4850 na 210 W?

poruka: 66
|
čitano: 4.540
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
4850 na 210 W?

Stavi slike od konfe, a pogotovo od napajanja

9A3BMQ
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: 4850 na 210 W?
microman kaže...
Hyperion kaže...

Vidjet ćemo dali će te služiti godinama...

VX550 ekvivalent po snazi ovom 750W modelu, kako ti se to čini.

Moš dati neki link da tu tvrdnju potvrsiš?Jer ovako napamet pričat je bezveze.Ja osobno nikad nisam imao priliku imat Raptox-a pa niti neču sudit dal je kvalitetno ili ne,no u prošlogodišnjem VIDI časopisu za Raptox 400w su naveli da je kvalitetno,tiho i hladno napajanje sa prihvatljivom cijenom.Možda su se dečki zahebali,možda se raptox svremenom pokvario,a možda ipak raptox je kvalitetan.

hvala ortak...mudro rečeno..naime ja nisam ovdje da flejmam temu nego da raspravimo što je najbolje za nas koji dajemo pare za nešto...drugi razlog je to,što bi bilo jako lijepo i fer da kad netko pita za savjet,dobije doista najtočniji mogući odgovor...nije bitno,CORSAIR ILI RAPTOXX ILI nešto treće,bitno je da onaj kome se preporuči bude zadovoljan...ne može svatko da si priušti Corsair,ali hajde da mu damo kvalitetnu alternativu...bez nekih subjektivnih naklonosti,u smislu:moj konj je bolji...nadam se da će ekipa shvatiti da je to najbolje za nas same...hvala..Namigiva

15 godina
neaktivan
4850 na 210 W?

de ti stavi konfiguraciju svog kompa, mozda ti ni maticnu nemas za tu graficku ako vec imas 210w napajanje...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: 4850 na 210 W?

Od tog napajanja bi se moglo napraviti pomoćno napajanje za grafičku.....ako nemaš para

9A3BMQ
15 godina
neaktivan
4850 na 210 W?
www.gamevirtual.tk Rezencije,novosti i gameplay!

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
4850 na 210 W?

Koji si ti udav čovječe! Zaključana ti je ona tema a i ovu bi trebalo pod ključ...

Freak Show Inc.

2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice