pozdrav
ovako, vozim fiat punta mk2 iz 2000. godine, te mi je stražnja polica izbušena i imam tamo postavljane zvučnike
s obzirom da su sami zvučnici poveči, kada sa autom prođem preko šahte / jame / neravnine, daska redovito vibrira ili lupka, što mi nekad nije ugodno nikako tokom vožnje, pogotovo ako je cesta "bogata" šahtama i neravninama
sad me zanima dal bi bilo moguće kako te vibracije i lupkanje smanjiti, odnosno nekako ublažiti nečime, recimo dal bi pomoglo ako bih stavio spužvu na rubove plastike gdje sjeda rubni dio ploče ?
znam da je to sve plastika uoklolo, pogotovo nosači ploče i područje gdje se naslanja, tj leži kad je spuštena, ali ako bih mogao to nekako srediti da to sve ublažim, to bi mi bilo idealo, jer zvučnici još me uvijek služe i nebi ih htio baciti samo tako
nadam se da me razumijete što želim, pa ako netko ima neke ideje slobodno predložite :)
i da, auto sam preuzeo sa tim zvučnicima i izbušenom daskom, tako da, da sam ja to radio na svom autu, odmah bih gledao da si to nekako ublažim