DJ kutak

poruka: 720
|
čitano: 196.968
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: DJ kutak
Leryan kaže...

Eto, jos jedan ode oldschool... :D

say wut :D

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
14 godina
dj_renny kaže...
Leryan kaže...

Eto, jos jedan ode oldschool... :D

say wut :D

Lik mijenja cdj-eve za turntable-ove... :)

13 godina
odjavljen
DJ kutak

Ima da netko prodaje rabljeni Numark Mixtrack ?

14 godina
DJ kutak

Jel zna netko pobogu gdje ima za kupiti slipmats za gramofon? Rekli mi u maudio da mogu naruciti torq-ove, ali ni glasa od njih vec mjesec i pol...

16 godina
neaktivan
Phantom_RI kaže...

Leryan kaže...

Jel zna netko pobogu gdje ima za kupiti slipmats za gramofon? Rekli mi u maudio da mogu naruciti torq-ove, ali ni glasa od njih vec mjesec i pol...

Ebay? U vezi Mixtracka, ispast će te jeftinije novi na ebayu nego kod nas rabljeni. A ima i slipmats vjerovatno.

I BTW, kad sam već tu, sa kojeg ebaya je najbolje naručivati i u vezi cijena/količine stvari/carine (.com, .de, .co.uk)?

Hvala

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Ti si kriva zbog mog piva, nemoj srećo, nemoj danas...
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2011 12:11 (AlienWare1).
13 godina
odjavljen
AlienWare1 kaže...
Phantom_RI kaže...

Leryan kaže...

Ebay? U vezi Mixtracka, ispast će te jeftinije novi na ebayu nego kod nas rabljeni. A ima i slipmats vjerovatno.

I BTW, kad sam već tu, sa kojeg ebaya je najbolje naručivati i u vezi cijena/količine stvari/carine (.com, .de, .co.uk)?

Hvala

Baš i ne. Gledam cijene , naravno PRO verzije, cca 300 dolara, bez carine i svih ostalih troškova. Kod nas je novi Pro u dučanu 1600 i još neš sitno....

16 godina
neaktivan
Phantom_RI kaže...

Baš i ne. Gledam cijene , naravno PRO verzije, cca 300 dolara, bez carine i svih ostalih troškova. Kod nas je novi Pro u dučanu 1600 i još neš sitno....

Također vidio taj Pro od 16xx kuna, ali mislim da je na popustu samo za blagdane. A inače je tu negdje oko 2k kn kod nas.

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Ti si kriva zbog mog piva, nemoj srećo, nemoj danas...
15 godina
neaktivan
DJ kutak

Nova stvar...

Artist: DJ SAAP
Track: 01-Anomixy
Album: Crashed System
Year: 2011 

Duration: 9:28

http://soundcloud.com/dj-saap/dj-saap-anomixy

Temeljen na Anonymousovoj poruci iz njihovog projekta LeakSpin. Poruka je editirana od moje strane.

0 1/5
0 2/5
1 3/5
2 4/5
1 5/5
Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb: "Hvala" ili "Thum Up" nego pisati post sadrzaja "Hvala", koji ujedno ne prati t
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.12.2011 4:15 (xZero).
13 godina
neaktivan

Ekipa molim vas savjet kako mogu od neke pjesme izvuci samo glas (nagadjam da to nije moguce u potpunosti ali priblizno najbolje) Hvala vam!

Only easy day was yesterday!
13 godina
neaktivan
mozes u adobe auditionu
14 godina
neaktivan
tomislav91 kaže...
mozes u adobe auditionu

i u audacity ako znaš kako ;)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
13 godina
neaktivan

https://youtu.be/R5oKrCD8iKc  Profesionalci izgadite me sto vise mozete *Bit cu zahavlan!*... da znam greske... ja sam primjetio 4 dok sam snimao... Recite mi sve gdje grijesin... nisan prezadovoljan ali san zadovoljam s napomenom da je ovo moj prvi remix... btw imam 14.5 godina

14 godina
neaktivan
BagyGamer kaže...

https://youtu.be/R5oKrCD8iKc  Profesionalci izgadite me sto vise mozete *Bit cu zahavlan!*... da znam greske... ja sam primjetio 4 dok sam snimao... Recite mi sve gdje grijesin... nisan prezadovoljan ali san zadovoljam s napomenom da je ovo moj prvi remix... btw imam 14.5 godina

ček šta je tu remix?

13 godina
neaktivan
DJ kutak

Tek sad otkrija temu :D
Evo da van stavin jedan svoj remix, ne mislin se tin bavit nit ista nego mi je bilo dosadno.

...Svakin novim danom..pred kockastim ekranom...
13 godina
neaktivan

prijatelj i ja se malo zaebavali i nesto napravili... virtual dj.. u fruity loops nemam skila jos... tek ga imam mjesec dana

15 godina
neaktivan
BagyGamer kaže...

prijatelj i ja se malo zaebavali i nesto napravili... virtual dj.. u fruity loops nemam skila jos... tek ga imam mjesec dana

Grešaka ima na brdo, ali stvarno.

Prijelaz s jedne na drugu stvar ti je užas, pogotovo zato što se stvari ne poklapaju, onda na 1:52 nesto svira u pozadini, ritam se na poklapa, a ova pjeva, nema nikakve veze jedno s drugim. Kao da pijetao kukuriče a mačka mjauče. 

Više sreće drugi put ;)

Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb:Hvalaili Thumb Up, nego pisati nepotrebni(spam) post sadrzaja Hvala
13 godina
neaktivan
Moze onda neki savjet? Help
15 godina
neaktivan
BagyGamer kaže...

1. Nemoj pretjerivati s efektima

2. Nemoj previse koristiti loop ako nemas mixer, jer to neispada tako dobro, štoviše bez mixera us*re mix.

3. Prati tempo pjesme koju puštatš i kad radiš prijelaz pazi da je pjesma na koju prelaziš ili bar dio te pjesme sličan prvoj pjesmi, tj djelu gdje radiš prelaz tako da se sve ljepo uklopi.
4. Prijelaz radi polagano, ili brzo, ovisno kakav efekt želiš postići-

5. Kada radiš beatmatch, pazi da su oba tracka dobro uskladjena i ritmom dosta slična, malo naćuli uši i prati kada se ljepo uklapa. 

Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb:Hvalaili Thumb Up, nego pisati nepotrebni(spam) post sadrzaja Hvala
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.3.2013 18:57 (xZero).
14 godina
neaktivan
xZero kaže...
BagyGamer kaže...

1. Nemoj pretjerivati s efektima

2. Nemoj previse koristiti loop ako nemas mixer, jer to neispada tako dobro, štoviše bez mixera us*re mix.

3. Prati tempo pjesme koju puštatš i kad radiš prijelaz pazi da je pjesma na koju prelaziš ili bar dio te pjesme sličan prvoj pjesmi, tj djelu gdje radiš prelaz tako da se sve ljepo oklopi.
4. Prijelaz radi polagano, ili brzo, ovisno kakav efekt želiš postići-

5. Kada radiš beatmatch, pazi da su oba tracka dobro uskladjena i ritmom dosta slična, malo naćuli uši i prati kada se ljepo uklapa. 

6. Izvuci vokale ili acapellu iz pjesme i to ubaci nešto svoje isporducirano...

7. Pazi da dobro kompresiraš višak frekvencija jer inače pjesma ima "white" noise od previše visokih/niskih frekvencija.

8. Gledaj da pjesmu stopiš u cijelini i da ima smisla te da im paše harmonizacija.(nitko ti neće slušat duško kuliš megamix,tako ja zovem ovakve stvari)

13 godina
neaktivan

hvala vam ljudi najljepsa :)))

13 godina
neaktivan

mozda bi prije svih ovih savjeta trebao malo prouciti pojmove tipa tempo, tonalitet i harmonicnost pjesme, pa bi ti bilo puno lakse uci u cjeli taj svjet glazbe.

13 godina
neaktivan

skinio sam 2 knjige o dj-anju pa kad uhvatim vremena procitat cu :))

malo je problem sto su knjige na Engleskom jeziku, ali snaci cu se :D

16 godina
DJ kutak

pozdrav ekipa :D
evo častim vas svojim friškim mixom od 25 minuta...

komentirajte - budite nježni {#}

EDIT: pošto sam koristio Virtual DJ, ograničen sam samo na tipkovnicu i miš.. da imam kakav kontroler, naravno da bi išlo lakše.. ovo je super u takvom načinu rada :)

Gimme a bag of donuts, and no one gets hurt :)
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.1.2012 13:05 (HBomb).
15 godina
neaktivan
HBomb kaže...

EDIT: pošto sam koristio Virtual DJ, ograničen sam samo na tipkovnicu i miš.. da imam kakav kontroler, naravno da bi išlo lakše.. ovo je super u takvom načinu rada :)

Ovo ti je odlično, stvarno, nisi bas sve u zanru Housea kako si napisao  ali nema veze, BITI CU NJEZAN s kritikama. xD - jedino ti zamjeram prijelaz @11:15 koji je malo lošije uradjen.
Onda beatmatch @13:30, zbrakan je, tj stvari koje sviraju se baš ne uklapaju kako bi trebale.

Sve ostalo bar po meni štima. I like it! {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.1.2012 16:40 (xZero).
16 godina
xZero kaže...
HBomb kaže...

Ovo ti je odlično, stvarno, nisi bas sve u zanru Housea kako si napisao   ali nema veze, BITI CU NJEZAN s kritikama. xD - jedino ti zamjeram prijelaz @11:15 koji je malo lošije uradjen.
Onda beatmatch @13:30, zbrakan je, tj stvari koje sviraju se baš ne uklapaju kako bi trebale.

Sve ostalo bar po meni štima. I like it!  {#}

hvala na komentaru :D znam da izbor stvari malkice vrluda.. možda sam ovaj beatmatch na 13:30 trebao izbaciti...

ali, imat ću u vidu za idući put pažljivije odabrati ^^

Gimme a bag of donuts, and no one gets hurt :)
14 godina
neaktivan
HBomb kaže...

za tipkovnicu i miš vrlo solidno odražen posao...idući korak kontroler :D

15 godina
DJ kutak

pozdrav DJ kutku i svim DJ-evima u usponu...good luck! :)

ako imate vremena, take a peak... :) respect! :)

http://soundcloud.com/miroslav-smeti-ko/dj-smetch-avicii-destination 

http://soundcloud.com/miroslav-smeti-ko/easy-beat-music-by-dj-smetch

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.1.2012 22:24 (SmetcH).
12 godina
neaktivan
DJ kutak

kako maknut glas iz muzike?

12 godina
protjeran
DJ kutak

U fl studiu ili u virtual dj imas opciju vocals-off ;)

maniac
14 godina
DJ kutak

I onda bas divno zvuci... :)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice