Quad 250 ccm

poruka: 10
|
čitano: 6.296
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Quad 250 ccm

evo ga ovako imam jedno pitanje, oprostite na naslovu nemam ideje . Uglavnom otaac mi ima quad access apollo 250 ccm i zanima me kolko godina moram imat da bi ga mogao ja voziti ?ja trenutno imam 15 :)  LP

14 godina
neaktivan
Re: Quad 250 ccm
hamlet :D kaže...

evo ga ovako imam jedno pitanje, oprostite na naslovu nemam ideje . Uglavnom otaac mi ima quad access apollo 250 ccm i zanima me kolko godina moram imat da bi ga mogao ja voziti ?ja trenutno imam 15 :)  LP

Ako je registriran, vodi se pod B kategoriju. Znaci 18...A za polje i sumu ti nisu bitne godine, vec pamet jer to je opasna stvar, lako se okrenes u zavoju sa njime..

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
13 godina
neaktivan
Karlovac_047 kaže...
hamlet :D kaže...

Ako je registriran, vodi se pod B kategoriju. Znaci 18...A za polje i sumu ti nisu bitne godine, vec pamet jer to je opasna stvar, lako se okrenes u zavoju sa njime..

registriran je naravno :) uglavnom hvala na odgovoru zanimalo me jer bi htio ic u srednju s njim ali nacekat cu se :S a ovo za polje vec se vozim tamo

13 godina
neaktivan
Quad 250 ccm

Sve u svoje vrijeme:)

gjurki
13 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Sve u svoje vrijeme:)

upravo to :) al jbg nestrpljiv sam haha

10 godina
neaktivan
Quad 250 ccm
bok imam jedno pitanje,naime kupujem guad pa trebam pomoć,neki su mi rekli da se taj quad brzo trga.htio sam to provjeriti,pa ako nesto znate o tome quadu molim da mi kazete
http://www.njuskalo.hr/cetverokotaci/atv-bulldog-400xtr-4x4-mogucnost-zamjene-oglas-7294879
17 godina

kopija CAN AM-a 400. nelos quad. ide ok, trosi ko i svaki radni. oko 10l i vise zavisno o terenu. dobavljivost rezervnih djelova relativno losa kao i kod svih quadova u hrv. djelovi skupi. uglavnom posjedovanje i vozenje quadova je skupo u hrv.

najbolje da se regas na hrv quad i atv forum. pa pitas tamo decke koji su ga vozili i koji ga imaju. premda je vlasnik sigurno clan foruma...

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember?
10 godina
neaktivan
hvala
4 godine
neaktivan
Quad 250 ccm

Pozdrav,imam quad shineray 250 stxe i zanima me hoće li tuning cdi https://www.motorsportgoetz.com/Tuning-CDI-Shineray-250-STXE_1 stvarno povećati rpm i napraviti sve što je navedeno u oglasu.Hvala

8 godina
protjeran
Quad 250 ccm

Prvo moras ovakvu turbinu ugraditi u usis zraka, i to ce ti vec dati bar 30% vise konja:

https://de.aliexpress.com/item/32946997994.html

Steel for Humans, Silver for Monsters, Gold for the Witcher...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice