Što bi željeli čitati u novom Bugu izdvojena tema

poruka: 2.129
|
čitano: 625.875
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Što bi željeli čitati u novom Bugu
Mitch kaže...

U travnju :

Office 2010 - rc (12 svibnja)

internet trgovine (kupnja i prodaja,pay pal - malo više o tome)

princip rada touchscreena

Molio bih da vrate photoshop školu te Desktop mjeseca.

P.S Možda da stave neki popis forumaša u "Pitanja i odgovori" koji mogu pomoći u raznim problemskim situacijama

Za desktop mjeseca je vec netko od urednika rekao, mislim da je Miro, da nema dovoljno poslanih slika desktopa, ako se ne budu slale slike ta tema skroz leti iz BUG-a. Zato slikajte i saljite.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
16 godina
neaktivan
Što bi željeli čitati u novom Bugu

Oh kako bi volio vidit GTX480 i HD5870 na dvoboju u BUG-labu.

Istina je oko nas,a laž još više.
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina

Ja bih volio vidjeti neku opsežnu tema broja u kojoj bi se recenzirali svi(ok, ne svi, ali barem neki najpoznatiji) DVB-T prijemnici dostupni za kupnju u HrvatskojOsmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Seky kaže...

Veći nagradni fond?! Kaj jedna 5970 i 5870 nisu dovoljno?! Pa nisu oni banka netko plaća te karticei tve i mobove i ostalo. Samo neka nastave ovako!

Zar ne vidis xD na kraju te recenice ironija ?!? DDD helooo

->Let's face it, this is not the worst thing you've caught me doing.<--RECI HVALA , bravo dobar decko
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.3.2010 17:50 (eXodus).
17 godina
X-Wind kaže...

Ja bih volio vidjeti neku opsežnu tema broja u kojoj bi se recenzirali svi(ok, ne svi, ali barem neki najpoznatiji) DVB-T prijemnici dostupni za kupnju u HrvatskojOsmijeh

to je bilo u ovomjesečnom bugu

17 godina
neaktivan

Ja bi volio vidjet križaljku i viceve, može i koja gola teta.

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Bilo bi super kad bi jednom stavili neku temo od 20 stranica o overklokingu, škola za početnike, hladnjaci, procesori, koje je bolje , i te stvari, siguran sam da bi MNOGIMA dobro došlo!

Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
Sve o fermiju i review novih geforsica te njihova usporedba sa 5870 i 5970.
16 godina
neaktivan
Evo prijedlog za sljedeću nagradnu igru, da se ne prekine niz:
Gamerski laptopi!
Od oko 6, 7 i 8 tisuća kuna.
...A mogu i obični, od 4, 5 i 6 tisuća.
...A mogu i netbookovi, od oko 2 i po', 3 i 4 tisuće kuna.
Tko se slaže samnom?
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina
neaktivan

ovo bih ja želio vidjeti u bugu

1.detaljna usporedba nvidjinih grafičkih kartica

ne bi bila loša ideja da u jednom broju testiraju high-end,u drugom medium-end a u trećem low-end grafičke

2.recenzija proizvođača memorija

tko proizvodi najkvalitetniji ram...

3.usporedba dvojezgrenog i četverojezgrenog proca na istoj brzini u igrama

da vidimo kolika je razlika kad se dođe do toga

4.recenzija overclocking alata

Moj PC  
5 1 hvala 0
17 godina

Nešto o driverima

+

ASRock 890GX i FX(prioritet), Gigabyte 890GX i FX te ASUS 890GX i FX

Te test usb3.0/sata 3.0 na njima, da se dokaže da gigabyte sucksa.

