Metal, Heavy Metal, Rock, Hard Rock, Punk
- poruka: 6.762
- |
- čitano: 1.273.181
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Powerflo "Victim of Circumstance" - (Sen Dog iz Cypressa i Billy iz Biohazarda imaju bend ako netko ne zna) - rap metal straight outta late 90's
...nu metal nikad nije trebao, smio, izac iz tih okvira.....
Public Enemy & Slayer - she watch channel zero
necro - insaneology (Sean Martin, John Tardy & Dan Lilker)
.... dakle sta reci koju poruku poslat.... nisam se uspio docepat ploce od napalma, ali vidim da ce i cd bit ubrzano istrosen.... cd 2 je naprosto remek djelo hma opcenito, (kaj se grinda tice boljeg nema!) osobito od lifelinea (sredina) do kraja prebrutalne i raznolike stvari... a album zavrsava hebenom sinfonijom Weltschmerz.... band zasluzuje svaku kunu i zato preporucam kupnju, ako nista zbog supporta, ipak od ovoga zive....
Outconditioned
Weltschmerz
http://www.blabbermouth.net/news/slayer-announces-final-european-tour-with-lamb-of-god-anthrax-and-obituary/ jebački paket bendova,siguran sam da će biti vrijedno potegnut do beča zbog ovoga(koncert pada na petak :D)
Ghost Prequelle je vani.
...evo ko si hoce skinut digitalnu kopiju "Judas Priestovog - Unleashed in the East"... stranica je wearevinyl.com, a kod - VSS43M4M6..... naravno najbrzem ce to i uspjeti....
...evo ko si hoce skinut digitalnu kopiju "Judas Priestovog - Unleashed in the East"... stranica je wearevinyl.com, a kod - VSS43M4M6..... naravno najbrzem ce to i uspjeti....
hvala!
...wtf??????........ RIP......
Dimebag & Vinnie - Snowblind
A New Level (bio je odlican bubnjar, vjerujem medju boljima....taj solo i cinelice - perfekcija cista)
Nikad čuo za Rivers of Nihil, zvuči jako dobro ovako na prvu. Daj ispucaj još neke ovogodišnje favorite, svidjele su mi se i neke druge stvari koje si linkao. Jedini uvjet je da nema čistih vokala.
U zadnje vrijeme najviše slušam Humanity is a Curse:
"Otkrio" slučajno, na koncertu u Attacku
I neponovljivi Ictus:
Kako je ovo dobro, ajme meni