4850 na 210 W?

poruka: 66
|
čitano: 4.544
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
4850 na 210 W?

sto se tice unutrasnjosti kompjutera,ja sam za plakat.A sto se tice 21O w-ati...Vidio sam odzada na pcu naljepnicu s textom: 210 W .Ako to nije napajanje ne znam onda.SJeban sam sto se tice pca :)

www.gamevirtual.tk Rezencije,novosti i gameplay!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: 4850 na 210 W?
markomarko kaže...

sto se tice unutrasnjosti kompjutera,ja sam za plakat.A sto se tice 21O w-ati...Vidio sam odzada na pcu naljepnicu s textom: 210 W .Ako to nije napajanje ne znam onda.SJeban sam sto se tice pca :)

onda za tebe najbolje nije ni komp bgt...napajanje od 210w...ovo je za plakat...to je napon iz uticnice dvofazna struja jbt

16 godina
linuxjuzer kaže...

RAPTOXX 500W-280KN...prilično tihi i kvalitetni...

Nepricaj gluposti.

markomarko kaže...
linuxjuzer kaže...

hvala,budem vidio

Nema budem vidio,to je govno od napajanja.Uzmi si Forton PNF400 za 300 kn brijem ili CX400 Corsair koji ja imam i s njim si miran 4 godine osim ak neces puno nadogradivat hardware.. CX400 ti drzi HD4870 u CF.

Prodajem Modern Warfare 2 za 230 kn s kutijom bez drugog cda jer mi je sestra mlada bacila ga negdje
17 godina
markomarko kaže...

A da ti nisi pročitao 210V?

Raptoxx je šrot, linkworld i LC su bolje marke od njega.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
15 godina
protjeran
markomarko kaže...
linuxjuzer kaže...

hvala,budem vidio

imaš ih u MAGAZIN RS-u..

http://www.magazinrs.hr/artikl.asp?item=napajanje-raptoxx-professional-600w-v20-rt-600w-psp&code=280037&cat=napajanja

15 godina
protjeran
Hyperion kaže...
markomarko kaže...

A da ti nisi pročitao 210V?

Raptoxx je šrot, linkworld i LC su bolje marke od njega.

..zašto je šrot,osim što se tako govori...ja sam čuo druge komentare,osim toga,ja mu ništa ne mogu kao zamjerku naći....

15 godina
neaktivan
4850 na 210 W?

nis onda ocito imam 210 w napajanje.COOL :/.znas ima igdje neko dobro napajanje za kupit U LINKSA za -300/+200 kn

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2010 23:04 (markomarko).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
markomarko kaže...

ljudi ljudi nemam napajanje 210,ja mislim.jer W nije napajanje zar ne?

heheheheh...da te čuje sad prof iz fizike,....W-watt-oznaka za izlaznu snagu koju daje,u ovom slučaju napajanje...

16 godina
markomarko kaže...

Nije bitno koje je napajanje.Sam znaj da HD4850 nemozes drzat na tako slabom napajanju i gotovo.Jedan frend mi je reko da je drzao tu grafu na no name 300w i to je ja mislim minimum minimuma jer ispod tog nece moc pokrenut grafu.On je imao srece sto mu napajanje nije crknulo.Tako da si kupi Forton PNF400 ili CX400.Druge solucije nema ako hoces imati HD4850.

Prodajem Modern Warfare 2 za 230 kn s kutijom bez drugog cda jer mi je sestra mlada bacila ga negdje
16 godina
odjavljen
markomarko kaže...

Koju ti rakiju cuclaš?

W - watt - mjera za snagu - koliko "struje" može isporučiti napajanje - 300W, 500W... 1kW

V - volt - mjera za napon - koji je napon (koja utičnica je potrebna za rad uređaja) - 110 V (SAD, Novi Zeland), 210-240 V (ostatak svijeta, uključujući nas), 380 V (trofazna struja, za el. motore veće snage - preko 2kW

Ako sam što krivo napisao, ispravite me. Ipak sam ja ekonomist, a ne električar Smijeh

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
markomarko kaže...

Koju ti rakiju cuclaš?

W - watt - mjera za snagu - koliko "struje" može isporučiti napajanje - 300W, 500W... 1kW

V - volt - mjera za napon - koji je napon (koja utičnica je potrebna za rad uređaja) - 110 V (SAD, Novi Zeland), 210-240 V (ostatak svijeta, uključujući nas), 380 V (trofazna struja, za el. motore veće snage - preko 2kW

Ako sam što krivo napisao, ispravite me. Ipak sam ja ekonomist, a ne električar Smijeh

zbunilo me ovo silno napajanje

16 godina
neaktivan
4850 na 210 W?

Majke ti mile pa u ovoj temi se nezna ko pije ko plača.

Koliko puta ljudi moraju ponovit da za HD4850 neide ništa ispod Fortona 400W?

Znači ak očeš neš jeftino i da ti radi uzmi Forton,ak pak očeš kvalitetu i veči brand uzmi Corsair ili Seasonic.

I ne kužim kak neznaš da je volt mijerna jedinica za napon,a wat za snagu struje?

Pa to se barem uči u osnovnoj školi na tehničkom.

Istina je oko nas,a laž još više.
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2010 23:11 (microman).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
microman kaže...

Znači ak očeš neš jeftino i da ti radi uzmi Forton,ak pak očeš kvalitetu i veči brand uzmi Corsair ili Seasonic.

Ide!!!

Fortron 350W to vrti bez problema.

15 godina
neaktivan

napisao sam forton u links.hr trazilicu i dobio ovo:

Vaša pretraga nema rezultata!
16 godina
odjavljen
4850 na 210 W?

Ajde lijepo skini everest i očitaj model matične. S obzirom na iskazano tehničko znanje, mislim da bi prvo bilo pametno provjeriti može li ta grafička na tvoju matičnu. Ako ne može đabe ti napajanje. Kad si kupio taj komp?

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

4 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Hyperion kaže...
microman kaže...

Ide!!!

Potpisujem!!!

Meni drži:

Phenom 9850 BE (125 W TDP!!!)

radeon 3850 (Uz solidan, stalan OC)

4 gige rama

3 diska + optika

I nikada problema...

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
microman kaže...

Ide!!!

Tu si upravu no napajanje se uzima dugoročno,a ne da na prvoj nadogradnji moraš opet mijenjat napoj.

Znači sa 400w fortonom ima dovoljno mijesta za nadogradnju i eventualno neki OC,a opet nije skupo.

Isto tako nemožeš računati čitavih 350W jer niti jedno napajanje nema 100% efikasnost,no to je ipak tema za sebe.

15 godina
protjeran

...nevjerovatno....kako su ljudi naivni....ono:netko mu šapnuo...RAPTOXX ne valja..i odmah dga pokopaju....svi bi katicu za sve...kod RAPTOXX-a ima tri kategorije:da kažemo CLASSIC,PROFESSIONAL I ADVANCED....i u te tri kategorije svatko može naći ono što mu treba...netko nadobudni je možda i zgrabio CLASSIC pa je počeo na njega kačiti sve moguće i nemoguće,pa se našao zgrožen kad je napajanje ošlo k vragu...vidi čuda velikoga...najbolje mi kad netko kaže...jeeee..uzmi CORSAIR,onaj od 400w,ma možeš sve na njega ia cross i dva harda i sve živo...svi su navikli da ciganče...zadnji stroj je imao Raptoxx od 550w na quadu,hd4890,dva harda,bla,bla,i još radi bez uikakvih problema,tiho,mirno i prilično hladno...sad uzimam novi stroj sa advanced 750w i crossom i znam da će me još godinama služiti...ako već netko toliko pljucka i govori o šrotu,nek podastre to činjenicama...to što netko širi famu o "šrot" RAPTOXX--u,vodi se samo glasinama koje su potekle od testiranja RUČNO SKLAPANIH SAJAMSKIH IZOŽBENIH MODELA...koji su bili tretirani ovako i onako..dakle..kad idući puta netko bude rekao o bilo čemu daje šrot,neka to i dokaže....

17 godina
linuxjuzer kaže...

...nevjerovatno....kako su ljudi naivni....ono:netko mu šapnuo...RAPTOXX ne valja..i odmah dga pokopaju....svi bi katicu za sve...kod RAPTOXX-a ima tri kategorije:da kažemo CLASSIC,PROFESSIONAL I ADVANCED....i u te tri kategorije svatko može naći ono što mu treba...netko nadobudni je možda i zgrabio CLASSIC pa je počeo na njega kačiti sve moguće i nemoguće,pa se našao zgrožen kad je napajanje ošlo k vragu...vidi čuda velikoga...najbolje mi kad netko kaže...jeeee..uzmi CORSAIR,onaj od 400w,ma možeš sve na njega ia cross i dva harda i sve živo...svi su navikli da ciganče...zadnji stroj je imao Raptoxx od 550w na quadu,hd4890,dva harda,bla,bla,i još radi bez uikakvih problema,tiho,mirno i prilično hladno...sad uzimam novi stroj sa advanced 750w i crossom i znam da će me još godinama služiti...ako već netko toliko pljucka i govori o šrotu,nek podastre to činjenicama...to što netko širi famu o "šrot" RAPTOXX--u,vodi se samo glasinama koje su potekle od testiranja RUČNO SKLAPANIH SAJAMSKIH IZOŽBENIH MODELA...koji su bili tretirani ovako i onako..dakle..kad idući puta netko bude rekao o bilo čemu daje šrot,neka to i dokaže....

Vidjet ćemo dali će te služiti godinama...

VX550 ekvivalent po snazi ovom 750W modelu, kako ti se to čini.

16 godina
neaktivan
linuxjuzer kaže...

Evo kad si vec poceo njemu je dovoljan taj Raptoxx ali tu više nije pitanje snage nego kvalitete to napajanje ima veliku mogučnost da crkne pod takvim opterečenjem i da povuce ostale komponente. Osim toga to napajanje mu nece isporucit ni 70% navedene snage. Corsair ima sve moguče zaštite da se to ne dogodi pa zato i ima garanciju od 5-8 godina jer je najkvalitetniji. Nek uzme corsair CX400 W i kasnije ce još moc nadogradit komp bez da mjenja napajanje.

16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Moš dati neki link da tu tvrdnju potvrsiš?Jer ovako napamet pričat je bezveze.Ja osobno nikad nisam imao priliku imat Raptox-a pa niti neču sudit dal je kvalitetno ili ne,no u prošlogodišnjem VIDI časopisu za Raptox 400w su naveli da je kvalitetno,tiho i hladno napajanje sa prihvatljivom cijenom.Možda su se dečki zahebali,možda se raptox svremenom pokvario,a možda ipak raptox je kvalitetan.

16 godina
odjavljen
linuxjuzer kaže...

...nevjerovatno....kako su ljudi naivni....ono:netko mu šapnuo...RAPTOXX ne valja..i odmah dga pokopaju

Kad netko ovako nešto napiše i još uz to ubaci link na neku recenziju, onda razmislim o tome, ali kad netko na više tema životom brani neki uređaj ili brand, onda većina ljudi samo ignorira.

@Autor: Jesi provjerio koja je matična.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
16 godina
neaktivan
4850 na 210 W?

Ljudi svi ste vi malo nabrijani na ta napajanja, malo preuvelicavate. Evo recimo moj frend ima Core i5 OC-an, HD5850, i sve to ljepo drzi na 500W Codegen napajanju, koje je ubiti smece od napajanja. Al sve mu radi savrseno, cak je i tiše od mojeg Fortrona.

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Izvadiš procesor,matičnu, hard, i pržilicu i napajanje od 210w bi moglo izdržat tu grafu. Još ako uzmemo u obzir da mu je maksimalna izlazna snaga 180w i to teško. Ajd pogledaj el to straga piše s w il s v. Čitaj ponovno taj tekst.
15 godina
neaktivan
4850 na 210 W?

Evo ja imam isto HD4850, C2D 2.9Ghz ,3GB rama 800Mhz i dva harda uz napajanje xilence 480W. Sve radi bez pol frke,tiho je i zasad nikakvih primjedbi nemam(jel cuo ko kad kaj o tom napajanju,zanimaju me tuđa mišljenja).

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Dobro je to napajanje. I još 480w. To tera tvoj komp bez problema
16 godina
neaktivan
4850 na 210 W?

Pretpostavljam da to sto si procitao na prednjoj strani napajanja pise 210V and 210W jer meni na prednjoj strani oba napajanja koja imam pise 210V/230V(na jednom 210 na drugmom 230).koliko ja znam snaga ti pise na napajanju kad otvoris kuciste na lijevoj strani(ak gledas s prednje strane kucista) tak meni barem pise

[img]http://www.danasoft.com/sig/229143.jpg[/img]

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
4850 na 210 W?

Znaš što bih ti ja preporučio? Corsair CX400W. Super tiho, kvalitetno i opskrbljeno napajanje koje nudi mnogo za svoju cijenu. 360 kn u ADM-u kad sam prije par dana kupovao...

Ponosni sam vlasnik.

6 Molex/6 SATA/ 2 Floppy/8 Pin/6 Pin/ATX

EDIT: Gasi se na 480W...  bez problema daje 450W

Prodajem: Matičnu ploču Matsonic + Intel Pentium IV 1.7 Ghz za 100 kn. Floppy Disk Drive + odgovarajući kabel za 50 kn. Modeme (PCI) za 30 kn/kom.
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.1.2010 11:10 (RoyalBlood).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
4850 na 210 W?

idem nac papir na kojem pise sve sto imam u pcu,javim se kad nadjem

0 0 hvala 0
17 godina
microman kaže...
Hyperion kaže...

Moš dati neki link da tu tvrdnju potvrsiš?Jer ovako napamet pričat je bezveze.Ja osobno nikad nisam imao priliku imat Raptox-a pa niti neču sudit dal je kvalitetno ili ne,no u prošlogodišnjem VIDI časopisu za Raptox 400w su naveli da je kvalitetno,tiho i hladno napajanje sa prihvatljivom cijenom.Možda su se dečki zahebali,možda se raptox svremenom pokvario,a možda ipak raptox je kvalitetan.

Čitao na pceksprtu, tražio bih satima.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice