Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.015
|
čitano: 16.506.782
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: Auti - ultimativna tema

Ne.

14 godina
odjavljen

Dnevna svjetla? 

U mene na Golfu kad daš kontakt rade neka svjetla sama od sebe. To su ta dnevna svjetla?

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.11.2017 23:23 (Dex.pwn).
14 godina
Auti - ultimativna tema

Obicna pozicijska svijetla se pale u golf6.

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Ja koliko znam, Golf 6 ima dnevna.
Kombinirana dnevna sa dugima, navodno najskuplja žarulja koju je svijet vidio.

Dex, pogledaj upute...

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
17 godina
Dex.pwn kaže...

Jel se po danu smije vozit s upaljenom pozicijom? Ili baš moraju biti ful svjetla?

u zimskom periodu ako nemaš LED dnevna svjetla (tvornička) onda moraš imati upaljena kratka (oborena)

15 godina
neaktivan

Ne moraš imati LED svjetla, dovoljno da imaš dnevna svjetla...

13 godina
neaktivan
chutac kaže...

Bilo bi bolje da je neki V8, noviji ili stariji, ali limuzina.

Idilično je kad čovjek ide s posla po snijegu u brdima i čuje se drobljenje V8 motora, pogotovo Jaguarova nota. Ne neki hot hatch ili sportski auto. Poslovna limuzina srebrne boje sa preko 200 konja, V8 motorom i pogonom na sve kotače. To je želja svakog čovjeka koji ide s posla 

Možda sam samo ja, ali ne neki BMW, Merecedes, to je bezveze. Jaguar je Jaguar. Imaš Jaguara. Ako na posao ideš autocestom, onda da, bilo što. Ali ako živiš u kući u šumi, a poslovni si čovjek(a nekako sumnjam da nine radi na baušteli), moraš uzeti Jaguara. Elegantan, udoban, a ima riku V8 motora.

Ne neki BMW kojeg svatko ima, ne neka jeftina Mazda ili neki drečavi sportaš.

Jaguar  

Moždasigurno bi se E38 mo(g)rao provući :)

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.11.2017 23:47 (ja111).
16 godina
1BIT kaže...

Nego baš gledam, prvi put vidim da ručke za zatvaranje vrata nisu iste na lijevim i desnim vratima, to je kod golfa normalno ili?

VAG grupacija ti je u tom periodu (a možda i sad) kod modela s el. podizačima imala na vozačkoj strani tu "malu" ručicu za vrata, kako bi ti bilo ugodnije pozicionirati ruku i otvarati / zatvarati prozor. Ista takva je kod mene na Superbu, a znam da su i Passat i Octavia imali iste takve. Kak je sad, ne znam, nisam obraćao baš pažnju. 

15 godina
neaktivan

E38 je fantastičan, da se razumijemo, ali nije usporediv sa Jaguarom.
Ne da je lošiji, jednostavno nije usporediv.

Kada vidim E38 na cesti, auto ima "stav", izgleda zlonamjerno. Ali Jaguar nije takav. I ovi moderni, oštrijeg dizajna također odišu nekom elegancijom i flegmatičnošću.

Ne znam kako da dočaram moj dojam. Kada sjedneš u E38, E39, znaš da ćeš biti viđen i da će ljudi imati mišljenje. A kada sjedneš u X358 recimo, nećeš biti primjećen, a i dalje ćeš biti u luksuznoj, smirenoj limuzini, koja na pritisak gasa može zarežati i ostaviti 80% prometovala iza sebe.

Od BMW-a ćeš očekivati tako nešto, od Mercedesa samo ako ti se unosi u lice dizajnom(AMG), a od Jaguara nećeš.

Podsjeća me na c6, udoban, nenametljiv auto kojeg nitko ne primjećuje i nije te briga za to, jedino što u slučaju Jaguara, kad stisneš gas, VRBRRRRRR i odeee 

14 godina
Auti - ultimativna tema

Lotus Omega, Jaguara ce i djecurlija prepoznati.

15 godina
Auti - ultimativna tema

E38 je brutala.

Dovoljno mi se bilo par puta provozati u 740i. Poslije toga su svi 4 cyl meh. 

Ništa ne ostavljam nezavrš
15 godina
neaktivan
ivanzu kaže...

Lotus Omega, Jaguara ce i djecurlija prepoznati.

Nisu ni slični auti.

Kao da usporediš Bentley i AMG mečku.

14 godina
Auti - ultimativna tema

Govorim za prepoznatljivost, jaguara ce skoro svatko prepoznati jer je kultni proizvodac.

10 godina
ivanzu kaže...

Govorim za prepoznatljivost, jaguara ce skoro svatko prepoznati jer je kultni proizvodac.

Istinu govoriš, Jagura odmah skužim koji je koji, dok mi ove vaše "E-nešto" oznake "bemveja" baš ništa ne znače

15 godina
neaktivan

Da, ali Jaguar je puno manje upecatljiv.

17 godina
chutac kaže...

Da, ali Jaguar je puno manje upecatljiv.

Hm, kako kome. Mislim da dijelom ovisi i o godinama.

15 godina
neaktivan
ivanzu kaže...

Da, samo što je X-Type malo skuplji i ljepši Mondeo, što je loše koliko i dobro u tim godištima.

In the name of tragedy...
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

X Type da, ali recimo XJ X358, ogromna "dosadna" limuzina za starčeke, a ima iste brojke kao E39 M5 :)

17 godina
Auti - ultimativna tema
onaj dan u godini...
OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
9 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Pozdrav ekipa, 

Kako sam razmatrao kupnju Meganea, tako sam se i odlučio i kupio. Slike dolje u postu. Sada pitanje, koliko mogu tražiti za Grande Punta 1.4 8V sa cca 150k km na satu? Ručna klima i nešto malo elektrike, servisiran, jedino izvana nije baš nešto, to jest vide se tragovi gradske vožnje. Ja sam mislio tražiti cca 20k kuna. Je to OK?

15 godina
neaktivan

Tako, fino francuza uzmeš, pa ćemo oćerati ove švapske dimnjačare iz teme 

Ako je Punto živio u gradu, preporučam ti da ga malo "muški" voziš. Ako netko dođe na test vožnju, da nema osjećaj da je sve propalo.

16 godina
Auti - ultimativna tema

Hmmmm, jesam li ja sad sam s japancem?

luda otisla, type-r na njuskalu, ima jos tko japanca?

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Ima ona neka Mazda, pričalo se o oprugama pred par stranica. Ima netko sa Mazdom 6 karavan, prve generacije.

14 godina
solaris kaže...

Pozdrav ekipa, 

Kako sam razmatrao kupnju Meganea, tako sam se i odlučio i kupio. Slike dolje u postu. Sada pitanje, koliko mogu tražiti za Grande Punta 1.4 8V sa cca 150k km na satu? Ručna klima i nešto malo elektrike, servisiran, jedino izvana nije baš nešto, to jest vide se tragovi gradske vožnje. Ja sam mislio tražiti cca 20k kuna. Je to OK?

Pogledaj kako se krecu cijene na njuskalu, indexu itd. pa prema tome postavi cijenu. Meni se 20k cini malo.

Inace Megane je predivan, ne znam kakav je po ostalim aspektima, ali meni je dizajn super.

9 godina
neaktivan
chutac kaže...

Tako, fino francuza uzmeš, pa ćemo oćerati ove švapske dimnjačare iz teme 

Ako je Punto živio u gradu, preporučam ti da ga malo "muški" voziš. Ako netko dođe na test vožnju, da nema osjećaj da je sve propalo.

Ha ha, pa da budem iskren...uopće ne razumijem te njemački/francuski auto rasprave. Opet, bolno iskreno, automobil iz VW koncerna nebi uzeo nikad. Možda 80-tih da, al probao sam par novijih automobila, i meni je to sve jedno te isto. 

Da, kaj misliš pod tim da ga malo razvozim "muški"? Ponekad znam primjetiti da ako ga dinamičnije i "agresivnije" vozim da bolje ide. Opet, auto ima 57kW pa je to relativan pojam.

14 godina
Auti - ultimativna tema

Koji je motor u Meganu?

16 godina
solaris kaže...

Ha ha, pa da budem iskren...uopće ne razumijem te njemački/francuski auto rasprave. Opet, bolno iskreno, automobil iz VW koncerna nebi uzeo nikad. Možda 80-tih da, al probao sam par novijih automobila, i meni je to sve jedno te isto. 

Istina, i jedni i drugi 0 bodova 

17 godina
Kolega, napiši nam malo dojmove o novom Meganu.
Meni se sviđa, no još uvijek mi je preskup.
Kada bih kupovao baš novi obvezno bih uzeo turbo benzinac.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. | R.I.P. What.CD 11/2016
9 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

Pogledaj kako se krecu cijene na njuskalu, indexu itd. pa prema tome postavi cijenu. Meni se 20k cini malo.

Inace Megane je predivan, ne znam kakav je po ostalim aspektima, ali meni je dizajn super.

I meni se čini malo, al auto je onako dosta "sčosan", a stoji mi trenutno. Mislim da bi jako teško mogao dobiti recimo 24k koliko vidim da traže za to godište. Al opet, naši kupci i prodavači su jako neozbiljni, pa bi ga dao ispod cijene samo da se ne zajebavam.  Megane ko megane, ne znam kakva je bila generacija prije, čujem da se dosta ljudi žalilo na aute proizvedene u Turskoj, no ovaj je pravi francuz, udoban i ..lijep. Dizajn je super, i zato sam ga baš i uzeo. Jako mi se sviđa, i po meni ima najbolji dizajn u klasi, al opet to je stvar ukusa. Uživo izgleda i još bolje.

ivanzu kaže...

Koji je motor u Meganu?

Da, zaboravio sam navesti osnovne podatke. Motor je 1.5dCi 90ks, a oprema je Life ako se ne varam. Doplate koštaju ko suho zlato a ionako mi auto treba da dodjem od točke A do točke B. Prezadovoljan sam sa autom, prvo što se tiče izgleda, i mislim da je Renault tu napravio jeben posao. Provjereni dizelski motor i jako udoban u vožnji, nebitno je riječ o vožnji  po lošim zagrebačkim cestama, otvorenoj cesti ili vožnji iznad 160 po autoputu (nisam niti skužio na koliko sam, tek dok sam pogledao brzinomjer).

17 godina

Želim ti puno sretnih kilometara, auto poprilično dobro izgleda izvana.

Nisam još imao prilike zaviriti u interijer Megana.

Ako nije tajna koliko si ga platio?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. | R.I.P. What.CD 11/2016
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice