Auto do 100.000 kn

poruka: 69
|
čitano: 32.853
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Auto do 100.000 kn

Koji je najkvalitetniji automobil koji se može kupiti za 100.000 kuna?

17 godina
neaktivan
RE: Auto do 100.000 kn
kremenko kaže...

Koji je najkvalitetniji automobil koji se može kupiti za 100.000 kuna?

nov ili polovan?
16 godina
neaktivan

Pa uglavnom me zanima nov. Ali zanima me i mišljenje u vozi polovnih.

17 godina
neaktivan
kremenko kaže...

Pa uglavnom me zanima nov. Ali zanima me i mišljenje u vozi polovnih.

Ja bih recimo za te novce uvije prije uzeo neki polovan audi ili mercedes nego novu skodu ili hyundai...
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.10.2008 0:29 (Maximus).
17 godina
neaktivan
To je kao da si pitao jesu bolje plavuše ili crnke. Tu nema odgovora, to sve ovisi o subjektivnom doživljaju. Prvo se moraš odlučit kakvu vrsta automobila želiš. Zatim odi na net i pogledaj za neke marke koje ti se sviđaju kakve imaju akcije, popuste itd. Otiđi do par autosalona i odvezi auto na probnu vožnju i vidi kako ti auto "legne". Sretno.
osjecam se kao prezervativ istrosen al' ispunjen jer sam pogodio cilj
17 godina
neaktivan
Auto do 100.000 kn

Pa možda polovan Audi A4 2003 godina. Mislim da se može naći za te novce. ili nekakvog VW Passata od 2001 god pa nadalje. Iako je AUDI moj favorit.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
17 godina
neaktivan
Auto do 100.000 kn

Imaš specijalizirane auto-salone koji prodaju rabljene aute za značajno manju cijenu, a u izvrsnom su stanju. Mislim da čak dobiješ i garanciju na njih. Ja bi sigurno za te pare uzeo rabljeni...

And the people bowed and prayed To the neon God they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
17 godina
neaktivan
Auto do 100.000 kn

Dajte ljudi, kakav Audi iz 2003!!! Budite vlasnici jednog, pa onda komentirajte. Imao sam Audi-a i (pazi sad) NAJGORI auto koji sam imao! 4 godine star, prvi vlasnik, uredna servisna knjižica, super očuvan... Uglavnom, auto za kupiti. Not. Mada sam ga održavao više nego redovito, jedini auto koji me pustio na cesti (čak ni stojkan nije imao tu čast). Prije 100,000km (realnih, imao sam servisnu!) propišao mi je hidraulični podizač ventila i morao sam pola mašine otvoriti i srediti. Otpao mi unutarnji retrovizor i budući da je zaljepljen na prednje staklo, puklo! Imao sam rupu u šoferšajbi! Osim toga sve neke sitnice (prekidači, komande klime, neki senzori... ) koje se ne očekuju i ne priliče autu te cijene! A cijena, brate mili! Svi dijelovi kao da su napravljeni od kombinacije zlata, dijamanata, titana i karbona. Ne nužno tim redosljedom. I što je najgore, taj isti dio idem kupiti u Škodu (tek su mi to poslije rekli) za 25-30% jeftinije! Da, moguće je da je to bilo do mog primjerka, ali... gdje ja da budem ta pegula!

Uglavnom, ta faza "vidi, imam Audi!" me prošla, sad imam Mondeo i prezadovoljan sa njim (kuc, kuc). Dio koji sam za Audi platio 3300kn, za Forda je 950kn! Pa sad ti vidi.

Topic: Imaš Focusa za 95,900kn novog. Uglavnom se auti te srednje klase (osnovni modeli) i kreću tu oko 100kkn. Polovni, možeš kupiti opet taj Focus-Golf-Megan, ali par godina star, sa puno opreme i/ili dizel. Ili još koju godinu stariji, auto klasu više, Mondeo, Vectra, 156... Moja preporuka, iako sam se jednom opekao, je polovno. Klasa, model, oprema - it's your call, dude!

"Ja sam tragični pubertetlija zarobljen u telo odrasla čoveka!"
17 godina
Vidio sam dobru daciu na megaposterima.
Ako ti baš i nije važan toliko izgled, no Dacia nije ružna. Ali njezine najbolje vrline su to što ju Talijani proizvode, a s njihovim autima nećeš trebat ići svako malo na servis i plačat ogromnu svotu kao ja i moja škoda.
Viva La Vida
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
Ako ti baš i nije važan toliko izgled, no Dacia nije ružna. Ali njezine najbolje vrline su to što ju Talijani proizvode, a s njihovim autima nećeš trebat ići svako malo na servis i plačat ogromnu svotu kao ja i moja škoda.
Talijani???

Otkad se Dacia proizvodi u Italiji??? Dacia je rumunjski auto, jedino ima podružnice u Francuskoj (Renault).
And the people bowed and prayed To the neon God they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
17 godina
neaktivan
PredatoR kaže...

Dajte ljudi, kakav Audi iz 2003!!! Budite vlasnici jednog, pa onda komentirajte. Imao sam Audi-a i (pazi sad) NAJGORI auto koji sam imao! 4 godine star, prvi vlasnik, uredna servisna knjižica, super očuvan... Uglavnom, auto za kupiti. Not. Mada sam ga održavao više nego redovito, jedini auto koji me pustio na cesti (čak ni stojkan nije imao tu čast). Prije 100,000km (realnih, imao sam servisnu!) propišao mi je hidraulični podizač ventila i morao sam pola mašine otvoriti i srediti. Otpao mi unutarnji retrovizor i budući da je zaljepljen na prednje staklo, puklo! Imao sam rupu u šoferšajbi! Osim toga sve neke sitnice (prekidači, komande klime, neki senzori... ) koje se ne očekuju i ne priliče autu te cijene! A cijena, brate mili! Svi dijelovi kao da su napravljeni od kombinacije zlata, dijamanata, titana i karbona. Ne nužno tim redosljedom. I što je najgore, taj isti dio idem kupiti u Škodu (tek su mi to poslije rekli) za 25-30% jeftinije! Da, moguće je da je to bilo do mog primjerka, ali... gdje ja da budem ta pegula!

Uglavnom, ta faza "vidi, imam Audi!" me prošla, sad imam Mondeo i prezadovoljan sa njim (kuc, kuc). Dio koji sam za Audi platio 3300kn, za Forda je 950kn! Pa sad ti vidi.

Topic: Imaš Focusa za 95,900kn novog. Uglavnom se auti te srednje klase (osnovni modeli) i kreću tu oko 100kkn. Polovni, možeš kupiti opet taj Focus-Golf-Megan, ali par godina star, sa puno opreme i/ili dizel. Ili još koju godinu stariji, auto klasu više, Mondeo, Vectra, 156... Moja preporuka, iako sam se jednom opekao, je polovno. Klasa, model, oprema - it's your call, dude!

Eh to je kad nemaš sreće. AL nemožeš na temelju iskustva jednog čovjeka (tebe) prosuditi jel to vrijedi za sve Audi-e. Moj rođak i žena mu imaju dvije A4, jedna 2003, druga 2004. Nikakvih kvarova dosad nije bilo (barem ne onih iznad 200kn - a nisam siguran i da je takvih bilo).
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
17 godina
unknown kaže...
 Onda ti se "posrečila" loša škoda. Mi smo imali stari favorit 14 godina, nikad nikakvih problema, sad imamo Octaviju 3 godine i sve super. Što se tiče auta do 100 000 kupi Focus relax ili sl. Ipak novo je novo. Rabljeni je auto dvosjekli mač i nikad neznaš kako je vožen i čuvan. S novim imaš garanciju i znaš da si ti 1. vlasnik i ako ga čuvaš dugo će te držati. Nastoj izbjegavati francuze zbog nepouzdane elektronike. Ako već kupuješ rabljene razmisli o pouzdanim japancima
...something diabolic
17 godina
neaktivan
Auto do 100.000 kn

Ja sam kupio Chevrolet Lacettija polovnog kod đaćića prije godinu dana  i auto je fakat zakon , udoban , lijep izvana i solidno ide ,

auto je 2006 godina a dobio sam ga za 70-tak tisuća kuna , jedino kaj troši 8-9 litara po gradu što je dosta al jebiga nemreš i ovce i

novce.Što se tiče same kvalitete moja preporuka.

C2D E6850@ 3Ghz,Gigabyte P35-DS3P,2x1Gb Kingmax 667,Sapphire Radeon HD3870 ,Seasonic S12II-500,2x320Gb Seagate Baracuda+500Gb Samsung Spinpoint,Samsung 971P
17 godina
neaktivan

Ja sam baš uzeo focusa za nekih 98000 kn. Kad još dodaš silne namete, poreze i prireze izađe nešto preko 100 000. Obišao sam sve salone u gradu i mislim da se dobije najviše za uloženi novac.

Sa fordom sam dosad jako zadovoljan. Pošto pretpostavljam da ga ne kupuješ gotovinom...možeš očekivati ratu od cca 1500 kn.

17 godina
neaktivan
Auto do 100.000 kn

Opel Astra 1.4 twinport Enjoy oprema --> 104 000 kn

Intel Dual 2 Core E8500, Ati Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w
17 godina
neaktivan
Auto do 100.000 kn

Meni bi za tu lovu igrali samo novi Korejski kompakti (i30 i C'eed). Razlozi: poslovična pouzdanost, 5 zvjezdica na NCAPu, više opreme nego europska konkurencija, ne kradu se pa ne moraš plaćati veće osiguranje, bar 4 plinska sutava na raspolaganju za Hyundai uz zadržavanej garancije na vozilo ...

Ak je u pitanju dizel do 100k, opet Koreanci: Accent, Rio, Cerrato.

16 godina
neaktivan
Auto do 100.000 kn

Ako misliš uzimat polovan...nikako u autosalonu...cijena ti je 5-10% veća, ali ako ovako kupuješ...obavezno sa vlasnikom idi kod ovlaštenog servisera na pregled auta...
a novi...zavisi u kojoj klasi želiš!

17 godina
neaktivan
Auto do 100.000 kn

E da, vidim da je netko spomenuo rabljenog Audia i Pasata '2001. Rupe bez dna, osobito turbo dizeli, nasuprot uvriježenom mišljenju. Imam jednog u familiji pa govorim iz iskustva ... grijači, odčađivanje i preporučena reparacija turbine jer auto i dalje ne vuče dobro. To nakon koju godinu vožnje (auto je kupljen imao 160.000km). Stvari koje su odmah po kupnji nove išle gore: zupčasti remen + zatezači + vodena pumpa + ulje i flitri.

16 godina
neaktivan
Auto do 100.000 kn

Renault Megane novi

klima, ABS, EBD, 6 zračnih jastuka, električni paket, servo,...

89.900 (PDV u cijeni)

Kupi i nećeš progriješit (za ovu cijenu se prodaju klasu manji modeli). Novo je uvijek novo, a ovo auto je vrhunsko.

16 godina
neaktivan

Njemca kupi kakvog bilo. Jedan je Mercedes i jos imaju 3 osobe, Audi, VW, BMW. Dakle ili polovno nesto od njih ili novog Opela Astru. Nema do Švabe!- reče čovjek koji se bavi (uostalom) i auto-dijagnostikom. Hey dude, that's me.

Znao sam da to nisam trebao reci!
17 godina
Auto do 100.000 kn

Prije par dana sam kupio Hyundai i30 iLike 101.000,00 kn, dok je izasao na cestu (kaso, osnovno i registracija) 105.000,00 kn.

Dosta sam se raspitivao o autima, razmisljao sam i o Fordu Focusu, medjutim jedini zastupnik meni u blizini radi makljaze pri servisu (zamjena starih djelova za nove, izmisljeni kvarovi i sl.) tako da sam odustao od njega.

Po pricama automehanicara i reviewa na netu ispada da je ovaj Hyundai poprilicno pouzdan. Hyundai po ljestvici (neznam cijoj, neka Dxxxxx agencija) je medju 6 prvih po najmanjem broju kvarova (iza Toyote, Mazde i ostalih japanaca).

Oprema - klima, abs, servo + dubina visina volan, cd mp3 usb/ipod 6 zvucnika audio sustav. Dosta je prostrano auto (4.3 m), dosta prostora unutra, ugodan interijer i dobra plastika. Trosi mi 6,8 l/100 km (ima na putnom racunalu).

Za sada sam zadovoljan sa kupljenim, za dalje cemo vidit... Servis i djelovi su jeftini...

Za sada preporuka...

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan
Auto do 100.000 kn

osobno vozim hyundaia accenta 99godina.

Drugi sam vlasnik i presao sam cca 60k kilometara s njim.

Da kucnem u drvo (kuc-kuc) do sada nikakvih kvarova a auto se blizi 200 000 kilometara.

Ulijem gorivo, ulijem ulje, promjenim gume i to je vise-manje sve.

Kad sam kupovao auto htio sam uzeti fiata ili golfa/pola, jer je moja racunica bila ne kvare se i jeftini su djelovi.

Na nagovore dosta ljudi i prijatelja automehanicara uzeo sam hyundaia. Osobno nisam polagao puno nade u njega

i rekao sam svim tim prijateljima da prvi veci kvar ispod 20k kilometara ide na njihov racun jer su me nagovorili.

Prvi veci kvar je bio automat žmigavaca, dio od 56kuna kojeg mi je prijatelj kupio s guštom. Cool

uglavnom, razmisli o ovoj klasi auta (koreja, japan) jer su se statisticki pokazali puno kvalitetniji od drugih u svojoj klasi.

Naravno, ako imas para slobodno ajde i klasu povise s istog trzista, tipa mazda, toyota, honda...

inace, hyundai accent 1.3mpi kojeg vozim ima poprilicno solidnu mašinu koju je razvila mazda te se paralelno ugradzivala i u hyundaia i škodu fabiu, vjerojatno postoji jos neki ali nisam informiran.

Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.
16 godina
neaktivan

Ps. uzmi Golfa 5, extra auto,ne kvari se,udoban,može ti biti i gradsko i za putovanje auto

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.10.2008 9:22 (Arsenalboy).
17 godina
Arsenalboy kaže...

Ps. uzmi Golfa 5, extra auto,ne kvari se,udoban,može ti biti i gradsko i za putovanje auto

Covjek ima budzet od 100 000 kn! Ne piskarajte gluposti, procitajte malo postove prije nego sta ga izvalite!
I'm going woo woo
17 godina
pixelatem kaže...

osobno vozim hyundaia accenta 99godina.

Drugi sam vlasnik i presao sam cca 60k kilometara s njim.

Da kucnem u drvo (kuc-kuc) do sada nikakvih kvarova a auto se blizi 200 000 kilometara.

Ulijem gorivo, ulijem ulje, promjenim gume i to je vise-manje sve.

Kad sam kupovao auto htio sam uzeti fiata ili golfa/pola, jer je moja racunica bila ne kvare se i jeftini su djelovi.

Na nagovore dosta ljudi i prijatelja automehanicara uzeo sam hyundaia. Osobno nisam polagao puno nade u njega

i rekao sam svim tim prijateljima da prvi veci kvar ispod 20k kilometara ide na njihov racun jer su me nagovorili.

Prvi veci kvar je bio automat žmigavaca, dio od 56kuna kojeg mi je prijatelj kupio s guštom. Cool

uglavnom, razmisli o ovoj klasi auta (koreja, japan) jer su se statisticki pokazali puno kvalitetniji od drugih u svojoj klasi.

Naravno, ako imas para slobodno ajde i klasu povise s istog trzista, tipa mazda, toyota, honda...

inace, hyundai accent 1.3mpi kojeg vozim ima poprilicno solidnu mašinu koju je razvila mazda te se paralelno ugradzivala i u hyundaia i škodu fabiu, vjerojatno postoji jos neki ali nisam informiran.

Znaci zadovoljan si sa Hyundaiem? Ja sam bio malo skeptican ali me dosta automehanicara i dosta informacija sa interneta razuvjerilo...
I'm going woo woo
17 godina

Da, najpouzdaniji automobili bi i u pravilu trebali biti Golfovi, bar su tako pokazali kroz povijest. Veliki rizik je kupovat rabljeni Audi, Mercedes, BMW samo zbog toga jer se ti automobili ne prodavaju ako nisu istrošeni ili full reparirani. Ti su auti rođeni za velike kilometraže. Osobno poznam čovjeka koji je kupio  u salonu novog BMW-a 7 prije 2-3 godine i nakon 10000 km mašina rekla BUM !! Tako da ne mogu reći : "BMW ne valja ništa" . Valjaju oni svi samo zna se dogodit da kupite robu sa greškom i možete se plakati premda oni slove kao najpouzdaniji automobili. Osobno imama Audija,kupio sam ga kao 1. vlasnik i imam ga već 10 godina i nikad se nije dogodio skuplji kvar.

Audi R8 - born of powerful ideas
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...
 Znaci zadovoljan si sa Hyundaiem? Ja sam bio malo skeptican ali me dosta automehanicara i dosta informacija sa interneta razuvjerilo...

jep! Smijeh

mene su isto razuvjerili i nisam se pokajao.
Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.
17 godina
Auto do 100.000 kn

Batista, WV zapravo jako lose kotira na toj ljestvici. Ne gledaju samo mehanicke kvarove, vec i npr ako crkne podizac stakala, golf 4 prva serija je imala dosta problema sa elektronikom tako da ne spadaju pod pouzdane automobile. Naravno prema tom istrazivanju. Moj prijatelj vozi Golf 3, 1.9 TDI i nije imao nikakvih problema. Kod novijih automobila ne isticu se mehanicki problemi, vec elektronika.

Mogli ste citati po slobodnoj i gledati na latinici o ljudima koji su imali ogrooomnih problema s npr Mercedesom. Kupis auto od 100 000 € i svaki drugi tjedan si na servisu. Kad toliko platis auto ima da zaboravis da servis uopce postoji!!!

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan
Auto do 100.000 kn

uzmi kiu pro ceed za 98000 kn.7 god jamstva.pozdrav.

17 godina
neaktivan
Auto do 100.000 kn

Peugeot 207, 1.4 VTi, 95 KS

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice