Evo ekipa ja sam iz Pule i navijam posebno za juniore kluba Pula ICI.Za sada su 3. na ljestvici ali ce do kraja polusezone biti 2 definitivno. Znate li vi neki klub iz te lige i sto mislite o Pula ICI-u,posebno juniorima?
Druga hnl-2. kvalitetna liga
- poruka: 8
- |
- čitano: 3.685
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A di si baš našo pula ici. Istra 1961 rulez. hah ma sve je to u ku... u istri ima barem 100 klubova i niko niš ne napravi. To je sve niže od amatera i što je najgore svi su ufurano kao ovo ono znaju igrat.
pa kao sad ovaj cirin nivea tim,sta mislite oce bit sta od toga
Druga HNL je u banani....pa bolje igraju oni iz trece i cetvrte engleske lige....neznam zasto ali Hrvatska nema kvalitetnih igraca(svaka cast Modricu,Eduardu,Corluci i ostalim dobrim igracima) kojih je u Hrvatskoj ligi budimo realni vrlo malo.....Neznam zasto je to tako....zbog skauta koji neznaju prepoznati talent ili povuci igraca iz juniora u prvu momcad.....Najme sta se dogada....poznajem jednog decka koji je trenirao od svoje trece godine prvo u dinamu pa u Zagrebu pa opet u Dinamu i govorili su mu da je veliki talent i takve brije a kad je doso u izlazne juniore nisu htjeli ni pricati s njim....al decko stvarno zna igrati.....nakon sta su ga u HNL-u otpisali dogovorio je probu u jednom austrijskom drugoligasu i sada vec tri godine tamo igra i zaraduje za zivot...ima pet puta bolje uvjete i vecu placu nego sta bi imao da igra u Hrvatskoj .....ja mislim da zato Hrvatski nogomet trune sve dublje i dublje.....neznaju prepoznati TALENT.....