Usporedbu Radeona HD 7XXX s prošlogodišnjim karticama.
Što bi željeli čitati u novom Bugu
- poruka: 2.129
- |
- čitano: 632.615
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
recenziju gtx 670 :)
i volio bi da nagradna igra bude: 1x htc one x
2x htc one s
recenziju gtx 670 :)
i volio bi da nagradna igra bude: 1x htc one x
2x htc one s
To bi bilo super

Ja bih volio da bugovci testiraju razliku između optike i bakra što se tiče multiplayer igranja, prvenstveno BF3 :)
UPS + zastite protiv groma. Priti pliiiiz. Odavno to niste imali.
milsim da je vec bila ali ...
za temu broja bih predlozio . razlika izmedju brand racunala i ona koje sami slazemo
ta par njih stavit na test i usporedbu ,koji su prednosti i nedostaci branda i non brend racunala :)
Recenziju Zotac GeForce GTX 670 AMP!.
Recenzija punjivih baterija...
Pošto su nove generacije grafickih kartica vec neko vrijeme na trzistu, bilo bi dobro imati usporedni test novih modela i usperdbu sa starijom serijom.
Nadam se testu hladnjaka za grafe.
A i mogli bi odraditi test kučišta,ali detaljnije sa više slika i teksta nego prošli put.

Neznam stvarno zašto vam je toliki problem napravit test PC zvučnika, pa imate bar 50 postova koji ukazuju na to, niste ga napravili već više od 2 i pol godine, a iskreno zadnji koji ste napisali je bio užasan, kao da se niste htjeli potrditi za njega.
Samo pogledajte kakav ste odličan test zvučnika napravili u Bug-u br.150.
Dajte tako nešto napravite i sad, došlo je mnogo novih modela i proizvođača, stvarno ima se materijala, dok testove onih gluposti(da ne kažem igrački) od headsetova svako malo radite.Pa dajte probajte bar nešto.
Hvala unaprijed
Recenzija punjivih baterija...
I to ne samo one dostupne u hr trgovinama već i one dostupne preko neta
Recenzije periferije... Zvučnici, miševi, tipkovnice.
Zanima me ima li u sadašnjem ili prethodnom bug-u neki veći test notebookova?
Zanima me ima li u sadašnjem ili prethodnom bug-u neki veći test notebookova?
Imaš ih jako puno testiranih u broju s bug borbenim kompletom(koji me malo razočarao).
Samo što je većina njih fokusirano na gaming,no i ima onih middle tier klase.Također pogledaj malo u tom broju najave s computexa u Taipeiu gdje se predstavljaju novi Sony Vaio no mislim da su oni samo ultrabookovi.
Ako tamo ne nađeš što te zanima imaš odličnu stranicu s vrhunskim recenzijama jednostavno zvanu www.notebookreview.com.Stranica je odlična i često tamo idem na forum kada radim neki trobleshooting bilo čega jer stvarno svega ima ne samo laptopa.
Pozdrav društvo
Volio bi vidjeti recenziju Rapsberry Pi uređaja, ako ga se uspijete dokopati. Da mu posvetite jedno 3-4 stranice, nekakva uputstva kako ga idealno setupirati, koji OS, koje aplikacije, kako ga optimalno podesiti da bude nekakav kućni HTPC/torrent stroj... Mislim da sam Rapsberry ima jako puno potencijala, može ga se rabiti po cijeloj kući u raznorazne svrhe, a za prilično male novce koji bi mogli biti primamljivi za naše školarce/nezaposlene/štedljive i sl.. Eto, mojih pet centi!
Pozdrav društvo
Volio bi vidjeti recenziju Rapsberry Pi uređaja, ako ga se uspijete dokopati. Da mu posvetite jedno 3-4 stranice, nekakva uputstva kako ga idealno setupirati, koji OS, koje aplikacije, kako ga optimalno podesiti da bude nekakav kućni HTPC/torrent stroj... Mislim da sam Rapsberry ima jako puno potencijala, može ga se rabiti po cijeloj kući u raznorazne svrhe, a za prilično male novce koji bi mogli biti primamljivi za naše školarce/nezaposlene/štedljive i sl.. Eto, mojih pet centi!
I meni se sviđa taj osobito zbog Debiana.Samo ne znam kakav bi bio kao server za torrente jer ipak bi trebao brži disk da se ISP brzina saturira.
Bilo bi stvarno super kad bi se i ubacio roundup ostalih poznatijih single-board HTPC-ova kao Cotton candy naprimjer.Iako ovaj Raspberrry Pi je stvarno super veličine je kreditne kartice i dobrotvorna je organizacija koja naplaćuje samo shipping i proizvodnju.Jedino što se moraju posebno kupiti licence za MPEG-2 i VC-1.
1. Članak koji uspoređuje performanse PC-a u DX9 i DX11 igrama u nekoliko razreda cijena računala, po uzoru na online portale, zna se da su to Low-end, mid-segment, high-end i npr. HTPC i mini računala tihog rada.
2. Isto tako nemaju svi 27" monitore pa bi se moglo usporediti i za različite nativne rezolucije ekrana od 1280x do 25xx čak i za višemonitorske reze (3x1920) x1024 ...
3. Višemonitorske igrače makine,
4. DIY stalci za tri monitora i kako rastaviti monitore za što manji međusobni razmak prikaza...
5. 3D Vision 2 igranje i monitori...podrška u igrama....
6. Počnite srednje jake i jače grafičke ili više njih u multiGPU kombinaciji testirati i na višemonitorskim konfiguracijama i rezama
7. 30" vs 3x23" i sl. mini-test...
8. Igrača periferija, kompleti proizvođač 1 vs proizvođač 2 za i protiv - test broja
9. Intel Pentium G850 vs i3 2100 vs AMD-ovi CPU u istom rangu - test
10. Matične ploče - koju odabrati među gomilom čipseta i modela istog proizvođača - Asus vs Gigabyte vs Asrock...
poz
Recenziju igre Gas Guzzlers: Combat Carnage!!!
Očekivao sam je u Bug-u za rujan, vidim ništa...reko ajde, valjda nisu stigli, bude u listopadu. Ali nema je ni tamo. Sramota.
Test HTC one xv sS3 vs ip5 vs ip4s
Po meni bi trebali kada se predstavi win8 okupit sve nove AIO uredaje posto se meni cine kao zanimljiva kategorija a nikad niste napravili posteni hard test vise AIO uredaja.
btw. bilo bi lijepo i neka usporedba tableta sa win8 i kako stoje u odnosu s iPadom i android tabletima, ali naravno tek kad stignu na nase trziste i malo se slegne prasina oko win8
Tek sam danas došao do članka Drage Galića u kojem spominje napuštanje osnivača BioWare-a i o tome kako se na kraju uvijek zasitimo onog što volimo, pa nisam mogao to ne povezat sa Johnom Carmakom.
Daj te molim vas u detalje recenzirajte Oculus rift, ako Carmak vidi budučnost u tom kontroleru ond bih rekao da se lik još uvijek nije zasitio igara.
Što bi želio čitati u novom Bugu?
Kratku vijest popraćenu slikom koja me pokazuje
kako držim novi laptop i natpis ispod : 'ovako izgleda sretan forzzuk'.
Nisam prije vidio vezu "nadporuka" na moj prijedlog pa mi nije jasno dali je to odgovor?
Recenziju igre Gas Guzzlers: Combat Carnage!!!
Očekivao sam je u Bug-u za rujan, vidim ništa...reko ajde, valjda nisu stigli, bude u listopadu. Ali nema je ni tamo. Sramota.
Još ste se s ovim brojem mogli izvući. Reko ajde, bit će intervju, opis tehnologija koje stoje iza igre, informacija o nastanku i razvitku...kad ono, ni pišljive recenzije. Opet!
LOL. Žali bože zadnjih stranica o igrama...-.-
Želio bih da bug ima svaki mjesec neku samogradnju ...