E super su ti idle temperature, kako ti to hladiš tako cool ??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
U zadnje vrijeme mi se graficka previse grije, zna li netko do cega bi moglo biti?
Jucer sam kompletno cistio komp i stavljen je novi win.
Radi se o BFG Gts 250 i temp. u idleu je oko 56-60.
U zadnje vrijeme mi se graficka previse grije, zna li netko do cega bi moglo biti?
Vjerojatno je vijeme za promjenu paste i ciscenje hladnjaka !
Vjerojatno je vijeme za promjenu paste i ciscenje hladnjaka !
Ovo joj je vec 3. godina, nikad jos nije mjenjana pasta.
Vjerojatno je onda do toga..
S kojim programu mogu snimati temperature CPUa i GPUa, pa da mi se nakon što izadjem iz igre prikaže graf temperatura i tako, podatci. Sve što imam, pokazuje samo trenutno stanje, a meni treba ono što je bilo i prije 10 minuta.
idle , u splitu je trenutno 31°
S kojim programu mogu snimati temperature CPUa i GPUa, pa da mi se nakon što izadjem iz igre prikaže graf temperatura i tako, podatci. Sve što imam, pokazuje samo trenutno stanje, a meni treba ono što je bilo i prije 10 minuta.
Jesam, probao sam to, no prikuazuje samo trenutne vrijednosti. Sam fulao negdje?
Pitanje: Di mogu vidjeti koliko se vrti CPU fan i di mogu to regulirati, kako što mogu za GPU na AMD Overdrive?
Probaj u Speedfanu !
U Eversestu mi se u idealu vrti na 2039 okretaja. I temp mu je tada 45°C (jezgre 33). A max vrtnja mu je 2000 okretaja. Pa reko, da stavim da automatski mijenja brzinu po potrebi, a ne da je uvijek na max.
U Eversestu mi se u idealu vrti na 2039 okretaja. I temp mu je tada 45°C (jezgre 33). A max vrtnja mu je 2000 okretaja. Pa reko, da stavim da automatski mijenja brzinu po potrebi, a ne da je uvijek na max.
Pogledaj u biosu, sigurno ima.
Evo moje temperature, ništa nisam radio na kompu, ideal.
Tamo mi je onaj smart fan enabled, ali svejedno se jako vrti. Za vrijeme BF3 i 2300o/min.
Šta mi je ovo FANPWM2, vrti se na 99%?
sto oznacava temperaturu maticne ?
sto oznacava temperaturu maticne ?
nemas bas doslovno temp maticne, ima msao chipset
Evo moje temperature, ništa nisam radio na kompu, ideal.
Tamo mi je onaj smart fan enabled, ali svejedno se jako vrti. Za vrijeme BF3 i 2300o/min.
Šta mi je ovo FANPWM2, vrti se na 99%?
Kako si uslikao ovo mislim i ja bi da vidim svoju tempreraturu na compu ali neznam kako !
http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html
Autorska prava od linka zadrazava forumaš ford eleanor.
I onda sa Snip toolom napraviš screen shot.
http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html
Autorska prava od linka zadrazava forumaš ford eleanor.
I onda sa Snip toolom napraviš screen shot.
Hvala ti pokušaču i samo d apitam jel ima veze koji je proizvođač procesora sa programom il može bilo koji ?
Hvala ti pokušaču i samo d apitam jel ima veze koji je proizvođač procesora sa programom il može bilo koji ?
S HWmonitorom nema veze, samo fino gledaj temperaturice.
Load, prime 95, 4.3ghz
@zvonac kak si dobil matičnu na 21 stupanj?
Load, prime 95, 4.3ghz
@zvonac kak si dobil matičnu na 21 stupanj?
Ne znam, moguće senzor, mada sumnjam, al sad baš gledam, u sobi mi je oko 18c, a matična je 20c...
Ma preselil sve to u drugo kućište, tak da i tome pripisujem niske temperature....
Evo ovako o cemu se radi imam problem jedan pa bih molio pomoc oko ovoga.Imam amd fx 4100 BE 3.6ghz mbo je gigabyte 990FXA-D3.PC radi u idle i sljedece sto se dogadja temperature u idle su od core1 do core4 izmedju 10°C - 20°C ali cpu temperatura mi ide do 49°C i to se stalno mjenja i ako pc ne obavlja nista. To su ocitanja preko aida 64 a preko hw monitora mi isto tako pise od core1 do core4 10°C-20°C a tpmin1 mi nostop naglo mjenja temperaturu sve do 49°C.Hladnjak je thermaltake contact 30 BP slike i video uskoro ce biti.
Jesu ovo dobe temperature?
Po viđenom na ovom forumu, temperature su ti dobre.