Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.543
|
čitano: 17.286.693
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Auti - ultimativna tema
WackyZG kaže...

Ne bi ja Alfu. 

Evo, ispravno sročena rečenica. 

14 godina
odjavljen
imaiden322 kaže...
kaj mislite o ovoj celici iz 90ih? gt 2.0 155ks..
meni jako privlacan auto, povoljan, kvalitetan,..jedino me zanima dal postoje mehanicki dijelovi npr kod tokica ili je jedina sansa otpad :/

Ako nema Tokić, ima Intercars,ako ne oni ima netku drugi,  ima online trgovina za dijelove, karoserijski imaš dučane poput Siluxa itd....

12 godina
neaktivan
ako netko ima iskustva s tim autom nek se javi..

hehe problem je kaj auto ima najmanje 27g...sumnjam da se i dalje proizvode dijelovi..al idem pogledati
16 godina
neaktivan
MatijaZG kaže...

E segment ispod 4 cilindara je meni totalno nezanimljiv. Ovaj W211 200 K ima 10 sekundi do stotke. To nikako da krene

A da vidiš hondu civic fn2 sa 1.4 83Ks motorom, 14sec do 100

ili još bolje vw lupo sa 1.0 50Ks 17.7 sec do 100

imaiden322 kaže...
ako netko ima iskustva s tim autom nek se javi..

hehe problem je kaj auto ima najmanje 27g...sumnjam da se i dalje proizvode dijelovi..al idem pogledati

Ak se proizvode djelovi za golfa keca i duju, što se nebi proizvodili za jednu celicu???

Evo našao sam filter zraka i ulja, klinasti remen, brtva poklopca ventila, brtva glave, svjećice, manžete, homokinetički, termostat, oscilirajuća ramena, stabilizator... sve se nađe za kupit, evo jedino vodenu pumpu nisam našao, al to šta jedna trgovina nema, ne znači da druga isto nema... uglavnm ima dijelova...

16 godina
Auti - ultimativna tema

Zato moja Duja ima dijelova i na tisku.... Od ove godine old timer... 30 banki.... osiguranje sa 1200 kn... na 600 KN .......... 

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
14 godina
Auti - ultimativna tema

1200kn osiguranje za duju? Cini mi se previse.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.1.2018 0:58 (ivanzu).
16 godina
ivanzu kaže...

1200kn osiguranje za duju? Cini mi se previse.

1100 kn tak nes. Duja je to, čuču

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
15 godina
neaktivan
chutac kaže...

A šta je je, mogao bih ga i samo držati u dvorištu da gledam guzicu i felge 

Moze i tako, ali ja bih ga radije koji put upalila i provozala da cujem zvuk motora i osjetim tu snagu...  Samo da nije do tog mjenjaca nesretnog... 

Garfield - Život je kao Ferrari, prolazi prebrzo... Ali to je u redu, jer ionako nemaš dovoljno novaca za njega...
15 godina
Audi A3. 2003g,212tkm,1.9 tdi,101k,tempomat,klima,5 vrata,zimskei ljetne gume itd
Nema crtice na sebi,bolesno očuvan auto,koliko vrijedi?4-5k eura?
15 godina
neaktivan
sstrmi kaže...

https://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-159-3.2-jts-v6-4x4-oglas-23377728

NIsam dosad ni gledao alfu,ali ovaj je auto stvarno prelijep.

MatijaZG šta kažeš na ovaj motor u njemu i općenito za ovaj model?

Baš mi se dopao na prvu ovaj model

Za tu lovu ja bi prije ovo uzeo

https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-5-525xd-lci-m-paket-oglas-22349135

15 godina
neaktivan
MusicWoman kaže...
chutac kaže...

Moze i tako, ali ja bih ga radije koji put upalila i provozala da cujem zvuk motora i osjetim tu snagu...  Samo da nije do tog mjenjaca nesretnog... 

Slazem se, onaj osjecaj kad si sve blizi blokadi i cekas zadnji tren sa rukom na mjenjacu :D i onda u sljedecu brzinu i opet.

Ili kad startas pa ti ga u prvoj vrti, u drugoj isto, ali na pola puta prestane, jedan od boljih osjecaja. 

Ima automatik prednosti, ali u ovom autu sa ovim motorom bome nema :D

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
12 godina
Auti - ultimativna tema

Automatik moze jedino ZF kak je sad u BMW-u i alfi npr ili DSG od fauvea, sljedeci auto mi je sigurno DSG ili ZF to mi je glavni kriterij. Jos kad cujem onaj DSG fart zaljubim se odmah 😊

PSN:Tomislav025
16 godina
neaktivan

mercedesovi DCT nisu ništa lošiji id Zf ili dsg-a.

12 godina
Auti - ultimativna tema

Znam,znam zaboravio napisati za mercedes. A njega nit ne pratim toliko jer za njega uskoro necu imati 😊 bar takvoga kakvoga ja zelim. Meca je ipak svijet za sebe zar ne? Ova nova E klasa je avion iako i C klasa mi je fantasticna. 

16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Ima san priliku vozit E220d sa 194 ks i 9G mjenjačem, multibeam svjetla, command online, ali samo jedan dan. Nakon toga moj passat je kao biciklo.

Autocesta 200km/h vrti se na 2300 rpm. 160km/h ~1800. Po meni savršena kombinacija motora i mjenjača, i nebi mi trebalo mi ništa više KS.

12 godina
Auti - ultimativna tema

A ja vozim golfa mozes si misliti kak bi meni bilo kad bi se nakon e klase sjeo u svoj tdi-a. Plakao bi do doma.

17 godina
Auti - ultimativna tema

Nije mi jasno kako uopće možete uspoređivat npr passsat/Golf sa E klasom, pa samo je cijena duplo viša od potonjih. Prava usporedba bi bila npr, sa Audijom ili Bmw tog ranga uspoređivat.

A ne, auto koji dođe 25k€ i 60k€....

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.1.2018 12:39 (kostolomac).
16 godina
neaktivan

Golf 7?

Moj je passat comfortline 2007. godište.Bolji je golf od moga, barem imaš CR dizelaša, moj je pravi PD traktor

12 godina
Auti - ultimativna tema

Da sedmica ali nema veze 😊. Pa znamo da se ne usporeduje samo velimo da bi plakali kad bi sjeli u svoje aute nakon takve pile.

a sto se tice PD vs CR da mogu rade bi vozio PD da je bilo za birati u sedmici

12 godina
bruno11 kaže...

To je jako rijetka pojava u HR, ja sam samo jednu vidio na njuskalu, mislim da je bila u Istri.

Ima ih nekoliko. Jedan je bio u Istri kao što kažeš, Druga u Rijeci, a treća kod Karlovca. Vjerujem da ih ima još nekoliko ali slažem se da su jako rijetke opčenito, a pogotovo kod nas.

1BIT kaže...

A da vidiš hondu civic fn2 sa 1.4 83Ks motorom, 14sec do 100

ili još bolje vw lupo sa 1.0 50Ks 17.7 sec do 100

Ma znam, koma. Tako i MiTo od bivše. 1.3 95ks a realno ne ide sa mjesta. Sa njenom Lanciom Y 1.2 8v Fire koju je prije imala sam ju bez pol muke šiljio

Nema uopće rasprave. E60 je viša klasa naspram 159 i opčenito daleko bolji auto. Cijena je niža od prosjeka zbog XDrivea. Da je samo zadnji, ode na +2000€.

chutac kaže...

Slazem se, onaj osjecaj kad si sve blizi blokadi i cekas zadnji tren sa rukom na mjenjacu :D i onda u sljedecu brzinu i opet.

Ili kad startas pa ti ga u prvoj vrti, u drugoj isto, ali na pola puta prestane, jedan od boljih osjecaja. 

Za te gušte trebaš nabaviti 156 GTA. Nikakve 159. Jedna GTA SW sa Q2 šperom, F430 throttle body, Supersprint auspuh, KW v1 gewinde, BBS CH 19. Nešto poput ove na slikama...

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.1.2018 13:07 (MatijaZG).
16 godina
chutac kaže...
MusicWoman kaže...
chutac kaže...

I ne samo to, nego mjenjac je stvarno los. Ne znam jel MusicWoman mislila steta sto je taj mjenjac ili sto je opcenito automatik.

Vozio sam alfu tog godista s tim automatskim mjenjacem, doduse nesto slabiju. Mjenjac je malo rec trom. DSG je svjetlosnu godinu ispred njega po brzini i responzivnosti.

15 godina
neaktivan
chutac kaže...

Jos kada te "priljepi" za sjedalo...  

Ima automatik prednosti, ali ja ih ne volim...

@passat

Mislila sam opcenito na automatike...

Garfield - Život je kao Ferrari, prolazi prebrzo... Ali to je u redu, jer ionako nemaš dovoljno novaca za njega...
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.1.2018 15:28 (MusicWoman).
16 godina
MatijaZG kaže...

E segment ispod 4 cilindara je meni totalno nezanimljiv. Ovaj W211 200 K ima 10 sekundi do stotke. To nikako da krene

Za ono kaj meni treba, 10 sekundi mi je itekako dosta. Ne nateravam se niti imam volje nateravati se s nekakvom limuzinom. To bu bilo kad se opernatim ili dobijem Eurojackpot, pa si kakvog Singera ili novi 911 uzmem. A ovak, za vozikati se, 70% grad, 30% otvorena mi ne treba raketa. Btw. od kad ti se u E klasu ugrađivalo manje od 4 cilindra? :nijemijasno:  

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.1.2018 17:11 (WackyZG).
15 godina
neaktivan
MusicWoman kaže...

Je, skroz je drukčiji osjećaj vožnje, makar je i auto slabiji 

Ja bih izabrao automatik prije ručnog ako uzimam nešto za putovanje, tipa E klasu i sl. ili ako uzimam auto za stazu i zavoje, onda bih uzeo dual clutch, ali samo ako već imam jednog sa ručnim.

Htio bih imati dual clutch, ali bih rađe htio ručni :)

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
14 godina
Auti - ultimativna tema

Ništa automatik, samo precizan ručni mjenjač. 

16 godina
Nikada prije vozio automatik dok nisam sjeo u smarta iako nije baš pravi automatik,za Zagreb stvoren automatik,stani kreni pa saltaj pa prebacuj,ovako kočnica opa i samo gas
15 godina
Auti - ultimativna tema

Da kupujem neki noviji auto sa 200ks+, definitivno bi išao na automatik. One petrolheads fore "only manual" na stranu.

Stare automatike što se misle hoće li šaltati ili ne, nebi, ali nešto novije, još ako ima F1 iza volana, onda bi definitivno izabrao ispred šaltunga. 

Ništa ne ostavljam nezavrš
12 godina
WackyZG kaže...

Za ono kaj meni treba, 10 sekundi mi je itekako dosta. Ne nateravam se niti imam volje nateravati se s nekakvom limuzinom. To bu bilo kad se opernatim ili dobijem Eurojackpot, pa si kakvog Singera ili novi 911 uzmem. A ovak, za vozikati se, 70% grad, 30% otvorena mi ne treba raketa. Btw. od kad ti se u E klasu ugrađivalo manje od 4 cilindra? :nijemijasno:  

Nije toliko bitan taj 0-100 podatak koliko su bitna međuubrzanja. Da opet povučem crtu sa Alfom (od kojih mi je više slabo pisati a vjerujem i svima vama čitati ), 156 2.0 JTS od 166ks digne sa 80 na 120 u 13 s. Ovom W211 200 K treba 22 s. Računajući da sam sa tom 156 često pri prestizanju jednog kamiona morao malo "isplanirati" cijelu radnju, sa tim Mercedesom bih se vjerojatno morao voziti iza do kad kamion ne bi negdje skrenuo.

Krivo sam napisao. Naravno da u E klasu nije išlo ništa ispod 4 cilindara. Mislio sam napisati 6, ali što se tiče W211, imao je u ponudi 270CDI 5 cilindara koji može pošteno povući. Vozio sam u nekoliko prilika od prijatelja CLK W209 270CDI automatik, i stvarno je dobro išao.

15 godina
neaktivan
chutac kaže...
MusicWoman kaže...

Je, skroz je drukčiji osjećaj vožnje, makar je i auto slabiji 

Ja bih izabrao automatik prije ručnog ako uzimam nešto za putovanje, tipa E klasu i sl. ili ako uzimam auto za stazu i zavoje, onda bih uzeo dual clutch, ali samo ako već imam jednog sa ručnim.

Htio bih imati dual clutch, ali bih rađe htio ručni :)

Ja niti u tom slucaju ne bih uzela automatik, koliko god bilo komotnije, nekako bi mi bilo dosadno i uspavljujuce... 

14 godina
Auti - ultimativna tema

Jedan sporo salta, a drugi trza, ne hvala.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice