ajme srce me boli kad vidim ovog NSX na 02:09
da da kuzim da je to taj "stil" al onda opet - ne, ne kuzim
isto tako RX-7, jedna od najsexi linija 90ih.. i ode u "stance"
ajme srce me boli kad vidim ovog NSX na 02:09
da da kuzim da je to taj "stil" al onda opet - ne, ne kuzim
isto tako RX-7, jedna od najsexi linija 90ih.. i ode u "stance"
Ekipa, sestra gleda Mazda 2 1.5 Skyactiv-G Mild-Hybrid iz 2023, ima li kakvih posebnih porblema s njom? Je li preporuka za kupiti ili bolje obici?
To ni meni nikad nije bilo jasno zasto ekipa sportske automobile uništi tako.
Ajde razumijem da imaš neku luksuznu limuzinu gdje nisu toliko izrazene sportske karakteristike pa je zakucas u pod sa zrakom i vjerovatno jos bude udobnija za voznju.Ali osakatit tako neke legende od automobila je uzas.Mislim svatko ima svoj ukus ali opet.
Neki auti jesu baš za određeni stil tipa oni americki lowrideri ili tako neka zakucana limuzina (a8,bmw e38,toyota chaser,century)
Pozdrav, sestra kupuje prvi auto , za cca. 6000-7000 € , neki manji autić tipa Peugeot 208,Renault Clio. Može neka preporuka kaj gledati i koje motore?
Iako si dao premalo podataka... grad ili selo? Koliko km godisnje radi? no bez obzira na sve moj savjet je Clio benzinac 1.2 motor. Odlicni motori, jeftini za odrzavanje, mala potrosnja, odlicna limarija koja ne hrdja i opcenito super auto.
šok i vjeverica!
pa gdje će sada svi dripci s loše vezanim kravatama i minimalnim znanjem o autima raditi?
https://www.auto-motor-und-sport.de/verkehr/bmw-fuehrt-2027-agenturmodell-ein-bye-bye-vertragshaendler/?utm_source=newsletter&utm_campaign=daily-newsletter&utm_content=intro-inline
prijevod - BMW prestaje s prodajom preko autoriziranih prodavača...
prijevod - BMW prestaje s prodajom preko autoriziranih prodavača...
Za veća tržišta OK, na manjima bi moglo biti problema.
Servisi moraju ostati (tu je ipak njima bitno veća lova), a umjesto standardne prodaje transformiraju u agentsku, samo je pitanje tko će se brinuti o brdu stvari.
Lako se može dogoditi da, npr., kod nas netko tipa AC Baotić krene u takvu prodaju za brdo proizvođača - bitno manji troškovi nego kod klasičnog brendiranja, nestanak salona, demo vozila itd.
ma neće ni bit ureda. Prodaja će ići preko servisa kao carwow.de gdje imaš povoljniju cijenu. Testne vožnje će valjda ići kroz jednodnevni najam ili nekakve putuće roadshows koje će organizirati direktno proizvođač. S vremenom će ukloniti prodajni lanac, i sav njegov trošak zadržati za sebe. Kad ne bude konkurencije online prodaja više neće bit povoljnija za kupca i to je to.
Kupce uglavnom ne treba nagovarati na kupnju automobila. To je jednostavno predmet žudnje. Još ako je tu povoljno financiranje mnogima se razum gubi u sekundi. Umjesto trgovca upsell će ti uvaliti AI agent koji je u tome i bolji i ima razrađenu strategiju prema tvom profilu, možda raspolaže hrpom podataka o tebi s društvenih mreža i kojekakvih izvora pomoću kojih će stvoriti emocionalni "pritisak" da potrošiš više. Alternativu ionako nećeš imati, i bilo ti svejedno ili ne morat ćeš kupiti na taj način.