Dečko je previše gledao Fast and Furious http://www.bug.hr/forum/topic/automobili-motori-bicikli/vas-auto-snova/60546.aspx?page=450&jumpto=3760326&sort=asc&view=flat .
Ako te zaustave s tim, računaj na kaznu od par tisuća kuna.
p.s Ako ti je to prvo auto, moj savjet ti je da to ni slučajno ne kupuješ.
Ako te zaustave s tim, računaj na kaznu od par tisuća kuna.
I skidanje tablica.
Za to nisam znao, znam da su mog frenda zaustavili dok je vozio auto sa 120ks i dobio je kaznu od 2-3 tisuće kuna. Vozio je po propisima, a kaznu je dobio jer ima 22 godine.
Svatko tko zna nešto o autima će na samo one 2 slike vidjeti barem jednu stvar koja je tehnički neispravna.
Svatko tko zna nešto o autima će na samo one 2 slike vidjeti barem jednu stvar koja je tehnički neispravna.
-auto xD ovaj krkan tjuning ne bi uzeo ni da mi plate,a kamoli da ja njima platim...
Onaj auto je mamac za policiju
a nego...+ima zatamnjena svjetla...+nema prednji nosac za tablicu :)
a nego...+ima zatamnjena svjetla...+nema prednji nosac za tablicu :)
Za takvim zadnjim svjetlima neće proći tehnički nikad, kolega je svoja nedavno čistio A nosač za tablicu nema veze s vezom, znam ljude koji nemaju ga, tablica zaljepljen za branik obostranom trakom i nema problema..
Uostalom, ako ikad vidiš neki Ferrari ili automobil koje je dizajniran da nema nikad tog nosača naprijed (na pamet mi pada F430 jer znam iz prve ruke), vidjet ćeš kakve tablice su na njima.
Sta ti fali uzet neki Renault Clio 1.4 16V, to ti je sasvim solidan auto buduci da si mlad vozac, i ima dovoljno snage
npr ovaj http://www.njuskalo.hr/auti/renault-clio-1.4-16v-oglas-8150733 uglavnom bilo koji jeftiniji auto do 80kw bi ti bio dobar
uzmi punto 1.2
Ocito on zeli neko nabrijano auto, picoke sigurno nece past na Daciu
Sto je onaj vlasnik napravio od Honde - seljo tuning!
Pogledaj malo aute sto su ti kolege tu preporucile, i oprezno s voznjom. Znakovi ogranicenja brzine nisu bezveze stavljeni, ako ti je do andrenalina idi na Grobnik, budes li vozio brzo na cestama mozes samo u crnoj kronici zavrsit.
Sta ti fali uzet neki Renault Clio 1.4 16V, to ti je sasvim solidan auto buduci da si mlad vozac, i ima dovoljno snage
npr ovaj http://www.njuskalo.hr/auti/renault-clio-1.4-16v-oglas-8150733 uglavnom bilo koji jeftiniji auto do 80kw bi ti bio dobar
Clio rade od iste plastike kao i čaše za jogurt. Ako ga kakav mulac sastavi sa tatinim BMWom neće ništa od njega ostati.
Neki Polo 2002-2006, Fabia, Golf III i sl... Onu Hondu neću ni komentirat. Ako se sa njom ne spuca u prvu ogradu, dočekat će ga policija i opaliti takvu kaznu da će ga mjesec dana boliti...
[edit] - treba ovaj topic njegovim roditeljima pokazat. On bi 150 po obilaznici u raz*ebanoj Hondi. Nebi mu ni Jugića dao...
Golf III ... baš si dao prijedlog, ba radiej bi Clio iz 98' uzeo.
Golf III ... baš si dao prijedlog, ba radiej bi Clio iz 98' uzeo.
Golf je švabo,a clio je francuz...tom rečenicon sam ti sve reka'....P.S. punto nevolim,al ipak sam ga preporucio jer kazu da je super :P
Zadnji kvalitetni VW je Golf MK2, kraj priče.
Sve ostalo je prenapuhano smeće koje živi na slavi jedinice i dvojke.
Svi koje poznajem hvale svoje VW, od trice pa do sedmice, passata i ostalih "auta". Nemogu ih se nahvaliti, i napopravljati.
"Ma to ti je super auto, nema boljeg, švabo je švabo...samo znaš baš sam jučer mjenjal bosch pumpu".
Onda drugi mjesec "baš otišle dizne na novom passatu, neće paliti, al švabo je švabo, to je kvaliteta".
Drugi frend Golf VI "ma to su švabske mrcine, neuništivo, sutra moram kod zubaka da ga po terći put ponovo mapiraju, auto neće raditi, nekaj ne štima s elektronikom".
Passat 2009 1.6 s LPG, 2 puta mijenjali ventile.
Poanta, KONSTANTNO nekaj se kvari, od sitnica pa do većih stvari, SVAKI TJEDAN razmišljaš kaj buš šarafil po čuvenom VW.
Tak da ne diži u nebo molim te.
Francuzi imaju bolje motore, samo kaj na podvozju ostaviš malo bogastvo kolko se to troši.
Želiš li KVALITETU, idi na japan/koreju.
Jer njemački auti su svi made in china...
Da,proizvode ih u Kini,i onda ih vraćaju ovamo u europu,i onda ih tu pokušavaju prodati. Nice.
Da,proizvode ih u Kini,i onda ih vraćaju ovamo u europu,i onda ih tu pokušavaju prodati. Nice.
Pametnjakoviću, provjeri gdje se dijelovi proizvode.
U europi se samo sklapaju.
Evo ovako planiram kupiti hondu civic vtec 98g............ ima oko 140k km......
Sadašnji vlasnik te honde koju planiram uzet kaže da u gradskoj i normalnoj vožnji troši oko 6-6.5L a na otvorenoj cesti ako se stisne gasa da povuče nekih 10-11l,povest ću od starog legu da vidi on taj auto,a čuj sadašnji vlasnik kaže da je generalka odrađena na autu,gledam po OS .....................
140k km i napravita generalka???Do jaja kvaliteta-no posto je to ipak Japanac,koji prave kvalitetne automobile,mogu misliti sta je sve taj auto prosao da je na toj kilometrazi pravita generalka!
6-6.5L na stoju--jednostavno i kratko-LAŽE!
...
Boldano je problem. Ovaj naš plin sa kojim se šparet muči doslovce uništava motore. Inače, reci tom vlasniku da dolije onog ulja za podmazivanje u rezervar, pomaže. Problem je što je 0,1 bočica oko 300kn...
Što se tiče Passata, frend je imao mrcinu iz '96. Auto je doslovce bio uništavan - napravio je 550 000km u samo 3 godine, konstanto je bio na relacijama Zg-Šibenik, Zg-Pula, Zg-Sl.Brod, radnici ga uopće nisu održavali niti pazili na njega. Kupljen je za neku siću od nekog penzionera, nije imao ni 50k. I što mu se dogodilo? Motor je zaribao jer je ostao bez ulja. Da se netko sjetio dolit ulje ili čak odvesti ga na servis, dan-danas bi vozio.
Ja imam Golfa III iz '97. Da kucnem u drvo, jedini problem sa tim autom je limarija (boljka svih trojki) dok mehanika i elektronika funkcioniraju savršeno. Auto ima 170k kilometara i motor nije nitko ni pipnuo jer nije bilo potrebe. Tako da, nebi se baš složio da je dvojka zadnji koji valja.
U svakom slučaju, bolja opcija nego plastični Clio ili kakav Fiat koji je više na servisu nego na cesti.
To sto se proizvodi u kini,ne znaci nista ako je kvalitetan materijal...
Svi koje poznajem hvale svoje VW, od trice pa do sedmice, passata i ostalih "auta". Nemogu ih se nahvaliti, i napopravljati.
"Ma to ti je super auto, nema boljeg, švabo je švabo...samo znaš baš sam jučer mjenjal bosch pumpu".
Onda drugi mjesec "baš otišle dizne na novom passatu, neće paliti, al švabo je švabo, to je kvaliteta".
Drugi frend Golf VI "ma to su švabske mrcine, neuništivo, sutra moram kod zubaka da ga po terći put ponovo mapiraju, auto neće raditi, nekaj ne štima s elektronikom".
Poanta, KONSTANTNO nekaj se kvari, od sitnica pa do većih stvari, SVAKI TJEDAN razmišljaš kaj buš šarafil po čuvenom VW.
Francuzi imaju bolje motore, samo kaj na podvozju ostaviš malo bogastvo kolko se to troši.
Aj ne pricaj p*zdarije.
Imam Golf VI, nijedan kvar, Golf II, nijedan kvar, redovno servisiran i održavan.
Susjedov Golf III nijedan kvar, takoder redovno servisiran i održavan.
Frendov Passat, takoder nikakvi specijalni kvarovi.
Uostalom, kako drzis do auta, takav ti jest. Može biti da ce imati sreće pa ga potrefi neki defektan iz ovog ili onog razloga, al to ne znaci da automatski svi ostali ne valjaju.
Mislim da prodajni rezultati govore sve.
Imam passata 96'',na njemu je sve original osim filtera ;) znači bilo šta iz kine ne valja,jel?tvoj ekran,tvoje komponente,sve je to iz kine...P.S. ako nemas,onda neznas kakvo je
I da,moze se naletit na neko njesra od auta...al to je za ove koji kupe auto za 1000€ i ocekivaju da je super i kasnije ga gade jer se kvari...treba provjerit kakvo je auto,dovest mehanicara i informirat se..
Nitko nije pročitao post odp očetka do kraja.
Sve do kraja 20. stoljeća je kvalitetno. Sve novije je smeće od VW, PRENAPUHANO i živi na slavi stari jedinica i dvica.
To je sve, Golf VI se nemože ni u ludilu mjerit s Corrolom, Pro Ceed, Meganom i sl.
Samo na zadrtom balkanu jarani voze VW i dižu ih u nebu.
Svo iskustvo je iz prve ruke...previše puta opečene od tih "švaba".
Da koštaju duplo manje (ko dacia), onda bi vrijedili, al NE OPRAVDAVAJU CIJENU KOJU DRŽE.
A ovaj nek bježi od te honde...mamac za riju.
ti se onda drzi francuza i talijana,a ja cu se drzat svabe(BMW,VW,Merc) :)
Takva Honda je magnet za policiju. Snaga iznad dopuštene, taj seljo tuning/styling ili šta je već..
A i ja se osobno nebi vozio do 24-e godinu u strahu hoće li mi policijac naplatiti kaznu ili ne. Lijepo uzmi nešto do 80kw i uživaj.
Poznanik je sa 19 godina kupio staru Bembaru 740i sa 280 ks. Koliko je platio kazni za auto jače od dopuštenog, za te pare je mogao kupiti još jedno takvo.
Što fali autima tipa Punto, Clio itd.? Dobro, meni se osobno Clio ne sviđa toliko, ali Punto mk2 mi je sasvim pristojan auto. Imaš i 1.2 16v sporting i 1.9 JTD koji lijepo ide, pogotovo kad se napravi remap. Uz to je još noviji i jeftiniji za održavanje od te Honde..
Ove postove za VW neću previše komentirat. VW je stekao slavu na Golfu 1 i 2, ova ostala, novija čuda su isto kvalitetna ALI ne u tolikoj mjeri koliko ih ljudi kod nas hvale. Jednostavno je precijenjen. Ne kažem da nije kvalitetan, nego samo da za te pare, ima i boljeg izbora.
ti se onda drzi francuza i talijana,a ja cu se drzat svabe(BMW,VW,Merc) :)
Od sestrične dečko ima E klasu 2008, TRULI PRAGOVI, a auto garažiran i vožen u kontinentalnoj hrvatskoj.
BMW obične prese*avanje, VW precijenjeno smeće.
Francuzi nježni trkljavci, talijani znaju u desetljeću pogoditi jedan prokleto dobar auto (npr. Alfa Giullieta).
Držim se dalekog istoka. Nikad nisam s njima imao problema.
Koji je po vama najbolji gradski auto (do80kw) do 100 000kn? Znam da je tema o hondi civic, al ima dosta ljudi aktivno pa me zanimaju mišljenja.
Rasprava može tamo..prikladnije je.
http://www.bug.hr/forum/topic/automobili-motori-bicikli/vas-auto-snova/