slažem se
Najgluplji film
- poruka: 190
- |
- čitano: 38.370
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Niko nije naveo B-filmove s akcijskim "zvijezdama" D. Lundgrenom, S. Seagalom, J. C. Van Dammeom, C. Norrisom (nadam se da me neće ubiti pogledom) i ostalim panjevima...
Niti ne znam kako se ti filmovi zovu, nije im vrijedno pamtiti imena... Ako ih želite pogledati, ne morate ići u videoteku ili ih skidati s torrenta, imate ih skoro svaki dan na RTL-u
jedan film je tak los zove se nekak zmaj tako nesto tak je los da se u pozadini cuje vlak
Boll kreacije svih vrsta.
najgluplji film je wicker man ako je netko gledo.
Forrest Gump.
svi filmovi di se tuku ko bedaki , bio glavni glumac Chan, Seagal, Van Damme il Terminator, svi su blesavi
Forrest Gump.
![Smijeh Smijeh](/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-laughing.gif)
Davincievo blago
Funny Games U.S. ovo je definitivno po meni najgori film koji sam ikad gledo, mozda ga je i netko od vas pogledo pa ce znat o cem pricam, a kraj je totalno smece , film je tolko dosadan, i ono premotavanje vremena u natrag u sred filma, neobjasnjivo.
znam film al nisam ga gledo
SVE od Chevy Chasea i Silvestar Stallonea (rocky je 100 postotni izmet).
Ne mogu reci tocno , ali najgluplji žanr su mi drame.
ja ne volim glupe filmove
pa ak je film glup normalno da ga ne volis
pa ak je film glup normalno da ga ne volis
Kako su bogovi pali na tjeme i dogma
Glup i gluplji!!!
Glup i gluplji 2!!!
ROFL
Kod nas u razredu ide glup, gluplji, Čabro, Orkić!!!
To je ispalio jedan profesor koji nas uvijek nasmijava pod satom!!!
Seks i grad definitivno. Koja je to muka bila gledat.
Evo neki dan pogledao Zombie Strippers, koja tragedija od filma. Tu gluma ne postoji, film je jednostavno retardiran, najbolja scena je kad Jenna Jameson izvali sisu i to je to.
Svi od Dolph Lundgrena i Michael Dudikoffa.
Evo neki dan pogledao Zombie Strippers, koja tragedija od filma. Tu gluma ne postoji, film je jednostavno retardiran, najbolja scena je kad Jenna Jameson izvali sisu i to je to.
![Cool Cool](/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-cool.gif)
nije mi najgluplji ali me totalno razočarao indiana jones carstvo kristalne lubanje
nije mi najgluplji ali me totalno razočarao indiana jones carstvo kristalne lubanje
The Happening - uzasno glupo!!!
Catwomen- strašno glup film...
Smile Face- još jedan od nevjerovatno glupi filmova....
navela je raja dosta filmova, neke sam pogledao, a neke ne
ne bih se slozio samo s ovim da su Rocky, Terminator i sl. trash filmovi jer to nije tako... ja kad sam bio malac Supermen, Betmen, Rocky, Rambo, Predator, Terminator i ekipa su bili zakon i da vam kazem jos nesto... i sad su bolji od pola ovih debilnih filmova sto ste ih gore naveli, a ja cu dodati Ghostridera, Cube2, spiderman, ovaj debilni sto ga je neko spomenuo s TOM KRUZOMViče(sa svim njegovim mogućim i nemogućim misijama), pa i ovi danasnji filmovi sto se po stripovima prave... ma katastrofa
i jos nesto vrlo vazno... DANAS SE FILMOVI NE PRAVE NI PRIBLIZNO KVALITETNO KAO NEKADA, NEKADA JE FILM BIO EP U DOSLOVNOM SMISLU RIJECI, POCEVSI OD REZIJE, PRODUKCIJE, GLAZBE, ma.... svega
sjecam se neki dan sam bas stavio gledati KONANA i normalno da je film smijesan trenutno i da to ipak nije to, al divis se prici i glazbi u tom filmu, citavoj produkciji i svemu vezanom za film
necu sad spominjati Kuma, Pulp fiction, Shawshank redemption, Shindler list, Goodfellas .... veliki broj filmova koji su neponovljivi, vise se takvi nikad nece snimati
pravedno ubojstvo i zavrsetak boje novca;)