...evo ovako htio bih kupiti navedeni volan u vemilu ga ima za 535kn...pa me zanimaju vasa misljenja o njemu i dali ga je netko vec isprobao...molim vas jako mi je hitno.....
HVALA UNAPRIJED!!!!!
...evo ovako htio bih kupiti navedeni volan u vemilu ga ima za 535kn...pa me zanimaju vasa misljenja o njemu i dali ga je netko vec isprobao...molim vas jako mi je hitno.....
HVALA UNAPRIJED!!!!!
Super volan.
S njim vozi (ima ga) puno ljudi s kojima ja vozim i samo najbolje o njemu govore.
Za te novce nema boljeg.
Preporuka.
Super volan, ja sam ga od (naivnog) frenda kupio za 100KN (nije znao koja mu je prava vrijednost).
Dosta sam se vozio s njime, nikakvih problema, visoka kvaliteta (jest da je plastika al ne škripi ništa) i sve skupa jako pozitivan dojam je ostavio na mene.
Doduše, stara ga je (bez mog znanja) dala nekom klincu iz ulice, pa sam sad bez ičega
Odi u HG Spot, tamo sam ga kupio prošli tjedan za 300 kn.
Za sada više nego zadovoljan.
...e fakat.....denny hvala ti puno kupiti cu ga u hg spotu hvala najvise...a u kojoj si ga poslovnici kupio...u mandiu,aveniji dubrovnik ili di?????
U Mandiju i u Utrinama nema više. Ali imaš u onoj poslovnici u KIKI.
Ja sam išao jučer i kupio još 2. Stvarno je jako dobra ponuda i bilo bi šteta neiskoristiti.
...sta ce ti os 2....isss.....ja sam jucer kupio u utrinama zadnjega.....valjda su dobili posiljku....ja sam za sada prezadovoljan ono ponda je odlicna.....
za koliko stupnjeva se okreče taj volan?
Mislim da je (barem) 240.
EDIT: Sad sam pročital da je 180 al nekak se to čini premalo, negdje sam prije pročital da je 240...
Nekako mi se to cini premalo.
Dokle traje ta akcijan u HGspotu?