VW Polo - Problem sa špurom

poruka: 3
|
čitano: 1.036
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
VW Polo - Problem sa špurom

Pozz,

Auto je VW POLO 1.2, 51kW, 2008.

Problem je slijedeci, primjetio sam da mi se u zadnje vrijeme gume jako trose na rubovima, tocnije, gotovo su celave na vanjskom rubu.

Skuzio sam da stoje  nakošene i tocno na tu vanjsku stranu di su se i potrosile.

U svakom zavoju sa malo više gasa šlajfa, a po kiši da ne pričam.

Eh sad, posto nisam bas u dobrom financijskom stanju, moze li mi netko reci/ predloziti, di ima dobra auto optika (Špur) u zapadnom dijelu Zg-a, a da nije skupa?

I dali je netko upoznat koje su cijene (okvirno) za podešavanje špura?

1 Day U May
16 godina
Re: VW Polo - Problem sa špurom
Brega55 kaže...

Pozz,

Problem je slijedeci, primjetio sam da mi se u zadnje vrijeme gume jako trose na rubovima, tocnije, gotovo su celave na vanjskom rubu.

Skuzio sam da stoje  nakošene i tocno na tu vanjsku stranu di su se i potrosile.

U svakom zavoju sa malo više gasa šlajfa, a po kiši da ne pričam.

Eh sad, posto nisam bas u dobrom financijskom stanju, moze li mi netko reci/ predloziti, di ima dobra auto optika (Špur) u zapadnom dijelu Zg-a, a da nije skupa?

Znam da na Samoborskoj cesti skoro svi vulkanizeri imaju i špur, a cijene su ti 100 - 120 kn. 

12 godina
neaktivan
Re: VW Polo - Problem sa špurom
Brega55 kaže...

Pozz,

prodaj jedan komp pa napravi špur jer ovako ponovo ćeš plaćati NOVE gume jer će te rušit na tehničkom....(najvše volim te koji kukakju kak nemaju a doma komp ili dva od 5000kn)!!!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice