say wut :D
DJ kutak
- poruka: 720
- |
- čitano: 196.966
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
say wut :D
Lik mijenja cdj-eve za turntable-ove... :)
Ima da netko prodaje rabljeni Numark Mixtrack ?
Jel zna netko pobogu gdje ima za kupiti slipmats za gramofon? Rekli mi u maudio da mogu naruciti torq-ove, ali ni glasa od njih vec mjesec i pol...
Jel zna netko pobogu gdje ima za kupiti slipmats za gramofon? Rekli mi u maudio da mogu naruciti torq-ove, ali ni glasa od njih vec mjesec i pol...
Ebay? U vezi Mixtracka, ispast će te jeftinije novi na ebayu nego kod nas rabljeni. A ima i slipmats vjerovatno.
I BTW, kad sam već tu, sa kojeg ebaya je najbolje naručivati i u vezi cijena/količine stvari/carine (.com, .de, .co.uk)?
Hvala
Ebay? U vezi Mixtracka, ispast će te jeftinije novi na ebayu nego kod nas rabljeni. A ima i slipmats vjerovatno.
I BTW, kad sam već tu, sa kojeg ebaya je najbolje naručivati i u vezi cijena/količine stvari/carine (.com, .de, .co.uk)?
Hvala
Baš i ne. Gledam cijene , naravno PRO verzije, cca 300 dolara, bez carine i svih ostalih troškova. Kod nas je novi Pro u dučanu 1600 i još neš sitno....
Baš i ne. Gledam cijene , naravno PRO verzije, cca 300 dolara, bez carine i svih ostalih troškova. Kod nas je novi Pro u dučanu 1600 i još neš sitno....
Također vidio taj Pro od 16xx kuna, ali mislim da je na popustu samo za blagdane. A inače je tu negdje oko 2k kn kod nas.
Nova stvar...
Artist: DJ SAAP
Track: 01-Anomixy
Album: Crashed System
Year: 2011
Duration: 9:28
http://soundcloud.com/dj-saap/dj-saap-anomixy
Temeljen na Anonymousovoj poruci iz njihovog projekta LeakSpin. Poruka je editirana od moje strane.
0 | 1/5 |
---|---|
0 | 2/5 |
1 | 3/5 |
2 | 4/5 |
1 | 5/5 |
Ekipa molim vas savjet kako mogu od neke pjesme izvuci samo glas (nagadjam da to nije moguce u potpunosti ali priblizno najbolje) Hvala vam!
i u audacity ako znaš kako ;)
https://youtu.be/R5oKrCD8iKc Profesionalci izgadite me sto vise mozete *Bit cu zahavlan!*... da znam greske... ja sam primjetio 4 dok sam snimao... Recite mi sve gdje grijesin... nisan prezadovoljan ali san zadovoljam s napomenom da je ovo moj prvi remix... btw imam 14.5 godina
https://youtu.be/R5oKrCD8iKc Profesionalci izgadite me sto vise mozete *Bit cu zahavlan!*... da znam greske... ja sam primjetio 4 dok sam snimao... Recite mi sve gdje grijesin... nisan prezadovoljan ali san zadovoljam s napomenom da je ovo moj prvi remix... btw imam 14.5 godina
ček šta je tu remix?
Grešaka ima na brdo, ali stvarno.
Prijelaz s jedne na drugu stvar ti je užas, pogotovo zato što se stvari ne poklapaju, onda na 1:52 nesto svira u pozadini, ritam se na poklapa, a ova pjeva, nema nikakve veze jedno s drugim. Kao da pijetao kukuriče a mačka mjauče.
Više sreće drugi put ;)
1. Nemoj pretjerivati s efektima
2. Nemoj previse koristiti loop ako nemas mixer, jer to neispada tako dobro, štoviše bez mixera us*re mix.
3. Prati tempo pjesme koju puštatš i kad radiš prijelaz pazi da je pjesma na koju prelaziš ili bar dio te pjesme sličan prvoj pjesmi, tj djelu gdje radiš prelaz tako da se sve ljepo uklopi.
4. Prijelaz radi polagano, ili brzo, ovisno kakav efekt želiš postići-
5. Kada radiš beatmatch, pazi da su oba tracka dobro uskladjena i ritmom dosta slična, malo naćuli uši i prati kada se ljepo uklapa.
1. Nemoj pretjerivati s efektima
2. Nemoj previse koristiti loop ako nemas mixer, jer to neispada tako dobro, štoviše bez mixera us*re mix.
3. Prati tempo pjesme koju puštatš i kad radiš prijelaz pazi da je pjesma na koju prelaziš ili bar dio te pjesme sličan prvoj pjesmi, tj djelu gdje radiš prelaz tako da se sve ljepo oklopi.
4. Prijelaz radi polagano, ili brzo, ovisno kakav efekt želiš postići-
5. Kada radiš beatmatch, pazi da su oba tracka dobro uskladjena i ritmom dosta slična, malo naćuli uši i prati kada se ljepo uklapa.
6. Izvuci vokale ili acapellu iz pjesme i to ubaci nešto svoje isporducirano...
7. Pazi da dobro kompresiraš višak frekvencija jer inače pjesma ima "white" noise od previše visokih/niskih frekvencija.
8. Gledaj da pjesmu stopiš u cijelini i da ima smisla te da im paše harmonizacija.(nitko ti neće slušat duško kuliš megamix,tako ja zovem ovakve stvari)
hvala vam ljudi najljepsa :)))
mozda bi prije svih ovih savjeta trebao malo prouciti pojmove tipa tempo, tonalitet i harmonicnost pjesme, pa bi ti bilo puno lakse uci u cjeli taj svjet glazbe.
skinio sam 2 knjige o dj-anju pa kad uhvatim vremena procitat cu :))
malo je problem sto su knjige na Engleskom jeziku, ali snaci cu se :D
pozdrav ekipa :D
evo častim vas svojim friškim mixom od 25 minuta...
komentirajte - budite nježni
EDIT: pošto sam koristio Virtual DJ, ograničen sam samo na tipkovnicu i miš.. da imam kakav kontroler, naravno da bi išlo lakše.. ovo je super u takvom načinu rada :)
Ovo ti je odlično, stvarno, nisi bas sve u zanru Housea kako si napisao ali nema veze, BITI CU NJEZAN s kritikama. xD - jedino ti zamjeram prijelaz @11:15 koji je malo lošije uradjen.
Onda beatmatch @13:30, zbrakan je, tj stvari koje sviraju se baš ne uklapaju kako bi trebale.
Sve ostalo bar po meni štima. I like it!
Ovo ti je odlično, stvarno, nisi bas sve u zanru Housea kako si napisao ali nema veze, BITI CU NJEZAN s kritikama. xD - jedino ti zamjeram prijelaz @11:15 koji je malo lošije uradjen.
Onda beatmatch @13:30, zbrakan je, tj stvari koje sviraju se baš ne uklapaju kako bi trebale.
Sve ostalo bar po meni štima. I like it!
hvala na komentaru :D znam da izbor stvari malkice vrluda.. možda sam ovaj beatmatch na 13:30 trebao izbaciti...
ali, imat ću u vidu za idući put pažljivije odabrati ^^
za tipkovnicu i miš vrlo solidno odražen posao...idući korak kontroler :D
pozdrav DJ kutku i svim DJ-evima u usponu...good luck! :)
ako imate vremena, take a peak... :) respect! :)
http://soundcloud.com/miroslav-smeti-ko/dj-smetch-avicii-destination
http://soundcloud.com/miroslav-smeti-ko/easy-beat-music-by-dj-smetch
kako maknut glas iz muzike?
U fl studiu ili u virtual dj imas opciju vocals-off ;)
I onda bas divno zvuci... :)