Nestale su mi slike s fotoaparata

poruka: 8
|
čitano: 8.832
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pozdrav svima, trebam pomoc...

Imam Canon digital ixus 950 IS

Moj prijatelj je nedavno fotkao jedan koncert, i prve slike i snimci su jednostavno nestali s fotoaparata nakon sto smo htjeli pogledati sto je uslikano i snimljeno! Znaci, nema ih nikako na fotoaparatu kada upalim da pogledam slike, a nema ih ni kada spojim s kompjuterom...tvrdi da nije brisao i ja sam siguran u to jer sam bio tu. Da li se fotke i videa nekako mogu vratiti?

Hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nestale su mi slike s fotoaparata

jel spremaš na memoriju fotoaparata ili na neku memorijsku karticu?

probaj pomoću ovog tutorijala

Bubamara s minigunom. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
17 godina
neaktivan
RE: Nestale su mi slike s fotoaparata

memorijska kartica (takeMS secure digital card)

ako nesto uspijem javit cu ti

hvala!

16 godina
neaktivan

http://www.digitalnitrg.com/?p=621

neki savjeti i upute..

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.8.2009 0:48 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

bok ljudi :) 
ovako,i ja imam sličan problem. uslikala sam hrpu slika u zadnjih 3 dana na moru ali sam primjetila još dok sam tamo bila da su neke same od sebe nestale,znam da nisam ništa brisala i zato mi to nije jasno.zašto je došlo do toga?

fotoaparat je digitalni,samsung i imam u njemu micro sd karticu od mobitela nokije,nokia ovi suite,to mi je bilo za prvu ruku dok ne nabavim bolju,jel možda zbog kartice fale slike?
pokušala sam ovaj getdateback i vidjela sam da je našao neke 2 slike koje fale ali opet nije našao sve koje fale  i nisam mogla vratit ni te koje je našao jer se prvo mora kupiti taj program -.-

jel ima netko nekakav još prijedlog ili nešto? molim vas pomozite,voljela bih vratiti te slike! 

hvala unaprijed :)

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Nestale su mi slike s fotoaparata
tina15 kaže...

bok ljudi :) 
ovako,i ja imam sličan problem. uslikala sam hrpu slika u zadnjih 3 dana na moru ali sam primjetila još dok sam tamo bila da su neke same od sebe nestale,znam da nisam ništa brisala i zato mi to nije jasno.zašto je došlo do toga?

fotoaparat je digitalni,samsung i imam u njemu micro sd karticu od mobitela nokije,nokia ovi suite,to mi je bilo za prvu ruku dok ne nabavim bolju,jel možda zbog kartice fale slike?
pokušala sam ovaj getdateback i vidjela sam da je našao neke 2 slike koje fale ali opet nije našao sve koje fale  i nisam mogla vratit ni te koje je našao jer se prvo mora kupiti taj program -.-

jel ima netko nekakav još prijedlog ili nešto? molim vas pomozite,voljela bih vratiti te slike! 

hvala unaprijed :)

Evo probaj sa Recuvom

http://www.piriform.com/recuva

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
15 godina
neaktivan

pozz,trebam malu pomoć , prijatelj je greškom obrisao slike s memorijske i sad ga zanima da li postoji možda nekakav program ili nešto slično, u biti bilo koji način da ih vrati? hvala na pomoći :)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice