- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kakvu ploču imaš...ne bi time ništa dobio :SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
kakvu ploču imaš...ne bi time ništa dobio :SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
imam asus m4a89td , ploca nije problem , ima 2 slota za grafe
treba bit iste serije kartica,znaci 2 od 3000 serije il 2 od 1000 serije,ovako sumnjam da bi to islo.
imam i drajvere za obe
ovako imam 2 razlicite graficke kartice :
1. ATI 3450 256 mb
2. ATI x1300 256 mb
Ima li smisla da obe stavljam na plocu ?
hahahahhahahahahha opao sam pod stol od smijeha
1. ATI 3450 256 mb
2. ATI x1300 256 mb
?
imam i drajvere za obe
bitna je serija,lako za drivere,moraju bit iste serije inace to nejde.
1. ATI 3450 256 mb
2. ATI x1300 256 mb
?
ma zaboravi to kupi ati 5970 za 4500kn i uživaj a ne da se mučiš s tako jadnom grafom
jbg nista onda kupujem novu grafulju :D
1. ATI 3450 256 mb
2. ATI x1300 256 mb
?
ma zaboravi to kupi ati 5970 za 4500kn i uživaj a ne da se mučiš s tako jadnom grafom
daj mi pare pa cu je odma kupiti xD
ja ti predlazem da kupis neku jacu 512 ili cak 1gb i da se ne mucis s ove dve
Da li voliš puno igrati na kompu i JAKO ti je bitna grafika, ili više za multimadiju i surfanje?
ja sam probao staviti x550 i 4850 ali može biti samo jedan driver instaliran.
Petformanse nećeš dobiti, hd 3450 je puno jača od x1300.
Ja tebi predlažem da se informiraš prije nego što počneš pisati o nečemu u što se ne razumiješ.
Nije bitna samo kolicina memorije,već arhitektura i razni drugi čimbenici..
Ja tebi predlažem da se informiraš prije nego što počneš pisati o nečemu u što se ne razumiješ.
A čemu služi forum ako ne za informiranje, kako mrzim ovakve pametnjakoviće. Samo bi kontrirao, pun vas je forum takvih. Ko i u stvarnosti, ništa drugačije puno. Čovijek je pito, pa nije grijeh pitat ili je? Da zna, vjerojatno ne bi pito jel tako? Tako je! Lako se pravit pametan, kad ti znaš al on ne zna kužiš spiku?
1. ATI 3450 256 mb
2. ATI x1300 256 mb
Najbolje da kupiš novu grafu, to ti je moj savjet ne isplati se. Ako si gamer, jako dobro bi ti došla neka novijeg datuma.
A čemu služi forum ako ne za informiranje, kako mrzim ovakve pametnjakoviće. Samo bi kontrirao, pun vas je forum takvih. Ko i u stvarnosti, ništa drugačije puno. Čovijek je pito, pa nije grijeh pitat ili je? Da zna, vjerojatno ne bi pito jel tako? Tako je! Lako se pravit pametan, kad ti znaš al on ne zna kužiš spiku?
"A čemu služi forum ako ne za informiranje".Pa da,iz njegovog posta u kojem on predlaže da kupi grafu od 1 gb memorije se vidi da se nerazumije u hardwerske teme,i ja sam ga informirao da nije bitna samo kolicina memorije ,već i arhitektura.
1. ATI 3450 256 mb
2. ATI x1300 256 mb
Da se opet nezahebeš mogao bi navest ostatak konfiguracije da ti preporučimo šta ti najbolje paše.
Bolje da pita nego da napravi kvara i onda ga neki ismijavaju te će onda će sigurno sljedeći put pitati... Nekažem da ja nisam ismijavao takve, ali shvatio sam kak je to.
Kupio sam novu grafulju nemorate mi vise nista pisati
koju?
Kupio sam novu grafulju nemorate mi vise nista pisati
reci koju, znatiželjni smo
Ok,posto vec postoji tema,zanima me samo nekoliko pitanjaca koje me je uvjek mucilo!
Sta u biti dobivamo ZAPRAVO sa time?
Moze li se spojiti Nvidia GTS 250 i Zotac GT 512mb(Nvidia),uopce ima li potrebe spajati takvo sto?
U koju se graficku usteka monitor,ako je "dupla"
Znam malo noobovska pitanja,ali zanima me!
Ok,posto vec postoji tema,zanima me samo nekoliko pitanjaca koje me je uvjek mucilo!
Sta u biti dobivamo ZAPRAVO sa time?
Moze li se spojiti Nvidia GTS 250 i Zotac GT 512mb(Nvidia),uopce ima li potrebe spajati takvo sto?
U koju se graficku usteka monitor,ako je "dupla"
Znam malo noobovska pitanja,ali zanima me!
S crossfireom (ati) dobiješ povećanje petformansi.
S sli (nvidija) također dobiješ povećanje petformanisi, ali ukoliko nemaš iste kartice (isti čipovi), možeš dedicirat jednu karticu samo za physx, dok ostale rendaju.
U jedno i drugom slučaju, najbolje je da kartice imaju isti čip, framebuffer (ram) te iste taktove
koju?
ati 5670 od 1 gb
ruža donekle jesi u pravi ali ti njemu dajes pogresne informacije,bolje pusti nekog ko zna da mu da svjet neg da ga ti sje*es...nije da se i ja nes previse razumijem al kolko ja znam memorija sam sluci za recoluciju i trenutno spremanje grafike koja ce se koristiti i bitna je brzina gpu i memorije te sirina prptoka informacija (128bit,256bit...)jel??
dajte ljudi kupio sam grafiku nemojte vise da mi balavite molim vas
Širina sabirnice (128bit,256bit,448bit..)se kombinira sa tipom memorije (DDR3,DDR4,DDR5,..),te se tako izraćunava memoriska propusnost.Ati-eve kartice kombiniraju DDR5 memoriu sa 128 bitnom sabirnicom ( ne svi odeli) što daje slićnu memorisku propusnost kao kod Nvidinih modela koju kombiniraju DDR3 memoriju sa 256bitnon sabirnicom (opet ponavljam,naravno ne kod svih modela ).Još se gleda brzina gpu-a,memorije,Pixel i Texture Filtrate,cololer,količina memorije.to bi bili neki čimbenici koji su bitni pri odabiru kartice.Još se treba uzeti u obzir pri kupnji buka kartice,zagrijavanje,oc potencijal ( za overclockere )..Naravno najbolji nacin da vidiš pravu snagu kartice je da pogledaš testove,kojih fala Bogu ima dosta na netu.Evo jedna zanimljiva stranica za uspoređivanje testova grafičkih kartica,ssd-a, i cpu-aa.http://www.anandtech.com/bench/Product/114?vs=98