Najgluplji film

poruka: 190
|
čitano: 38.370
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Najgluplji film

slažem se

16 godina
i_rambo_plache kaže...

Niko nije naveo B-filmove s akcijskim "zvijezdama" D. Lundgrenom, S. Seagalom, J. C. Van Dammeom, C. Norrisom (nadam se da me neće ubiti pogledom) i ostalim panjevima...

Niti ne znam kako se ti filmovi zovu, nije im vrijedno pamtiti imena... Ako ih želite pogledati, ne morate ići u videoteku ili ih skidati s torrenta, imate ih skoro svaki dan na RTL-u Smijeh

ma daj segal i ostali panjevi su našrosto zakon... ni ja neznam kako se zovu,i istina je da su nezamislivi treš ali su zabavni do bola, bilo da su ti stvarno dobri ili se smiješ kako su glupi

SEGAL CARČINAA
Bob Rock "ALI NJIH JE DVOJE A MI SMO SAMI"
16 godina
neaktivan
Najgluplji film

jedan film je tak los zove se nekak zmaj tako nesto tak je los da se u pozadini cuje vlak

16 godina
Najgluplji film

Boll kreacije svih vrsta.

AMD Phenom 9500, GA 790x DS4, RAM : 4 GB , ATI RADEON 4850, 750GB DISK SPACE, LOGITECH x540
16 godina
neaktivan
vedrann kaže...

najgluplji film je wicker man ako je netko gledo.

Gledao neki dan i tako me iznervirao kraj. Čak je film bio donekle zanimljiv, al kad sam kraj vidio totalno sam se razočarao, kao da im se nije dalo snimat više pa su završili.
zakuvo sam čaj, dosta mi je fuke, boli me stomak i prolivam na dupe...
16 godina
neaktivan
Schumix kaže...

Forrest Gump.

To nemožeš reć, film je jednostavno remek djelo. Mogu razumijet da ti se ne sviđa, ali ti nemože biti najgori ni u kojem slučaju.
16 godina
neaktivan
Horagio kaže...

svi filmovi di se tuku ko bedaki , bio glavni glumac Chan, Seagal, Van Damme il Terminator, svi su blesavi

Osobno meni su ti filmovi za opuštanje i zajeba...... jer znaš šta će bit i gledam samo da vidim kako će Seagal prebit pola grada. Takvih filmova ima milijun, a jedan od tih bi ti se sigurno svidio. Meni osobno jedini film gori od Bloodrayne-a je Bloodrayne 2.
16 godina
hellraiser1110 kaže...
Schumix kaže...

Forrest Gump.

To nemožeš reć, film je jednostavno remek djelo. Mogu razumijet da ti se ne sviđa, ali ti nemože biti najgori ni u kojem slučaju.
 Tako je, to mi je najbolji film kojeg sam ikad pogledao!!

A meni je glup V for Vendetta :( Previse uman za gledanje... ko ce jos i o filmu razmisljat. I glup mi je od Tarantna DeathProof... mislim ludilo je film ali je u istu ruku i glup :)
I'm going woo woo
16 godina
tnakir kaže...

A meni je glup V for Vendetta :( Previse uman za gledanje... ko ce jos i o filmu razmisljat. I glup mi je od Tarantna DeathProof... mislim ludilo je film ali je u istu ruku i glup :)
 Pa i cilj trash filmova je da budu u neku ruku glupi. Meni su Planet Terror i Deathproof zakon filmovi, naravno ako na njih gledaš kao na punokrvne trash filmove (što i jesu) Smijeh
AMD Phenom 9500, GA 790x DS4, RAM : 4 GB , ATI RADEON 4850, 750GB DISK SPACE, LOGITECH x540
16 godina
neaktivan

Davincievo blago

3200+2.01 1024 DDR1 ATI Radeon x1950GT
16 godina

Funny Games U.S.       ovo je definitivno po meni najgori film koji sam ikad gledo, mozda ga je i netko od vas pogledo pa ce znat o cem pricam, a kraj je totalno smece , film je tolko dosadan, i ono premotavanje vremena u natrag u sred filma, neobjasnjivo.

MSI Platinum P7N | Intel C2D E7300 | 2 x 2gb Kingston HyperX DC | 2 x 9800gtx 512mb | WD 320gb | Fortron 650w
16 godina
neaktivan
Najgluplji film

znam film al nisam ga gledo

16 godina
protjeran
Najgluplji film

SVE od Chevy Chasea i Silvestar Stallonea (rocky je 100 postotni izmet).

16 godina
protjeran
Najgluplji film

Ne mogu reci tocno , ali najgluplji žanr  su mi drame.

16 godina
protjeran
Najgluplji film

ja ne volim glupe filmove

16 godina
neaktivan
Najgluplji film

pa ak je film glup normalno da ga ne volis

16 godina
protjeran
linkuto kaže...

pa ak je film glup normalno da ga ne volis

e ovo je lolSmijeh
16 godina

Kako su bogovi pali na tjeme i dogma

16 godina
Najgluplji film

Glup i gluplji!!!
Glup i gluplji 2!!!

ROFL

Kod nas u razredu ide glup, gluplji, Čabro, Orkić!!!
To je ispalio jedan profesor koji nas uvijek nasmijava pod satom!!!

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest!
16 godina
Bara kaže...

Seks i grad definitivno. Koja je to muka bila gledat.

Heh... :) Isao sa curom u kino. Bio ja i jos 10 muskih sve skupa u kinu, a kino puno. I svi smo se gledali onako... vidilo se da nam je svima neugodno :)

A film dosadniji od titanica :) I duzi :) Pokora...
I'm going woo woo
16 godina
neaktivan
Najgluplji film

Evo neki dan pogledao Zombie Strippers, koja tragedija od filma. Tu gluma ne postoji, film je jednostavno retardiran, najbolja scena je kad Jenna Jameson izvali sisu i to je to.

16 godina
neaktivan
Najgluplji film

Svi od Dolph Lundgrena i Michael Dudikoffa.

Gigabyte EP35-DS3,C2D E8500,Sapphire Radeon HD4850 dual slot fansink,Corsair XMS2 (2x1gb) 800mhz,Seagate 320+500gb,Corsair TX650W,Thermaltake Soprano http://www.velika-nagrada.hr
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.11.2008 10:26 (F1-IVO).
16 godina
neaktivan
hellraiser1110 kaže...

Evo neki dan pogledao Zombie Strippers, koja tragedija od filma. Tu gluma ne postoji, film je jednostavno retardiran, najbolja scena je kad Jenna Jameson izvali sisu i to je to.

A kada puca biljarske kugleSmijeh A za sisu (ili sise) ima ona jako dobrih filmovaCool
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
16 godina
neaktivan
Najgluplji film

nije mi najgluplji ali me totalno razočarao indiana jones carstvo kristalne lubanje

16 godina
neaktivan
brezonja kaže...

nije mi najgluplji ali me totalno razočarao indiana jones carstvo kristalne lubanje

hm, slažem se ...ubacujem Mummy 3 ... jednostavno to nije to bez Rachel. blah.

također:
13 Hours in a Warehouse i Odysseus and the Isle of the Mists

The most exciting phrase to hear in science, the one that heralds new discoveries, is not 'Eureka!' but 'That's funny...' -- Isaac Asimov
16 godina
neaktivan
Najgluplji film

The Happening - uzasno glupo!!!

Heeey gringo I kill people for money, but you are my frieeend, I'll kill you for nothing!
16 godina
neaktivan
The scorpion king 2 , ono film je teska retardacija
16 godina
neaktivan
Najgluplji film

Catwomen- strašno glup film...

Smile Face- još jedan od nevjerovatno glupi filmova....

Čudo je naći djevicu ljeti na Zrću........
16 godina
neaktivan
Najgluplji film

navela je raja dosta filmova, neke sam pogledao, a neke ne

ne bih se slozio samo s ovim da su Rocky, Terminator i sl. trash filmovi jer to nije tako... ja kad sam bio malac Supermen, Betmen, Rocky, Rambo, Predator, Terminator i ekipa su bili zakon i da vam kazem jos nesto... i sad su bolji od pola ovih debilnih filmova sto ste ih gore naveli, a ja cu dodati Ghostridera, Cube2, spiderman, ovaj debilni sto ga je neko spomenuo s TOM KRUZOMViče(sa svim njegovim mogućim i nemogućim misijama), pa i ovi danasnji filmovi sto se po stripovima prave... ma katastrofa

i jos nesto vrlo vazno... DANAS SE FILMOVI NE PRAVE NI PRIBLIZNO KVALITETNO KAO NEKADA, NEKADA JE FILM BIO EP U DOSLOVNOM SMISLU RIJECI, POCEVSI OD REZIJE, PRODUKCIJE, GLAZBE, ma.... svega

sjecam se neki dan sam bas stavio gledati KONANA i normalno da je film smijesan trenutno i da to ipak nije to, al divis se prici i glazbi u tom filmu, citavoj produkciji i svemu vezanom za film

necu sad spominjati Kuma, Pulp fiction, Shawshank redemption, Shindler list, Goodfellas .... veliki broj filmova koji su neponovljivi, vise se takvi nikad nece snimati

16 godina
neaktivan
Najgluplji film

pravedno ubojstvo i zavrsetak boje novca;)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice