Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.015
|
čitano: 16.510.178
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Auti - ultimativna tema
ivanzu kaže...

Nisam nešto posebno gledao ali me ne bi čudilo.

Ma je, nazalost. Trazio sam sebi pred koji tjedan brisace pa imam cijene u glavi. I u kunu su iste.

17 godina
Batista kaže...

Tocno taj problem imam ja, nesto je do podvozja.

Promjenio sam krajnike, al trebalo bi valjda selene, balans stangice itd...

Idem na spur pa ce mi majstori valjda znat preciznije reci...

Promijenio sam oba krajnika i balans štange i napravio špur i isti problem

možda ležaj/kapa amortizera na desnoj strani

15 godina
Auti - ultimativna tema

Lezaj bi lupao ili pri okretanju volana radio zvuk kao kad nategnes oprugu pa je naglo pustis.. Tako je barem kod mene bilo kad je lezaj taj trebalo zamjenit 

15 godina
Auti - ultimativna tema

Ima netko iskustva sa HIR2 zaruljama? Koje su se pokazale dobrima?

Di2 & EPS FTW!
11 godina
protjeran
Auti - ultimativna tema

Pozdrav

Zna li tko kolike su cijene malih i velikih servisa na smartovima 2006-2008 godine?

Koliko je tesko naci dijelove?

This time next year we'll be millionaires
13 godina
Boixus Nois PS kaže...

Pozdrav

Zna li tko kolike su cijene malih i velikih servisa na smartovima 2006-2008 godine?

Koliko je tesko naci dijelove?

Prije tri godine sam jedva našao bananicu od lanca(vodilicu lanca), kad sam slagao generalku na brabusu. Iskreno nez kakva je sad situacija jer prije sam ih više delao.

Sad ih možda samo 5-6 sveukupno održavamo redovito, ljudi poprodavali kad su krenuli veći troškovi, štaćeš.

Iskreno nebi ti preporučio smarta, pogotovo od naših lihvara kupovati, jedino iz prve ruke i da je stvarno, ali STVARNO redovito održavan - a ljudi to znaju naplatiti naravno

Živjeti u svijetu i pritom ne biti svjestan smisla svijeta isto je kao i lutati velikom knjižnicom i pritom ne doticati knjige
10 godina
Auti - ultimativna tema
Pozdrav,

Imam Kiju Pro Cee'd iz 2013., volio bih da mi farovi svijetle bijelo jer ima one LED dnevne pozicije koje super izgledaju.

Iskreno, stavljanje legalnih LED žarulja mi je dost skupo, koliko sam vidio oko 1000 kuna par. Iz tog sam razloga gledao halogenke za koje proizvođač navodi da imaju bjelije osvjetljenje - Osram Cool Blue Intense.

Recenzije su dosta podijeljene, neki kažu da je bjelije, neki ne, zanima me jel se isplati to kupovati ili jednostavno moram stavljat LED za nešto bjelije?

https://www.mall.hr/auto-zarulje/osram-par-zarulja-12v-h7-55w-cool-blue-intense
14 godina
Auti - ultimativna tema

To je i dalje žuto.

15 godina
Auti - ultimativna tema

Jedini nacin za dobit to sta oces je stavljanje ilegalnih led zarulja.. Nesto malo bolje tipa erfolg ili code_led, nekih 700-800 kn i namjestit ce ti snop kako treba.. Jel imas lecu u faru ili je reflektorski? 

17 godina
Auti - ultimativna tema

Pitanje za ekipu kaj je mjenjala svjetlo za tablice sa LED-icama. Krepala mi žaruljica pa bi promjenio u LED, gdje ih uzeti, kaj valja i kaj ne baca greške? Nisam upoznat pa ono... Auto je Polo 6R 1.6 TDI (2010). Također ako znate pouzdanu stranicu za provjeriti koje su točno žaruljice u autu. 

LP 

10 godina
Hvala na odgovoru, far ima leću.
10 godina
domac5 kaže...

Jedini nacin za dobit to sta oces je stavljanje ilegalnih led zarulja.. Nesto malo bolje tipa erfolg ili code_led, nekih 700-800 kn i namjestit ce ti snop kako treba.. Jel imas lecu u faru ili je reflektorski? 

Ima za iste pare i manje u Tokiću Osram, sa 7 godina garancije (barem tako piše ma kutiji). Vozim ih od ljeta, prezadovoljan. Isto je far s lećom, nikad niko ne blenda rez na zidu je ko da si žiletom odrezao. Nikad s ni jednom halogenim nisam vidio tako savršen rez. 

Autu ispred sebe najviše svijetli po tablici. Isto tak kad netko ide prema meni. Svaka preporuka!

15 godina
MedO1337 kaže...
Hvala na odgovoru, far ima leću.

Onda slobodno rukni unutra led zarulju

14 godina
MedO1337 kaže...
Pozdrav,

Imam Kiju Pro Cee'd iz 2013., volio bih da mi farovi svijetle bijelo jer ima one LED dnevne pozicije koje super izgledaju.

Iskreno, stavljanje legalnih LED žarulja mi je dost skupo, koliko sam vidio oko 1000 kuna par. Iz tog sam razloga gledao halogenke za koje proizvođač navodi da imaju bjelije osvjetljenje - Osram Cool Blue Intense.

Recenzije su dosta podijeljene, neki kažu da je bjelije, neki ne, zanima me jel se isplati to kupovati ili jednostavno moram stavljat LED za nešto bjelije?

Javi se CroXenon na njuškalu, on prodaje led žarulje i slično

Kod njega sam valjda preko 10 auta opremio full led tretmanom. Ako su H7 leće ima ledice za 350kn i za 550kn, ja sam uzeo jeftinije i odlične su, auto prošao tehnički bez da su me išta pitali, skuplje su nešto jače. Također daje godinu dana garancije i stvarno ne prodaje šrot osim ako ga ne pitaš, ja sam ga trebao nagovoriti da mi proda ledice od 150kn čisto da imam bilokakve u dugim svijetlima (:

15 godina
Strm kaže...
MedO1337 kaže...
Pozdrav,

Kod njega sam valjda preko 10 auta opremio full led tretmanom. Ako su H7 leće ima ledice za 350kn i za 550kn, ja sam uzeo jeftinije i odlične su, auto prošao tehnički bez da su me išta pitali, skuplje su nešto jače. Također daje godinu dana garancije i stvarno ne prodaje šrot osim ako ga ne pitaš, ja sam ga trebao nagovoriti da mi proda ledice od 150kn čisto da imam bilokakve u dugim svijetlima (:

Jel ti te na dugim svijetlima ledice svijetle kaj bolje u odnosu na obicnu halogenu? 

12 godina
domac5 kaže...
Strm kaže...
MedO1337 kaže...
Pozdrav,

Jel ti te na dugim svijetlima ledice svijetle kaj bolje u odnosu na obicnu halogenu? 

Bome svijetle, pogotovo ak se susreces sa tim autom u drugoj traki, kao da gledas direkt u sunce.

17 godina
Auti - ultimativna tema

Hrpa vozila sa LED-om i xenonom sjebavaju vozace u kontra smjeru...

Kad vidim Peugeot 508 (ona prosla serija) sa onim ljubicastim xenonom - gadal bi ga slaprtkima da ih imam pri ruci...

Mercedes ima koma LED svjetla, ubija u oci. Onda Suzuki SX4, katastrofa kako je usrano izvedena rasvjeta.

Dok vidim klasicnu halogenku donekle centriranu - milina.

Truth in engineering.
17 godina
Unimatrix 007 kaže...

Pitanje za ekipu kaj je mjenjala svjetlo za tablice sa LED-icama. Krepala mi žaruljica pa bi promjenio u LED, gdje ih uzeti, kaj valja i kaj ne baca greške? Nisam upoznat pa ono... Auto je Polo 6R 1.6 TDI (2010). Također ako znate pouzdanu stranicu za provjeriti koje su točno žaruljice u autu. 

LP 

Mislim da ti treba LEDica sa CANbusom da ti ne baca grešku, a sad koja mislim da je manje bitno. Vidiš kakva ti ide, nađeš istu tako najjeftiniju i staviš, kupiš odmah dvije da imaš jednu rezervnu i to je to.

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
14 godina
Unimatrix 007 kaže...

LP 

Na Pola 6R ti idu ubodne T10 ledice. Frendu sam stavio neke kvalitetnije s aliexpressa i radi bez problema, ne trepere. E sad njegov je socijala oprema pa nema CAN bus za svjetla.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.11.2021 12:17 (Tony1999).
12 godina
Tony1999 kaže...
Unimatrix 007 kaže...

LP 

Na Pola 6R ti idu ubodne T10 ledice. Frendu sam stavio neke kvalitetnije s aliexpressa i radi bez problema, ne trepere. E sad njegov je socijala oprema pa nema CAN bus za svjetla.

Jel su to one sta osvijetle cijelu ulicu odozada ? 

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.11.2021 12:41 (hahhaajaads).
14 godina
domac5 kaže...
Strm kaže...
MedO1337 kaže...

Bome svijetle, pogotovo ak se susreces sa tim autom u drugoj traki, kao da gledas direkt u sunce.

Naprave dan ispred mene, svijetli sve šta treba i ne treba, odlične za duga svjetla, jedina mana je po kiši budu cca kao halogena po pitanju vidljivosti, jer svijetle bijelo

14 godina
Batista kaže...

Hrpa vozila sa LED-om i xenonom sjebavaju vozace u kontra smjeru...

Kad vidim Peugeot 508 (ona prosla serija) sa onim ljubicastim xenonom - gadal bi ga slaprtkima da ih imam pri ruci...

Mercedes ima koma LED svjetla, ubija u oci. Onda Suzuki SX4, katastrofa kako je usrano izvedena rasvjeta.

Dok vidim klasicnu halogenku donekle centriranu - milina.

Meni prvi na pamet pada Suzuki Vitara/Sx4, Pug 508 starija linija sa led svjetlima i Opel Insignija... 

Naravno, na svakom tom autu se to može softverski podesiti i trebalo bi, ali zašto kad auto prolazi tehnički jer mu je to tvornička oprema..

Osobno sam kod sebe ugradio H7 LED žarulje u projektore i onda ih išao naštimati. Moj snop većini auta iz suprotnog smjera završava na spoju haube i prednje maske ili dođe do pola haube, nitko mi nikad nije blica a stvarno su jaka svjetla, jedino treba obratiti pažnju pa kad se vozi nešta u gepeku ili netko iza spustiti snop ručno.. 

Na tehničkom mi je samo promrmljao za perače farova i rekao da ih montiram, kaze da bi me rušio da je bilo šta drugo na autu bilo neispravno ali da ovo može proći kao jedina zamjerka, dosta dobro za Reno star 8 godina

15 godina
Auti - ultimativna tema

zaboravili ste mini sa led svjetlima...

izgore mi oci

nema do dobrog bixenona, jebo led u 3pm

15 godina

eh momci, full Matrix LEDice na Octaviji... milina...

uloviš auto ispred sebe i skopčaš da svjetla su minimalna na guzici auta ali svijetle OKO njega lijevo i desno...

Ju je je? Je ju je!
14 godina
Auti - ultimativna tema

Svi Matrixi po meni rade relativno loše što se tiče osjepljivanja vozača iz suprotnog smjera, kada vidim drugi mjesec na nebu odma znam da ima matrix.

15 godina
Strm kaže...
domac5 kaže...
Strm kaže...
MedO1337 kaže...

Naprave dan ispred mene, svijetli sve šta treba i ne treba, odlične za duga svjetla, jedina mana je po kiši budu cca kao halogena po pitanju vidljivosti, jer svijetle bijelo

Imas link od tih ledica za duga? Ja sam stavio neke novsight 25w ali nije to to, osvijetli kuce sa strane ali u dalj slabo, halogenka je bolja bila

14 godina
hahhaajaads kaže...
Tony1999 kaže...
Unimatrix 007 kaže...

LP 

Jel su to one sta osvijetle cijelu ulicu odozada ? 

Iskreno morao sam ici pogledat ahahhaha. Meni na Octavii su mozda cak i slabe, frendu na polu taman svijetle, nije prenapadno. A meni su valjda izgorile plastike nakon 20 godina.

14 godina
Auti - ultimativna tema

Jučer naručio preko KF autodijelovi i danas stiglo. Sve je original i izašlo me 997kn. Taman danas Lageros odgovorio na email, bio je nekih 30kn jeftiniji ali jbg kasno mi je odgovorio.

10 godina
ivanzu kaže...

Jučer naručio preko KF autodijelovi i danas stiglo. Sve je original i izašlo me 997kn. Taman danas Lageros odgovorio na email, bio je nekih 30kn jeftiniji ali jbg kasno mi je odgovorio.

Kaj već sviječiće mijenjaš? 

14 godina

Na ST-u se mijenjaju svakih 40k km ili 2 godine. Ne mislim mijenjati na ovom servisu nego tek na sljedećem ali sam uzeo unaprijed da stoje

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice