Vibracija i lupanje zadnje police u automobilu

poruka: 3
|
čitano: 1.203
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

pozdrav

ovako,  vozim fiat punta mk2 iz 2000. godine, te mi je stražnja polica izbušena i imam tamo postavljane zvučnike

s obzirom da su sami zvučnici poveči, kada sa autom prođem preko šahte / jame / neravnine, daska redovito vibrira ili lupka, što mi nekad nije ugodno nikako tokom vožnje, pogotovo ako je cesta "bogata" šahtama i neravninama

sad me zanima dal bi bilo moguće kako te vibracije i lupkanje smanjiti, odnosno nekako ublažiti nečime, recimo dal bi pomoglo ako bih stavio spužvu na rubove plastike gdje sjeda rubni dio ploče ?

znam da je to sve plastika uoklolo, pogotovo nosači ploče i područje gdje se naslanja, tj leži kad je spuštena, ali ako bih mogao to nekako srediti da to sve ublažim, to bi mi bilo idealo, jer zvučnici još me uvijek služe i nebi ih htio baciti samo tako

nadam se da me razumijete što želim, pa ako netko ima neke ideje slobodno predložite :)

i da, auto sam preuzeo sa tim zvučnicima i izbušenom daskom, tako da, da sam ja to radio na svom autu, odmah bih gledao da si to nekako ublažim

battlelog: dev0lver
15 godina
neaktivan

Zracnica za bicikl po rubovima?

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
15 godina

razmišljao sam o gumi već, ali mi se čini da bi mi to moglo bit malo tvrdo / malo prostora za vertikalno kretanje i ublažavanje udaraca

osobno bih najradije probao sa spužvom zbog njene mogućnosti absorbiranja, ili da preskočim nju i probam neku treću opciju ?

battlelog: dev0lver
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice