Kamikaza1600vti - 6115 VTX 7870 Black 1225/1600 zrak - i5 3570k @ 4.2ghz zrak
Kamikaza1600vti - 6115 VTX 7870 Black 1225/1600 zrak - i5 3570k @ 4.2ghz zrak
Jel ima tko key za 3DMark 2013 Basic edition!? Ne mogu nigdje nac, a ako nesto i nadem ne paše. Ako ima tko , bio bih mu zahvalan
nekuzim kak mi je firestorm score veci od sandrovog a swe mi stock...a njegovo oc-ano...prwa dva su mi manja scora i to kuzim
Ajmo raja ovo po formi, da vas mogu u listu staviti, jednostavno nemam vremena da unosim svaki posebno i korigujem.
ewo
phenom 965 stock
gtx 670 pe oc..na swom tvornickom
mislim da je fire storm rezultat ok
pa ako ces usporedivati s 7950 izgleda malo smjesno:-))hihihtaj phenom nikako nije dorastao gtx670 i jos stock kazes
i sto se tice ovog dolje pitanja: pa nemres usporedivati 660ti s 670...koliko god da je ona klokana!LP
dp
a inace je Phenom oc na 4.0,Ali Sam probao sada stock..dolazi na ljeto 8350...a moral nac negdje ss s 7950 koju Sam imao i s ovim procom i nije neka razlika naspram 670...ali necemo u offtopic...lp
http://www.3dmark.com/3dm/693372
Dosta loše, vjerojatno radi 1GB vrama.
EDIT: Definitivno radi VRAM-a pošto na na Cloudgateu ja dobivam 19.5k a Mariolla sa GTX670 12k.
@ volegradele: htio sam sve na stock probat,a i sumnjam da bi isao na 4.8 ihihihi,nebrinem se kupit cu novi proc i plocu tak da ovo mi zasada ok
Evo mojeg rezultata sa MSI gtx 660 ti pe oc (oc:13,7%) i i5 3570 non K.
Link http://www.3dmark.com/3dm/691707
FIRESTRIKE Score: 5758
p.s. zasto mi pise drivers is not approved ( imam zadnje nv drivere 320.18 ) i pod RUN details: Core clock mi je 1160 Mhz a ne 1123 kao sto je na stranici napisano.
Decki molim hitno pomoc ako netko zna, izludit ce me grafa i driveri !!
Evo mojih overlcock postavki koje su mjesec dana radile bez ikakvih problema : core +140Mhz i Memory +450Mhz (Grafa: MSI gtx 660ti pe OC) a dns se pocelo CRASHAT.
Testirao sam sa MSI kombustorom i sve je radilo kako spada. Prosao sam i Crysis i Tomb raider, DmC sam igrao, Battlefield 3, fifu 13 evo cak i Metro Last Light sa ovim overclokom i
nista se nije crashalo nit me zajebavalo, i radio sam testove u 3dmark 11 i 3dmark 13 i sve je štimalo.
Sve do dns, evo moj zadnji post je bio u 13h kad sam napravio test u 3d mark 13 i sve bilo ok ... i oko 14h pocelo mi je bacat " The nvidia OpenGl drivers lost connection with the display drivers ..." stavio sam sliku u prolog da sve ne prepisujem.
Koju god sam igru pokrenuo , test, bilo sto slicno baca mi taj error. A sve mi to isto prije mjesec dana radilo. Vracao sam stare drivere , programe..ma sta ja znam sta sve nisam vratio , al ne vrijedi.
Sad sam jedino dobio stabilan OC : core +60 i memory + 540Mhz (Memory mi je ostao isti) sve iznad +60 mi se crasha. To je za nepovjerovati. Pa u cem bi bio problem ??
Drivere 320.18 sam inst. prije 2 dana, i sve noramalno je radilo i jucer i dns evo do 14h.
Kamikaza1600vti - 6215, ATi 7870 1200/1600, zrak; i7 3770k @ 4.2GHz, zrak (testirano u frendovom kompu)
Evo mojih overlcock postavki koje su mjesec dana radile bez ikakvih problema : core +140Mhz i Memory +450Mhz (Grafa: MSI gtx 660ti pe OC) a dns se pocelo CRASHAT.
Testirao sam sa MSI kombustorom i sve je radilo kako spada. Prosao sam i Crysis i Tomb raider, DmC sam igrao, Battlefield 3, fifu 13 evo cak i Metro Last Light sa ovim overclokom i
nista se nije crashalo nit me zajebavalo, i radio sam testove u 3dmark 11 i 3dmark 13 i sve je štimalo.
Sve do dns, evo moj zadnji post je bio u 13h kad sam napravio test u 3d mark 13 i sve bilo ok ... i oko 14h pocelo mi je bacat " The nvidia OpenGl drivers lost connection with the display drivers ..." stavio sam sliku u prolog da sve ne prepisujem.
Koju god sam igru pokrenuo , test, bilo sto slicno baca mi taj error. A sve mi to isto prije mjesec dana radilo. Vracao sam stare drivere , programe..ma sta ja znam sta sve nisam vratio , al ne vrijedi.
Sad sam jedino dobio stabilan OC : core +60 i memory + 540Mhz (Memory mi je ostao isti) sve iznad +60 mi se crasha. To je za nepovjerovati. Pa u cem bi bio problem ??
Drivere 320.18 sam inst. prije 2 dana, i sve noramalno je radilo i jucer i dns evo do 14h.
A slušaj ja preko +80 core clock i + 500MHz memorije nikad i nisam mogao u 3D Marku,baš sam se bio čudio kako si bez problema išao skoro do +150 core clock!!
A slušaj ja preko +80 core clock i + 500MHz memorije nikad i nisam mogao u 3D Marku,baš sam se bio čudio kako si bez problema išao skoro do +150 core clock!!
Pa al nevjerojatno. Do sad sve radilo kako sapda i sta je sad u pm, nemam pojma
Dobrodošao u stvarnost
Ajmo raja ovo po formi, da vas mogu u listu staviti, jednostavno nemam vremena da unosim svaki posebno i korigujem.
de ti samo stavi ove koji su po formi a ovi koji nisu nek si misle
Sto bi bio samo stjepan, sad cu ga da uvrstim.
heeheh!svi se ostali boje pokazati svoje pile...
validacija??
"
Obavezan SS u kojemu je GPU-z i CPU-z ss zajedno s rezultatom bodovanja. Postavke za benchmark su defaultne.
Za listu se ravnam prema fire strike benchu, znaci ne obracam paznju na druge, najidealnije bi bilo da screen sa validacijom pravite tako da se vidi samo fire strike score, to mozete uraditi tako da na stranici na kojoj imate rezove od sva tri bencha na fire strike kliknete results details. Ovo je cisto da ne bi bilo zabune, jer netko moze imati veci score u ice storm benchu na primjer, a manji u fire strike, a ici ce ispod onoga koji ima veci u fire strike, samo primjer.
Strogo zabranjeno gasenje tessalacije u AMD CP-u. "
pa kopirao sam formu sa prve stranice od prvog na listi i stavio svoje podatke i sliku CPU-Z, GPU-Z i sliku rezultata i šta sad nevalja??
da boldam ATI i i7 ko stjepanj pa ćeš me stavit ili?
hehehhehe ma nije niš zlonamjerno heheheh nego samo hoću da mi napiše di sam fulao jer samo kopirao sa liste
pa kopirao sam formu sa prve stranice od prvog na listi i stavio svoje podatke i sliku CPU-Z, GPU-Z i sliku rezultata i šta sad nevalja??
da boldam ATI i i7 ko stjepanj pa ćeš me stavit ili?
Tacna ti je forma, samo si na jednom mjestu pogrijesio, link na score ide u score.
Kamikaza1600vti - 6215, ATi 7870 1200/1600, zrak; i7 3770k @ 4.2GHz, zrak (testirano u frendovom kompu)
jel oke? nisma mislio da to igra ulogu
jel oke? nisma mislio da to igra ulogu
sad je sve ok.