i mogu vam rec da ima razlike u Battlefieldu 3 diglo mi je malo fps.

D.P
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
njuskalo1983 kaže...

stavija nove 12.1 i mogu vam rec da ima razlike u Battlefieldu 3 diglo mi je malo fps.

Onda mi ne preostaje drugo nego da i ja to napravim {#}

Music As A Weapon !!
16 godina
neaktivan

Evo da skratimo gotova je 2011. godina sto se drivera tice i koji su po vama najbolji za igre u ovoj godini? ATI po običaju loš sa driverima i stvarno je rijetkost naletit na dobre :D

0 0 hvala 0
15 godina

Meni su najbolji zasad 11.12, no jos moram instalirat 12.1 pa javim dojmove !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

eto za kraj godine su izbacili najbolje 12.1...

My way
16 godina
neaktivan

Eto ja ih nisam probao pa cu kasnije stavit. Ako ih hvalite ali da ovi u ATI-ju imaju 70% drivere dobre kao sto su kartice bilo bi super. Mislim da bi oni trebali promijenit tim definitivno koji pravi. Jer obično rjieše jedan problem stvore drugi. Da ne spominjem da im je ono štekanje u kutu trebalo 6 mjseci da poprave! Nadam se da ce onda nova godina krenut kao i ovi 12.1.

1 0 hvala 0
15 godina

Jesu onda bolji oni 11.12 beta 18 ili 12.1 ?

www.tpbg.co.cc Games Download // Prodajem Napajanje Xilence 580w Red Wings
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

definitivno 12.1 a još su u beti....dobar početak nove 2012 za ati..samo da tako nastave...

My way
16 godina
neaktivan
galinjo24 kaže...

definitivno 12.1 a još su u beti....dobar početak nove 2012 za ati..samo da tako nastave...

Ne mogu oni spojit 2 dobra drivera ako 12.1 bude dobar 12.2 sigurno nece bit bajan. Nadam se da se varam. I neka se uozbilje jer mi ljudi nemamo previse strpljenja, samo neka igre rade bez problema stekanja i sta ja znam cega ne. Fps mi nije vazan koliko neka stabilnost.

15 godina

Ma bit če sve to ok...ma kad nam igre nisu radile dobro na amd...jedino eto taj crni rage hhhh

My way
14 godina
neaktivan

definitino su 12.1 po meni najbolji driveri,jer ima sam stvarno dosta problema sa driverima.U nekoj igri bi mi bili dobri,a u nekoj losi,al sad evo kako sam reka u svakoj su mi dobri,a najvise u Battlefieldu 3.Ima sam sa 11.12 driverima sve na ultra od 80 do 110 fps-a,a sad sa ovima 12.1 od 90 do cak 130 fps-a.Neki misle da je neprimjetno tih 10-20 fpsa ali vjerujte mi ja imam osjecaj ka da mi igra leti :)

D.P
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni najbolje rade 11.12 ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Probao sam 11.12 i 12.1 i meni ne rade dobro u igrama nikakav pomak a u Windowsima kao da mi je sve usporeno vratio sam 11.10 i sve normalno radi. Ko ce ga znat. Ostat cu na 11.10 ili probat 11.11 radi Batmana jer to igram

0 0 hvala 0
15 godina
PlayMaker10 kaže...

Probao sam 11.12 i 12.1 i meni ne rade dobro u igrama nikakav pomak a u Windowsima kao da mi je sve usporeno vratio sam 11.10 i sve normalno radi. Ko ce ga znat. Ostat cu na 11.10 ili probat 11.11 radi Batmana jer to igram

Najvise pomaka ima na 6k i 5k seriji.

www.tpbg.co.cc Games Download // Prodajem Napajanje Xilence 580w Red Wings
15 godina

jbg da kad se baziraju na novijim serijama grafi...

My way
13 godina
neaktivan

Dali neko zna kako riješit problem nedostatka opcije "My digital flat panels" u catalyst control centru? Koristim drivere 11.12.

0 0 hvala 0
17 godina
...meni pada na pamet jedino re-install...
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://store.ovi.com/content/203306
14 godina
neaktivan

Trenutno imam 11.11 na HD 6950 2GB, sad me zanima koje drivere da uzmem 11.12 ili 12.1?
Tražim što veći FPS i stabilnost 

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice