Unigine Heaven Benchmark 4.0 reloaded
- poruka: 242
- |
- čitano: 98.713
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Nije poanta koliko ju je on platio, nego da je prošla generacija AMD kartica jača od RTX 4070TI, što ne bi trebalo biti nikako, k tome ta grafa je skuplja od moje minimalno 1.000 kn. Žalosno.
To je zaključak.
Gle slažem se, ali moja je bila najjača grafa od AMD-a prošle generacije i naravno da je koštala, naravno ni blizu kao sad npr. RTX 4090 (totalni apsurd), a RTX 4070Ti je sada vani skoro 6 mjeseci, a cijene su i dalje iste kao i kod izlaska, ne čini mi se da će uskoro pasti. I nadalje RTX 4070Ti nije high tier grafa od Nvidie, a košta kao da je.
Boris je izvukao maksimum, kupio za siću polovnu rtx 3070 ti i zamijenio ju za RTX 4070 Ti. Puna šaka brade a korporacije nisu dobile niš. win-win
Nema te grafe na forumu koja ju pobjeđuje uloženo dobiveno
Bug je zbugan ne radi poveznica ni dodavanje ahaha u postolara najgore postole
Možda bi bilo dobro otvoriti novu temu, pa malo benčati i s 2K i 4K rezolucijama, da se vidi kako kartice rade u takvom okruženju..
Može ostati i 1080p rezolucija..
Autor Leopard je neaktivan, pa ako netko ima vremena praviti-ažurirati nove liste, bilo bi lijepo.
Boris ubija sam te u min fps, baci taj rtx i reci mi gdje si ga bacio.Mastera of disastera također ubio.
a imam stari i7 8700, vjerujem da bi na nekom novom poprilicno pomoglo jer je bn ogroman! U svakom slucaju tu su negdje Eventualno odvrtiti test na vecoj rezi.
Šta vrtite tu starudiju, imate Superposition, Time Spy i fire strike testove koji ce izvuci maksimum iz grafe a uz to i aktualne rezultate na temama sa svim novijim grafama i procesorima za usporedbu.
Šta vrtite tu starudiju, imate Superposition, Time Spy i fire strike testove koji ce izvuci maksimum iz grafe a uz to i aktualne rezultate na temama sa svim novijim grafama i procesorima za usporedbu.
Superposition je takoder starudija gdje je bn ogroman, sve te teme su mrtve kao i forum, generacija z je trenutno aktualna a oni se ne bave nicim samo mobitelima i tik tokovima! al ok odvrtit cemo nesto od nabrojanog!
Osim ako ne vrtis 720p Low Superposition test svi ostali ce zabiti grafu do daske krenuvsi od najpopularnijeg 1080p medium preseta, pa do najzahtjevnijeg 1080p extreme koji bas zapali grafu kao ništa. Naravno ako nemas bas neki star i slab CPU
Uostalom u samom grafu sa rezultataom se i vidi koliki je bio GPU usage
Osim ako ne vrtis 720p Low Superposition test svi ostali ce zabiti grafu do daske krenuvsi od najpopularnijeg 1080p medium preseta, pa do najzahtjevnijeg 1080p extreme koji bas zapali grafu kao ništa. Naravno ako nemas bas neki star i slab CPU
Uostalom u samom grafu sa rezultataom se i vidi koliki je bio GPU usage
Odvrtio sam Superposition, grafa je mozda u jednom trenutku dotakla 77% uglavnom ispod 50% do najmanje kaj sam vidio 14% Bitno da na 4k leti sve za kaj i sluzi!
Nisam još odvrtio na 1080p pa eto XD
GPU OC +190MHz
VRAM OC +700MHz
CPU stock
RAM 3600MHz
inače temperature mi baš i nisu sjajne u ovom benchmarku :-(
RTX 3060 TI je na 2325 MHz core OC
EDIT
Posljednji dva screenshota je sa novom RTX 4070 OC gpu +150 i vram +750MHz