Pukle mi kopče od fara VW GOLF IV

poruka: 9
|
čitano: 5.583
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Pozdrav,

imam problem.

Ovo je već bilo puknuto no stari vlasnik je "zalemio" i sad opet mi je na lijevom faru pukle kopče koje se drže za auto. I sad far skače i ima prekid negdje kad skače i gasi / pali svjetlo. 

Ima li netko ideju, savijet ... kako da ja to učvrstim jednom zauvijek ?

14 godina
neaktivan
Re: Pukle mi kopče od fara VW GOLF IV
Jesi probao zamjenit tekucinu za svjetla?
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
15 godina
neaktivan

Pretpostavljam da pod kopče smatraš ovo označeno na slici, to je od plastike, može se jednom zavarit, ali nemožeš to unedogled krpat, uvijek će pucati, najbolje riješenje je kupit drugi far sa nekog auto odpada...

16 godina

Eventualno izbrusiti postojeći "var" te nakon toga sa pištoljem na patrone od plastike skrpati, ako ne moraš odriješivati kesu zašto bi?

EDIT: zar nema 3 kopče, znači dvije gore na slici i jedna dolje lijevo što ide na vezni lim?

I'm not crazy, my mother had me tested!
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2016 12:56 (marinn95).
13 godina

Te gornje dvije što su zaokružene, to mi je puklo, 

uspio sam sredit sa vrućim ljepilom

ali mislim da sam poremetio onaj vrag da ravno svijetli tj po pravilu

nije ravan far

16 godina

Onda jedino što možeš je centrirati ih. Bez potrebe majstora, kod lijeve gornje kopče imaš duboki imbus 8, parkiraš pred vrata od garaže ili tako nešto i ravnaj.

Edit: pokušaj rastaviti far pa leću više gurnuti unutra jer znaju ispasti pa bacati krivi odsjaj.

I'm not crazy, my mother had me tested!
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.2.2016 18:49 (marinn95).
16 godina
odjavljen

Bar te farove nije problem naći nit su skupi. Ako si iz Rijeke, imaš gore na Viškovu dva auto otpada - jedan je iza one čudne pumpe na Vozišću (kad ideš od centra Viškova, odmah prije pumpe skreni desno, ne možeš ga fulat) a drugi ti je onaj Birtić, u istom smjeru samo dolje prema Pehlinu ideš, ima tabla (na Marinićima). Veće su šanse da ćeš ga naći kod Birtića, vidio sam da ima par četvorki.

Ako hoćeš novi, isto gore na Viškovu ti je Tokić. Ako nemaju, mogu naručiti. Meni su našli odmah žmigavce za trojku tako da ovo ne bi trebao biti problem.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.2.2016 22:02 (Sum_of_all_fears).
13 godina

A vidim da ima dosta vrsta farova za ove aute, nezz koji je točno tip model 

16 godina
odjavljen

pa odeš sa autom do tih otpada ili do tokića pa će ti odmah reći

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice