Lijep pozdrav,
molio bih Vas da mi kazete da li netko zna koji su bili brojevi Bug izdanja gdje se opsivala Windows Vista i Bug izdanje gdje se opsivao Leopard OS. Mozete mi ga poslati i pouzecem. Placam kolko je potebno.
Unaprijed hvala!
Lijep pozdrav,
molio bih Vas da mi kazete da li netko zna koji su bili brojevi Bug izdanja gdje se opsivala Windows Vista i Bug izdanje gdje se opsivao Leopard OS. Mozete mi ga poslati i pouzecem. Placam kolko je potebno.
Unaprijed hvala!
Što je to tako bitno da si trebao da se tek registruješ na forum, ne znam koji broj ali sigurno imam, nego, što?
Lijep pozdrav,
Unaprijed hvala!
Iskoristi pretraživač tema na webu:
http://www.bug.hr/bug/pretraga/?bug=o&ime=o&proizvod=o&naziv=o&tip=tema&t=vista
Bitno mi je zbog jednog velikog razloga. Pisem diplomski rad i moram opisati odnosno analizirati Vistu, Leopard i Linux prema Heurističkim analizama. Zbog toga su mi potrebne kvalitetne analize pojedinih sustava.
Bitno mi je zbog jednog velikog razloga. Pisem diplomski rad i moram opisati odnosno analizirati Vistu, Leopard i Linux prema Heurističkim analizama. Zbog toga su mi potrebne kvalitetne analize pojedinih sustava.
Jel nemaš na faksu u knjižnici Bug za čitati?
Na EFOSu u knjižnici imaš neke poznatije strane i domaće časopise, među njima i Bug, pa možda imaš i ti na svom faksu.