Tražim Bug izdanje(rezencije Vista i Mac OS)

poruka: 5
|
čitano: 1.270
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Lijep pozdrav,

molio bih Vas da mi kazete da li netko zna koji su bili brojevi Bug izdanja gdje se opsivala Windows Vista i  Bug izdanje gdje se opsivao Leopard OS. Mozete mi ga poslati i pouzecem. Placam kolko je potebno.

Unaprijed hvala!

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Što je to tako bitno da si trebao da se tek registruješ na forum, ne znam koji broj ali sigurno imam, nego, što?

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Tražim Bug izdanje(rezencije Vista i Mac OS)
DanijelS kaže...

Lijep pozdrav,

molio bih Vas da mi kazete da li netko zna koji su bili brojevi Bug izdanja gdje se opsivala Windows Vista i  Bug izdanje gdje se opsivao Leopard OS. Mozete mi ga poslati i pouzecem. Placam kolko je potebno.

Unaprijed hvala!

Iskoristi pretraživač tema na webu:

http://www.bug.hr/bug/pretraga/?bug=o&ime=o&proizvod=o&naziv=o&tip=tema&t=vista

15 godina
neaktivan

Bitno mi je zbog jednog velikog razloga. Pisem diplomski rad i moram opisati odnosno analizirati Vistu, Leopard i Linux prema Heurističkim analizama. Zbog toga su mi potrebne kvalitetne analize pojedinih sustava.

17 godina
neaktivan
DanijelS kaže...

Bitno mi je zbog jednog velikog razloga. Pisem diplomski rad i moram opisati odnosno analizirati Vistu, Leopard i Linux prema Heurističkim analizama. Zbog toga su mi potrebne kvalitetne analize pojedinih sustava.

Jel nemaš na faksu u knjižnici Bug za čitati?

Na EFOSu u knjižnici imaš neke poznatije strane i domaće časopise, među njima i Bug, pa možda imaš i ti na svom faksu.

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice