Najgluplji film

poruka: 190
|
čitano: 38.370
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Najgluplji film
Paolo2612 kaže...
i_rambo_plache kaže...

Niko nije naveo B-filmove s akcijskim "zvijezdama" D. Lundgrenom, S. Seagalom, J. C. Van Dammeom, C. Norrisom (nadam se da me neće ubiti pogledom) i ostalim panjevima...

Niti ne znam kako se ti filmovi zovu, nije im vrijedno pamtiti imena... Ako ih želite pogledati, ne morate ići u videoteku ili ih skidati s torrenta, imate ih skoro svaki dan na RTL-u Smijeh.

Ma to su zakon filmovi , i zaboravio si najvećeg glumca akcijskih B filmova: MICHAEL DUDIKOFFCool. I Jackie Chan u mladim danima i Christophera Lamberta od ovih ostalih.

Ja apsolutno obožavam trash i akcijske filmove B produkcije.
 MICHAEL DUDIKOFF je prava akcijska zvijezda, posebno kad u tuči između zamaha nogom možeš otići na WC i vratiti se:)
Q6600, 3870 X2, 4*1GB Geil Black Dragon 800, Abit IX35 Quad, Big tower Thermaltake Kandalf
16 godina
neaktivan
Najgluplji film

Wing Commander pa definitivno Borat.

Webmaster Filozofskog fakulteta u Rijeci www.ffri.hr
16 godina
neaktivan
Najgluplji film

najgluplji film je wicker man ako je netko gledo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.7.2008 19:31 (vedrann).
16 godina
neaktivan
Najgluplji film

1.The Epic Movie

2.Meet The Spartans

3.Dead or Alive

I to je moje misljenje, ne prema imdb-u.

MY ROFLWC GOEZ FLUSH FLUSH FLUSH THE B***H
16 godina
protjeran
Shenry kaže...

Wing Commander pa definitivno Borat.

Wtf?
Borat je prezakoN!!!
8600 GTS 675/710 1008/1055 1450/1525 AMD Athlon 64 x2 4200+@2.2GHz Abit KN9 nForce 570 Ultra 2x1 GB 800MHz Kingmax Hitachi 250GB 8MB cache SM206BW Logitech MX518
16 godina
Najgluplji film

Forrest Gump.

16 godina
neaktivan
Najgluplji film

svi filmovi di se tuku ko bedaki , bio glavni glumac Chan, Seagal, Van Damme il Terminator, svi su blesavi

http://www.freewebs.com/horagio/ 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Najgluplji film

još sam zaboravil dodat ovo : svi filmovi Star wars, trilogija Lord Of The Rings, i slične gluposti koje imaju puno nastavaka, jednostavno su mi dosadni, ak se još kojeg sjetim napisat ću

http://www.freewebs.com/horagio/ 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
tako je horagio! lord of the rings je totalni shit ali za star wars samo zadnji dio je dobar!
Viva la vida
16 godina
unknown kaže...
tako je horagio! lord of the rings je totalni shit ali za star wars samo zadnji dio je dobar!
 Pa naravno, nenadjebivi glas Dartha Vadera pogotovo pri legendarnoj rečenici: Luke, I am your father...
16 godina
neaktivan
unknown kaže...
 sad ne znam na kja misliš jer nisma mogel sve to gledat, jednostavno dosadno, jedino čega se sjećam iz Star Warsa je on Darthova legendarna rečenica, dok su se v nekakve šume prašili(napucavali, nije ono drugo) i dok je nekakvi dječja peljal nekakvo čudo
16 godina
neaktivan
ali nevjerojatno je kako takvi filmovi dobiju najbolje nagrade.Oćigledno su ti amerikanci gluplji ngo što izgledaju!
Viva la vida
16 godina
neaktivan
unknown kaže...
ali nevjerojatno je kako takvi filmovi dobiju najbolje nagrade.Oćigledno su ti amerikanci gluplji ngo što izgledaju!
 neki Ameri neću Obamu jer misle da bu uvel terorizam i Arape v zemlju jer je crnac,lol
16 godina
Najgluplji film

he he he pljujete po legendarnim filmovima, Star Wars je bio hit dok se ti jos nisi ni rodio, u to vrijeme to je bio vrhunac efekata nesto novo i impresivno, kao sto su Povratak u Buducnost Indiana Jones ili brdo James Bondova a sto se tice Lord of The Rings-a pravljeni su po legendarnoj knjizi i iza nje stoje miliarde ako ne milijuni koji govore kako je to nesto genijalno.

P.S. oba filma za koje ti govoris da su glupi i da ih vole samo glupi Amerikanci su cjenjeni u svijetu i od publike i od kritike ali valjda moras biti malo starij da bi cjenio odredjene stvari...

Samo me zanima koje ti to filmove smatras zanimljivim i impresivnim?!?

Time is a great teacher but sadly kills al it's pupils. . .
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.7.2008 22:18 (D3ViL).
16 godina
neaktivan
Najgluplji film

Najgluplji film je horror bug

16 godina
Schumix kaže...

Forrest Gump.

Definitivno se ne slazem s tobom. Forest Gump kao lik u filmu jeste pomalo glup, ali tako je po scenariju, ali film je legendaran!
"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali Gospodar si rijeci dok ih ne izgovoris, kad ih izgovoris postajes njihov rob..
16 godina
neaktivan

Puno filmova smatram glupo, al' da izdvojim jedan kad se već traži: "Shark Attack 3: Megalodon" (http://www.imdb.com/title/tt0313597/).

Primjetio sam da svi redatelji novijih  filmova u kojima su glavni negativci morski psi, (uvijek se zateknem kako navijam da morski pas pojede što više glupih američkih teenagera) valjda u dosluhu sa svojim "trećim okom", odluče da baš njihova ajkula reži kao vuk ili divlji pas i da, naravno, pliva unatrag.

16 godina
neaktivan
Najgluplji film
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

he he he pljujete po legendarnim filmovima, Star Wars je bio hit dok se ti jos nisi ni rodio, u to vrijeme to je bio vrhunac efekata nesto novo i impresivno, kao sto su Povratak u Buducnost Indiana Jones ili brdo James Bondova a sto se tice Lord of The Rings-a pravljeni su po legendarnoj knjizi i iza nje stoje miliarde ako ne milijuni koji govore kako je to nesto genijalno.

P.S. oba filma za koje ti govoris da su glupi i da ih vole samo glupi Amerikanci su cjenjeni u svijetu i od publike i od kritike ali valjda moras biti malo starij da bi cjenio odredjene stvari...

James Bond i Indiana Jones su super, ti filmovi su dobri, al ja ti baš ne volim te fantasy gluposti(LOTR) , a Star Wars mi je dosadan, jednostvno mi je , tak da svatko ima svoj ukus
16 godina
Horagio kaže...

još sam zaboravil dodat ovo : svi filmovi Star wars, trilogija Lord Of The Rings, i slične gluposti koje imaju puno nastavaka, jednostavno su mi dosadni, ak se još kojeg sjetim napisat ću

Ti svijesno ili nesvijesno vrijeđaš UKUSE drugih koji se broje u desecima miljuna kod Star Warsa i LOTR-a, a ne izjašnjavaš svoj.
unknown kaže...
Ista stvar.
unknown kaže...
Možda da si ti svjetski poznati kritičar/i, ne bi
D3ViL kaže...

Upravo tako, LOTR je postao IKONA u 3 vrste, knjiga, film i gaming-zadnje najmanje.
On očito ne zna kaj voli on sam ali zna suditi o drugima...
Horagio kaže...
D3ViL kaže...

James Bond i Indiana Jones su super, ti filmovi su dobri, al ja ti baš ne volim te fantasy gluposti(LOTR) , a Star Wars mi je dosadan, jednostvno mi je , tak da svatko ima svoj ukus

Gore dalje si lijepo izjavil da SU TI "slične gluposti koje imaju puno nastavaka"  glupe i dosadne, sad si izjavil da SU TI " James Bond i Indiana Jones su super, ti filmovi su dobri" , haha tu koga prca. Dal znaš uopće kolko James Bond ima nastavaka, jesi ih sve pogledal, ima li u njima FANTASTIKE ili je JAMES utjelovljenje savršenstva u čovjeka??? Daj se skuliraj i nemoj vrijeđati ono kaj je dobro.

Meni su neki od najglupljih filmova Final Fantasy-film naravno, Aleksandar Veliki, te hrpa jadnih horora (mislim na jadnu izvedbu i više humora nego straha).
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
16 godina
Najgluplji film

Ljudi su promasili temu totalno, ovdje se pljuje po filmovima koji su zaradili miliarde i koji su usli u povijest filmske industrije, odnjeli bezbroj Oscara i biti ce mjerilo za stvaranje novih filmova, ovdje bi trebali pisati filmove koji su doista izraz debilnosti, negledivosti i ocaja (djela Uwe Boll-a i slicne splacine koje su negledive) prije nego popljujete filmove poput Forest Gumpa ili Lord of The Rigns-a idite na IMDB

http://www.imdb.com/ i procitajte sta kaze publika i kritika o tim filmovima pa onda napisite nesto, naravno svi imaju pravo na svoje misljenje ali nikako nemoze u isti kos pasti Apocalypto, Avijatičar, 300, Forest Gump, Saving Private Ryan i Epic Movie, Die hard Dracula, Tony Blair Witch Project!!! Jer ova tri zadnja su izvor gluposti i negledivosti koji se gade svima, a ovi prije navedeni su legende u kojima uzivaju milijuni!!!

Horagio

I tako ti naglasavas gore podcrtano a James Bond ima oko 20 nastavaka!!! To sto ti nevolis SF, Thriler, Dramu ili neki drugi zarn neznaci da su ti filmovi glupi nego nisu po tvom ukusu. . .

Time is a great teacher but sadly kills al it's pupils. . .
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.7.2008 12:04 (D3ViL).
16 godina
Najgluplji film

OsmijehOsmijehOsmijeh.

16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Ljudi su promasili temu totalno, ovdje se pljuje po filmovima koji su zaradili miliarde i koji su usli u povijest filmske industrije, odnjeli bezbroj Oscara i biti ce mjerilo za stvaranje novih filmova, ovdje bi trebali pisati filmove koji su doista izraz debilnosti, negledivosti i ocaja (djela Uwe Boll-a i slicne splacine koje su negledive) prije nego popljujete filmove poput Forest Gumpa ili Lord of The Rigns-a idite na IMDB

http://www.imdb.com/ i procitajte sta kaze publika i kritika o tim filmovima pa onda napisite nesto, naravno svi imaju pravo na svoje misljenje ali nikako nemoze u isti kos pasti Apocalypto, Avijatičar, 300, Forest Gump, Saving Private Ryan i Epic Movie, Die hard Dracula, Tony Blair Witch Project!!! Jer ova tri zadnja su izvor gluposti i negledivosti koji se gade svima, a ovi prije navedeni su legende u kojima uzivaju milijuni!!!

Horagio

I tako ti naglasavas gore podcrtano a James Bond ima oko 20 nastavaka!!! To sto ti nevolis SF, Thriler, Dramu ili neki drugi zarn neznaci da su ti filmovi glupi nego nisu po tvom ukusu. . .

no dobro, nisu po mom ukusu, kaj god vi tu rekli il napisali mnei budu ti filmovi ostali dosadni bez obzira kaj drugi misle o tome. mene je briga za tuđe mišljenje i pokušavam ga izbjegavati jer sam puno put nadrapal zato jer je netko mislil da je to dobro il bi bilo bolje da... tak da se ljubitelji spomenutih filmova ne uvrijede, al ti filmovi su meni dosadni

16 godina
Najgluplji film

90% sa RTL-a, sve sami šrotovi i Ž produkcija... odvratni su, oni filmovi sa morskim psima smijao sam se koliko je to jadno. I još kad puknu reklamu od 10min za vrijeme filma svakih pola sata (što i na novoj rade) odustanem od gledanja. Jad i bijeda...

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa.
16 godina
neaktivan
Najgluplji film

Seks i grad definitivno. Koja je to muka bila gledat.

16 godina
neaktivan
frost135 kaže...

Naked lunch, tako se zove film, koji bi mogao pa nazvati smećem stoljeća, mada ih ima još, al ovo posebno pamtim.

Promašena tema. Ili je problem u komentarima. Proglasiti najglupljim filmove kao što je Naked lunch, koji je baziran po knjizi W.S. Burroughsa i fantastično je ekranizirano remek djelo književnosti (koje je gotovo nemoguće staviti u film, a opet je redatelju to uspjelo btw, režirao ga je David Cronenberg), ili LOTR (Treba pročitati koju knjigu u životu da bi se moglo i davati ovakve kritike - Tolkien je profesor književnosti i u njegovim djelima postoji toliko detalja iz keltskih, skandinavskih, starogermanskih mitova), a sam film je fantastična ekranizacija knjige...

Halo deco! Ajd, knjige u ruke, pa budite kritičari....

Najgori film svih vremena - Brzi i žestoki
I find your lack of faith disturbing!
16 godina
neaktivan
Najgluplji film

Najgluplji film je Freddy Got Fingered glupo do bola, al meni je fora za pogledat xD

16 godina
protjeran
Najgluplji film

meni je najbolji nemoguci dave a naj gori  plavusa s hardvarda

16 godina
protjeran
hackboy kaže...

meni je najbolji nemoguci dave a naj gori  plavusa s hardvarda

Ma nije najgori samo je malo gay..xD
Mama hocu 4870!
16 godina
neaktivan
Najgluplji film

sve sa J.Chanom i sličnima koji sami razbiju 200 ljudi itd itd znate na kaj mislim... Japanac razbija jednoga, a ostalih 199 stoje u krugu sa uzijima i pumpericama, prestrašno...

Kill Bill... WTF??? ajd, bil sam malo pod cugom dok sam gledal, al je ipak bzvz.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice