Da se nadovezem. Iz prve ruke znam da auto bez dpf-a, s blindiranim egr-om i bez katalizatora prolazi tehnicki. Rijec je o 1.6tdi motoru. 105 ks, mapiran na 150ks. Zacrnjenje bilo 0.19.
Auto leti prema onome kakav je bio u originalu..
Tako da pusti te price da ne prolazis.
Ovo o čemu ti govoriš je ok, ali se radi o vlasnicima dizelskih motora koji se boje stisnut dizela i takvih je najviše, uvijek ista priča, dizel malo troši, to ćemo kupit, pa svi ženama kupuju dizele, neka se voze, a ono vraga, one se voze na 2000rpm, šalta na 3000rpm-a (i to sam previše rekao), malo troši, al se sve poštopa, prilikom svakog šaltanja oblak dima iskaće (nebitno jel tdi, jtd, dci, cdti...), takvih je najviše na prometnicama, čovjek kada kupi auto sa dizelskim motorom treba ga redovito stiskat, a ne samo prije tehničkog, to mi je isto smiješno, dođeš na tehnički, padneš zbog zacrnjenja, ne uložiš/zamijeniš baš ništa na autu, već odeš propušeš ga, vratiš se na tehnički i prođeš, znači budimo realni auto ti 95% vožnje "neispravan", "ispravan" je to malo kratko vrijeme kada većina kod nas propuše prije teničkog, pravi dizel je onaj koji prođe tehnički bez da ga je prije tehničkog propuhao, to znači da ga adekvatno vozi i to opet ponavljam nema veze sa dizelskim motorima, već sa samim vlasnicima...