Fiesta se najbolje vozi, MQB platforma i nije nesto dovoljno je pogledati moose test.
Tko to koristi? Tj. koji proizvođač.
Fiesta se najbolje vozi, MQB platforma i nije nesto dovoljno je pogledati moose test.
VW korporacija... A3, Ibiza, Leon, Golf, Passat....
Dizel?
Dizel?
Jab reko benzinac, nekako mi je pregusto naseljen okretomjer.
Dizel?
naravno da ne 1.4 benz. 75ks
Benzinac je, nadam se samo da nije onaj aluminijski 1.4.
Nemoj poletit, bogati!
Sa dobrim motorom, 3 vrata i dobrim felgama, to moze biti jako privlacan auto!
Ubacit ces plin?
Novi auto?
Probaj Clia,mislim da osnovna cijena s najslabijim motorom ispod ili oko 80k.
Znači za 100k uzmeš jači motor i s više opreme
Ili možda Megane,on je oko 100k negdje
Nemoj poletit, bogati!
Sa dobrim motorom, 3 vrata i dobrim felgama, to moze biti jako privlacan auto!
Ubacit ces plin?
četvoro vrata ima, zimske su na čeličnjavama, ljetne imam 16" serijala..
inače to mi je poklon od sestre koja živi tu već 2 godine (ona si je kupila 9th gen civica 1.8vtec)..
za plin ne vidim potrebu, i ovak i onak je mrtvo puhalo
imam podosta love sa strane, pa kada si iskombiniram neki posel i stan ću si kupiti nekaj drugo (pomalo jel), a ovo čudo će ostati curi..
3 vrata, srebrni, tvornicke petokrake 17", spusten, takvog je frend imao i moram priznati da je stvarno bio lijep.
A plin, bar nek je jeftin za voznju. Pogotovo ako je za grad i jos ostaje curi, budu se novci vratili.
A plin, bar nek je jeftin za voznju. Pogotovo ako je za grad i jos ostaje curi, budu se novci vratili.
cura ima oko 3km do posla.. preselili smo se u mali gradić okružen šumom i planinama, jer mi je pun k metropole i gužvi.
sada očekujem val ismijavanja i present to you my new piece of shiat
Ja bi rekao da te sestra trola, sebi fino 1.8 vtec uzme, a tebi golfara
Nego baš gledam, prvi put vidim da ručke za zatvaranje vrata nisu iste na lijevim i desnim vratima, to je kod golfa normalno ili?
Ta golfara ide ko moj punto, sad sigurno negdje pizd** kolko je to tromo u odnosu na ludu
Momci, ima li netko iskustva sa Vredestein Quatrac 5 gumama? Tražim neke cjelogodišnje gume, pa su mi ove zapele za oko. Hvala
nine razocarao si
Tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
EDIT: Sekunda ozbiljnosti, PACIFIC je ok oprema i za "peri-deri" auto više nego ok, gore su valjda po 1000e što ih čini smiješno dobrom kupnjom, pogotovo ovakvi benzineri.
Na prvu izgleda uredno i očuvano iznutra, pa bi rekao da ga je vozao neki đed, senior citizen jel. Ne mogu se prestati smijati jer je sekunda ozbiljnosti prošla.. žao mi je što nije 2.0 ili 1.6, tho..ili čak GTI četvorka, to bi bilo najs, bez obzira na druge stvari, udaljenosti, potrošnju bla bla.. Sretno u svakom slučaju sa jobom, od srca, i da bar rekreativno uskoro priuštiš neki Accord Coupe ili neki Macušicu GT3000..
Nije mala stvar otići u drugu zemlju, odvažno i entuzijastično, čestitam i na toj odluci.
O sunce ti je.bem...
Paradox na nivou :)
cura ima oko 3km do posla.. preselili smo se u mali gradić okružen šumom i planinama, jer mi je pun k metropole i gužvi.
Vozaj golfa, a složi si neki project car.
Ja bih u golfa plin da imam racionalan auto, a onda bih uzeo RX-8, Z4, 6 MPS, nešto na tu foru.
Ili čak ovako nešto. Ili neki V6 Mondeo. Ali Jaguar ili 6-ica bi ti trebali kad zakrka snijeg u šumama i planinama :)
Ja bih u golfa plin da imam racionalan auto, a onda bih uzeo RX-8, Z4, 6 MPS, nešto na tu foru.
Ili čak ovako nešto. Ili neki V6 Mondeo. Ali Jaguar ili 6-ica bi ti trebali kad zakrka snijeg u šumama i planinama :)
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=247788878&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&features=METALLIC&fuels=PETROL&isSearchRequest=true&maxMileage=100000&maxPrice=7500&minPowerAsArray=125&minPowerAsArray=KW&pageNumber=1&scopeId=C&transmissions=MANUAL_GEAR&fnai=prev&steered=1
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=252739457&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&features=METALLIC&fuels=PETROL&isSearchRequest=true&maxMileage=100000&maxPrice=7500&minPowerAsArray=125&minPowerAsArray=KW&pageNumber=3&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=DESCENDING&transmissions=MANUAL_GEAR
Nije da ga poznam, al Nine i ovaj Jaguar :D
Bilo bi bolje da je neki V8, noviji ili stariji, ali limuzina.
Idilično je kad čovjek ide s posla po snijegu u brdima i čuje se drobljenje V8 motora, pogotovo Jaguarova nota. Ne neki hot hatch ili sportski auto. Poslovna limuzina srebrne boje sa preko 200 konja, V8 motorom i pogonom na sve kotače. To je želja svakog čovjeka koji ide s posla
Možda sam samo ja, ali ne neki BMW, Merecedes, to je bezveze. Jaguar je Jaguar. Imaš Jaguara. Ako na posao ideš autocestom, onda da, bilo što. Ali ako živiš u kući u šumi, a poslovni si čovjek(a nekako sumnjam da nine radi na baušteli), moraš uzeti Jaguara. Elegantan, udoban, a ima riku V8 motora.
Ne neki BMW kojeg svatko ima, ne neka jeftina Mazda ili neki drečavi sportaš.
Jaguar
Možda bi se E38 mogao provući :)
Pa ti ko da si novi tu na forumu, jedino si rx-8cu pogodio
Kolegi su svi auti dobri koji imaju ovo pod haubom (a bogme ni ja se nebi žalio da je tako nešto pod haubom
)
Jaguar je meni također jako zanimljiv auto. Prije par godina nakon prve Alfe sam pogledao nekoliko X-Typea sa njuškala. Nažalost, to je malo bolji Mondeo. Nije mi jasno zašto, ali 3 od 4 koje sam pogledao su imali lamperiju ispred suvozača napuknutu. Kasnije sam čitao da im je to normalno kao što je na alfama 156/147/GT normalno promjeniti vilice svakih 50.000km.
XF iz 2008 se nađe za 15k €što je po meni na neki način jako dobar deal. 20k € za XJ iz 2005 je sa druge strane luda cifra.
Dakle da imam na raspolaganju 15k € keša za auto, dobro bih razmislio da li uzeti E90 330d M paket LCI ili XF 2.7D.
Bilo bi bolje da je neki V8, noviji ili stariji, ali limuzina.
Idilično je kad čovjek ide s posla po snijegu u brdima i čuje se drobljenje V8 motora, pogotovo Jaguarova nota. Ne neki hot hatch ili sportski auto. Poslovna limuzina srebrne boje sa preko 200 konja, V8 motorom i pogonom na sve kotače. To je želja svakog čovjeka koji ide s posla
Možda sam samo ja, ali ne neki BMW, Merecedes, to je bezveze. Jaguar je Jaguar. Imaš Jaguara. Ako na posao ideš autocestom, onda da, bilo što. Ali ako živiš u kući u šumi, a poslovni si čovjek(a nekako sumnjam da nine radi na baušteli), moraš uzeti Jaguara. Elegantan, udoban, a ima riku V8 motora.
Ne neki BMW kojeg svatko ima, ne neka jeftina Mazda ili neki drečavi sportaš.
Jaguar
Možda bi se E38 mogao provući :)
Da radi na bausteli bi vozil mercedesa
nine razocarao si
ekšli mislim da sam mnogim forumašima danas uljepšao dan
Ne mogu se prestati smijati jer je sekunda ozbiljnosti prošla.. ....
Nije mala stvar otići u drugu zemlju, odvažno i entuzijastično, čestitam i na toj odluci.
heheh i meni je smiješno da ti budem iskren
glede drugog dijela, hvala ti, slažem se da nije mala stvar unatoč tome što kod mene tu postoji hrpa olakotnih okolnosti.. osobno godinama o tome razmišljam, sada sam to napokon i napravio.
Nije da ga poznam, al Nine i ovaj Jaguar :D
taj auto mi je uvijek bio nekako cool, ali onak .. nije moj tip nikako
Pa ti ko da si novi tu na forumu, jedino si rx-8cu pogodio
Kolegi su svi auti dobri koji imaju ovo pod haubom (a bogme ni ja se nebi žalio da je tako nešto pod haubom.
true story.. doduše još jedan kriterij je ne prevelika masa
FN2 CTR mi je trenutno najprimamljiviji.. ima ih još uvijek sa malo km i fino neizgaženih. zadnji pravi atmo motor, živa romantika
Šta nije za tog 1.4 skuplji uvoz nego sta auto vrijedi kod nas?
Jos malo i nine ce prec na golf dizele.. samo polako... :P
Jel se po danu smije vozit s upaljenom pozicijom? Ili baš moraju biti ful svjetla?
Jel se po danu smije vozit s upaljenom pozicijom? Ili baš moraju biti ful svjetla?
full ili dnevna
Jesi ti išao u autoškolu?
@nine Eto te opet kod VAGa. GL s autom.