Kao što vidite kod gige pada brzina pci-e sabirnice kada se koristi usb3.0/sata 3.0.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.3.2010 13:33 (Hyperion).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Glamdring kaže...

pa vjerovatno nebi bilo lose da ubace na jednu stranicu koji informaticki vic i koju informaticku krizaljku i naravno sve to popraceno jednom dobrom rasnom tetom s komadom hardvera negdje izmedu...

a sto mene najvise cudi sto ovdje od forumasa, pa bar za tetu, nije nikog briga. vjerovatno im je draze vidjeti gole grafe... cudno

i solve my problems with the gun
16 godina
neaktivan
Nesto o 64 bitnim os-ovima
Don't worry Cartman. There are no stupid answers, just stupid people.
17 godina
Moljac kaže...
Nesto o 64 bitnim os-ovima

Da! Treba poručit narodu da pređe na 64-bit.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.3.2010 13:33 (Hyperion).
17 godina
skank666 kaže...
Glamdring kaže...

pa vjerovatno nebi bilo lose da ubace na jednu stranicu koji informaticki vic i koju informaticku krizaljku i naravno sve to popraceno jednom dobrom rasnom tetom s komadom hardvera negdje izmedu...

a sto mene najvise cudi sto ovdje od forumasa, pa bar za tetu, nije nikog briga. vjerovatno im je draze vidjeti gole grafe... cudno

Sto se mene tice, vise ih volio par komadina hardvera sa kojom tetom izmedu :D

Vidi stvarno malo humora (koji ste vremenom izgubili) bi dobro doslo. Sjecam se jos recenzije GTA 3, majko mila, jesam se nasmijao, isti dan sam isao kupiti igru.

Mozda u novom BUG-u neko zracno hladenje za proc, ide ljeto, velike vrucine,a terba sve to ohladiti, a za vodeno se nema love. Pa bi mogli malo tu temu "obraditi".

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
16 godina
odjavljen

sad kad si spomenuo duhovite recenzije... meni je daleko najsmjesnije bilo kad uu recenzirali novi UT (mislim da je bio 2004) i pod dojmovima je recezent doslovno napisao: "sve ostale igre su sranje" - odvalio sam...

i solve my problems with the gun
17 godina
neaktivan

Takodjer bi volio vidjet recenziju laptopa sa zakretnim ekranima i usporedbe softwarea za prepoznavanje rukopisa koje pojedini proizvođači isporučuju. Koliko je to praktično, kako se nosi sa hrvatskim grafemima, opcenito, moze li takva sprava posluziti kao notes.

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
goodye kaže...

Za desktop mjeseca je vec netko od urednika rekao, mislim da je Miro, da nema dovoljno poslanih slika desktopa, ako se ne budu slale slike ta tema skroz leti iz BUG-a. Zato slikajte i saljite.

a šta imaš od tog desktopa? jednu majicu

neko se možda trudi cijeli dan i na kraju opet nije izabran

neka stave vredniju nagradu pa će se i slat više

17 godina
neaktivan
M4X kaže...
goodye kaže...

a šta imaš od tog desktopa? jednu majicu

neko se možda trudi cijeli dan i na kraju opet nije izabran

neka stave vredniju nagradu pa će se i slat više

Pa ne radis desktop samo da bi ga poslao nego da i uzivas u njemu a ako si dovoljno dobar dobis fino i nagradu :)

S obzirom da su desktopi vec "potroseni" a 7-ica sama po sebi izgleda dobro najbolje bi bilo da stave moj prijedlog o najboljim pilama koji sam vec gore naveoSmijeh

addicted to HD :)
17 godina
neaktivan

To ti je jako dobar prijedlog jer vidim da ima dosta ljudi koji po forumu pokrecu teme o uredjivanju svojih kantija tako da bih neko natjecanje u novinama pobudilo interes jos veci

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
denix kaže...
X-Wind kaže...

to je bilo u ovomjesečnom bugu

Da, stranica-dvije o prijemnicimaMršti se

17 godina
moderator
eXodus kaže...

e da kao sto je neko rekao da se vrati ona prva dodatna reklamna stranica...

Na ovo nema utjecaj redakcija, ali imaju svi ostali. Znači, ništa lakše - bilo tko se može javiti na adresu marketinga i zakupiti tu oglasnu stranicu! Cool

benko kaže...
Mitch kaže...

Ili da se ubaci recimo PC mjeseca pa da saljemo slike svojih pila(iznutra i/ili izvana :)

Urednik P&O se žali da su posljednjih mjeseci svi prijedlozi za desktop mjeseca izrazito loši (potpuno neinovativni i bazirani samo na nekoj fora pozadinskoj slici), pa ova ideja s fotografijama PC-a nije loša (pretpostavljam da misliš ne neke prerade?). Ajde pošaljite nekoliko slika, pa možemo to ubaciti (ako budu zanimljive) umjesto desktopa. Samo pazite na kvalitetu fotografija!

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.3.2010 17:32 (Miro).
15 godina
neaktivan

Nepratim temu pa nisam bas u toku sto se pise pa se izvinjavam ako je vec netko rekao

-Phenom II x6

-Hladnjaci za AMD Phenom dvice

(sry ako je vec bilo, netreba komentirati)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

blo bi dobro da se na bug stranici  ili barem u bug tv stave prilozi o tome što ste radili u tom broju iz samogradnje, tj. da stavite i video tijeka gradnje i završnog proizvoda

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Miro kaže...
eXodus kaže...

Na ovo nema utjecaj redakcija, ali imaju svi ostali. Znači, ništa lakše - bilo tko se može javiti na adresu marketinga i zakupiti tu oglasnu stranicu! Cool

benko kaže...
Mitch kaže...

Ili da se ubaci recimo PC mjeseca pa da saljemo slike svojih pila(iznutra i/ili izvana :)

Urednik P&O se žali da su posljednjih mjeseci svi prijedlozi za desktop mjeseca izrazito loši (potpuno neinovativni i bazirani samo na nekoj fora pozadinskoj slici), pa ova ideja s fotografijama PC-a nije loša (pretpostavljam da misliš ne neke prerade?). Ajde pošaljite nekoliko slika, pa možemo to ubaciti (ako budu zanimljive) umjesto desktopa. Samo pazite na kvalitetu fotografija!

Gdje da posljemo slike svojih prerada kucista....

17 godina
neaktivan
Miro kaže...
eXodus kaže...

benko kaže...
Mitch kaže...

Pa da tako nesto da se vidi kolko smo dobri u cable management-u, led-icama, hladenju i ostalom :)

Trebali bi objavit u iducem broju casopisa gdje da saljemo slike :)

3MP dosta ili mora biti vise?

addicted to HD :)
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.3.2010 20:14 (benko).
16 godina
neaktivan
Ja se ne slažem s ''PC moddingom mjeseca'', jer imam laptop :P
Ajde, sredit ću desktop pa poslati :)
Prije je u rubrici PiO bilo da forumaši koji su riješili neki (teški) problem dobiju majicu. Da li će se riješavanje (teških) problema na forumu i ubuduće nagrađivat majicom?
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
moderator
B_O_J_A kaže...

Gdje da posljemo slike svojih prerada kucista....

Najbolje stavi na neki servis za razmjenu, a link s opisom pošalji na:

pisma@bug.hr

naslov maila: PC - fotografija mjeseca

benko kaže...

Pa da tako nesto da se vidi kolko smo dobri u cable management-u, led-icama, hladenju i ostalom :)

Trebali bi objavit u iducem broju casopisa gdje da saljemo slike :)

3MP dosta ili mora biti vise?

Trebala bi bito, ali važno je da slika bude jasna, dobro fokusirana (jako često dobijemo mutne slike kojima nema spasa).

Šef kaže...
Ja se ne slažem s ''PC moddingom mjeseca'', jer imam laptop :P
Ajde, sredit ću desktop pa poslati :)
Prije je u rubrici PiO bilo da forumaši koji su riješili neki (teški) problem dobiju majicu. Da li će se riješavanje (teških) problema na forumu i ubuduće nagrađivat majicom?

Da li će biti nagradnih majica - kao i uvijek procijenit će urednik rubrike.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.3.2010 16:13 (Miro).
15 godina
neaktivan
Miro kaže...
eXodus kaže...

XD najlakše je rec nije do nas...zezam se zar toliko puno kosta ta jedna stranica nije da je meni neophodna nego samo pitam... može se i bez nje samo okrenes bug prema stolu i on te ceka tako kad se vratis  iz skole ili nekad ide sa mnom u skolu( samo ako je dosadan dan ;D)

Let's face it, this is not the worst thing you've caught me doing--RECI HVALA , bravo dobar decko
17 godina
neaktivan

Mozda da umjesto dvd-a poklonite bugmark za oznacivanje stranica^^

4 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice