Xenon problem kod ugradnje....

poruka: 8
|
čitano: 5.183
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Xenon problem kod ugradnje....

Pozdrav! Evo nakon dugog čekanja došla su mi xenon svjetla H7 6000 K, 55w.... A sada ih ne mogu ugraditi jer mi smeta "metalna kapica" (slika ispod) tj. nemože sjesti žarulja na svoje mjesto zbog "metalne kapice" pa bih molio za pomoć što bi se tu moglo uraditi...{#}

Smeta metalna kapica Smeta metalna kapica
15 godina
moderator
Re: Xenon problem kod ugradnje....

koliko je duža xenon žarulja od obične?

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
14 godina
neaktivan

xenon se ne ugraduje u obicne farove...trebo bi kupit novi far s lecom, jer ce ovako svjetlo ic posvuda samo nece ic tamo di treba svjetlit (moze ti se dogodit da svjetli losije nego sa obicnom zaruljom)...takva svjetla uzasno smetaju vozacima iz drugog smjera, a i vrlo je vjerojatno da ces imat problema na tehnickom... ne kazem da nije moguce to lijepo sve podesit (postoje tvornicki auti sa xenonom bez lece) ali ako pitas za ovako nesto, onda pretpostavljam da ne znas sve to slozit da bude prihvatljivo za sve...moja preporuka ti je da posjetis nekog majstora koji se time bavi i njega pitas za savjet, da ne bi bilo kasnije problema...pozdrav

15 godina
neaktivan
EXOCET kaže...

Koliko si platio svjetla,a koliko drivere.

Dafuq did I just read?

No matter where you go, there you are.
15 godina
moderator
EXOCET kaže...

ke????

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
14 godina
forzzuk kaže...
EXOCET kaže...

Dafuq did I just read?

ipak je ovo informatički forum {#}

15 godina
moderator

xenon set za auto se sastoji od balasta i žarulje, a ne od svjetla i drivera

aftermarket setova ima od 300kn pa na dalje

EDIT: zaboravio sam napisat...

napon paljenja je oko 20-25 kV, a radni napon oko 8 kV

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.2.2012 19:27 (XXX-Man).
15 godina
moderator
EXOCET kaže...

Ja nevidim gdje je problem.Pametan ce shvatiti sta sam rekao.Ako cemo bas cjepidlaciti onda smo mogli recli xenonska elektrolucna lampa.Sa visokofrekvencijskim inverterom i visokonaponskim okidnim transformatorom.Jel ti sad lakse?

eto da si tako napisao nebi bilo problema...

pametan nikad žarulju nebi zvao svjetlo kad smo kod toga...

a s obzirom da si toliko pametan onda bi mogao i znati da se u cijelom svijetu koriste izrazi xenon žarulja i balast

sad dosta offtopica!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice