Ravno 2 godine...
Što bi željeli čitati u novom Bugu
- poruka: 2.129
- |
- čitano: 625.842
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Potrošnja pc komponenti (i oc-ane)
Test am3 coolera do 250 kn
Bitka integrirki (desktop)
Malo o: vrm-ovima,heatsinku na ram-u,potrebnim programima za wimdowse (prosječan korisnik)...
Više o malwareu i usporedni test antimalware aplikacija....ima ih puno free koje su malo znane, a kvalitetne (ne samo Eset, Norton i Kaspersky).....
3D TEHNOLOGIJA
ne znam je li već bila ta ideja,ali ja bi volio čitati nešto o nadolazećim nvidia fermi grafičkim
TABLET PC-i aaaahhhhhhhh
hvala
laptopi za gaming i veliki test grafičkih kada dođe fermi :D
laptopi za gaming i veliki test grafičkih kada dođe fermi :D
laptopi za gaming su bili
Neznam jeli bilo u skorije vrijeme:ja bih Bugove testove AV-a
Također! Ja bih uz to i testiranje firewalla...
Mislim da je prošlo godinu dana od zadnjeg testa, pa možda bi mogli napravit. Mislim da bi opet mogli napravit peteroboj browsera kao zadnji put, ipak su se browseri dosta razvili(opeta 10.5, chrome 4,0,FF 3,6)
Također! Ja bih uz to i testiranje firewalla...
Pa da!I firewalle,WOT ,Sandboxie i slične alate
U travnju :
Office 2010 - rc (12 svibnja)
internet trgovine (kupnja i prodaja,pay pal - malo više o tome)
princip rada touchscreena
Molio bih da vrate photoshop školu te Desktop mjeseca.
P.S Možda da stave neki popis forumaša u "Pitanja i odgovori" koji mogu pomoći u raznim problemskim situacijama
Puno vise svega...
I bez ijednog spomena fejsbuka i njihovog loga... to neki nemogu smislit
meni najviše fali onaj dodatni reklamni list na prvoj stranici!taj mi je uvijek dobro služio da označim gdje sam stao,ili da zabilježim neki važan prilog koji će mi kasnije koristiti pa ga lakše nađem,a kako ga gotovo uvijek čitam u "carskom uredu",onda mi je ta funkcija posebno bitna (kad ga odložim da završim posao jel).
inače bi sad mogao stvarno puno toga reči o bugu,ali me strah da ne ispadnem neki uvlakač.no moram spomenuti da sam u zadnje dvije godine jako puno novaca uštedio kupujuči bug svaki mjesec.od softverskih do hardverskih problema koje sam u 2 godine imao,sigurno bi bio lakši za podosta glodavaca.eto zadnji primjer je ugradnja nove matične po instrukcijama iz bug-a (a i sve drugo sam ranije nadogradio samostalno),a da sam nekom nosio komp zna se koliko bi platio,a o forumskom benifitu ne treba trošiti riječi.
na kraju još samo da potvrdim ono s početka,vratite taj list nije zahebancija,koristio sam ga redovno.
Što bih želio pročitati? Pa neko 'pravo novinarsko istraživanje' koji je od domaćih trgovaca IT opremom naj(dopuniti po volji)
Ili, usporedbu smartphoneova do toliko-i-toliko novca, slično kao što se radi sa ostalim hardverom
U travnju :
P.S Možda da stave neki popis forumaša u "Pitanja i odgovori" koji mogu pomoći u raznim problemskim situacijama
Da i ja ,malo mi fali a nisam nikad poslao
meni najviše fali onaj dodatni reklamni list na prvoj stranici!taj mi je uvijek dobro služio da označim gdje sam stao,ili da zabilježim neki važan prilog koji će mi kasnije koristiti pa ga lakše nađem,a kako ga gotovo uvijek čitam u "carskom uredu",onda mi je ta funkcija posebno bitna (kad ga odložim da završim posao jel).
inače bi sad mogao stvarno puno toga reči o bugu,ali me strah da ne ispadnem neki uvlakač.no moram spomenuti da sam u zadnje dvije godine jako puno novaca uštedio kupujuči bug svaki mjesec.od softverskih do hardverskih problema koje sam u 2 godine imao,sigurno bi bio lakši za podosta glodavaca.eto zadnji primjer je ugradnja nove matične po instrukcijama iz bug-a (a i sve drugo sam ranije nadogradio samostalno),a da sam nekom nosio komp zna se koliko bi platio,a o forumskom benifitu ne treba trošiti riječi.
na kraju još samo da potvrdim ono s početka,vratite taj list nije zahebancija,koristio sam ga redovno.
same here!
Test High-End slusalica i pristojnu recenziju pojacala za te slusalice i koja je prednost/mana naspram integriranih/odvojenih(PCI) zvucnih kartica.
Ne sjecam se kad je zadnji put nesto tako slicno bilo...
kad bi na primjer obradili zvučne kartice ili dac za kompjutor,kao što je cambridge audio dac magic,ja znam da je to audio komponenta ali je jako povezana s kompjutorima,jer se preko usb ili optike spaja na računalo,jer nigdje ne mogu nači kvalitetne recenzije takvih uređaja
Malo više o novom softwareu...
Ako bi mogli koju riječ napisat o Asus K52JR. Čini se kao povoljan lapotop sa odličlnim hardwerom.
htio bi da bude malo vise samogradnje, recenzije slušalica, i skuplje tj. vece nagradne igre s vecim fondom nagrada xD...e da kao sto je neko rekao da se vrati ona prva dodatna reklamna stranica...
Veći nagradni fond?! Kaj jedna 5970 i 5870 nisu dovoljno?! Pa nisu oni banka netko plaća te karticei tve i mobove i ostalo. Samo neka nastave ovako!
U travnju :
Ili da se ubaci recimo PC mjeseca pa da saljemo slike svojih pila(iznutra i/ili izvana :)
U travnju :
Ili da se ubaci recimo PC mjeseca pa da saljemo slike svojih pila(iznutra i/ili izvana :)
Odlican prijedlog.