Dacia je nevjerovatan auto. Kum ima bivšeg taksija mislim 2019 ili 2020 kupio prije 2 godine sa 300tkm+. Naravno 0.9 TCE LPG. Osvježio motor s velikim servisom i samo melje kilometre. Frend taksist je prije dva mjeseca prodao svoju sa nekih 550tkm za daljnje taksiranje, isto prije par godina samo napravljen veliki servis i to je to. Servisi naravno svakih 30-35tkm i svejedno neuništivo. Dijelo sprdnja jeftini, nisam mogao vjerovati da je komplet set lanca onako sto i nešto sitno eura. Cijeli veliki servis s obradom glave je bio oko 300. Ne znam kakve su novije iza 2021 s tim novijim motorom, ali ako su na tragu ovih prijašnjih znači da je neuništivo s povoljnim dijelovima. Naravno da se razumijemo sjedala su loša za višesatne vožnje, bar ona osnovna, buka u kabini je solidna, sve je plastika, ali za taj novac je budget king definitivno. Toliko sam se uvjerio u te dacije da si kupujem novi auto u takvom rangu def bi uzeo, eventualno za neki veći novac novi Škodu.
Ovo je super cut :) Dacia Duster mi se jako svida estetski, visi je auto za ove nase lose ceste I velik je dovoljno da mogu prevesti namjestaj, alat I slicno.
Inace do sad vozim Fiestu s tvornicki ugradenim plinom i imam super iskustva s LPG autima. Istrazit cu malo razliku izmedu Dustera plinasa I mild hybrida. S plinasem mogu jeftinije proci ili uzeti bolju opremu. To sto je auto plastika unutra me ne zanima, ne pratim na te sminka piz*****
Battlelog:cro1911
Ovo je super cut :) Dacia Duster mi se jako svida estetski, visi je auto za ove nase lose ceste I velik je dovoljno da mogu prevesti namjestaj, alat I slicno.
Inace do sad vozim Fiestu s tvornicki ugradenim plinom i imam super iskustva s LPG autima. Istrazit cu malo razliku izmedu Dustera plinasa I mild hybrida. S plinasem mogu jeftinije proci ili uzeti bolju opremu. To sto je auto plastika unutra me ne zanima, ne pratim na te sminka piz*****
Onda definitivno Dacia
Vidim jedino da je ovo skroz novi motor u Dusteru te da je isto turbo... Nema jos podataka o pouzdanosti i eventualnim problemima
Battlelog:cro1911