Daj, pročitaj zakon! Jesam se džabe trudio izvući relevantne članke? Zakon po pitanju pretjecanja ne postavlja posebne uvjete za autocestu, već upravo suprotno - iznimno dopušta prometovanje lijevom trakom u naseljenom mjestu i/ili pod točno određenim uvjetima (pred raskrižjem, a u naseljenom mjestu i ako time ne ometaš druge vozače).
Što se oklade tiče, korištenje trake pod posebnim uvjetima se teško može nazvati normalno, a s druge strane pretjecajna traka kao pojam ne postoji. Pobjednik oklade doslovno ovisi o tumačenjima kolokvijalnih izraza, ako oni međusobno to nisu preciznije definirali, a strogo tehnički, oboje su u krivu.
Nisam citao sta si linkao,iskreno niti me ne zanima,ali kao dugogodisnji vlasnik A,B,C,E+ADR kategorije mislim da imam pravo nesta reci u svezi pitanja na temu!
Svaka kategorija je zahtjevala nove testove,nova ispitivanja,a o ADR-da i ne pricam,uglavnom,zakoni su isti,pravila su ista!
Autocesta ima zaustavni,vozni i preticajni trak i to ti je na samome ulazu znakom prikazano(barem kod nas u Sl.Brodu je) i tu je gotova prića!
Normalna cesta sa 2,3,4 ili 100 traka je normalna cesta i niti jedna traka nije niti preticajna,niti zaustavna,nikakva,to je obican traka-AKO TO ZNAKOM NIJE ODREĐENO!
Vrlo bitno je ovo podvuceno debelo na kraju,jer sve pada u vodu ako imas znak!
Što se oklade tiće,autor ne navodi traku pod posebnim uvjetima,preticajnu,zaustavnu,nego obicnu i to ja tepem cijelo vrijeme!
Evo ako ne vjerujes citiram ga:
Ja tvrdim da je lijeva traka isključivo traka za normalan promet (nikako preticajna), dok frend tvrdi da je lijeva preticajna. Sa time se ne slažem.... primjer: dvije trake (obilaznica) služe isključivo za normalan promet. Lijeva traka vrijedi samo na auto-putu, gdje se moraš maknuti u slučaju dolaska bržeg vozila. Obilaznica - NE!
E hebat ga sada