Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.015
|
čitano: 16.506.300
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Što mislite o mercedesu E klasi dizel automatik iz 2005+- godine. Cijene su im 5-6k eura. Da li se isplati tj da li su skupi za održavanje.

16 godina
Re: Auti - ultimativna tema
zeroname kaže...

Što mislite o mercedesu E klasi dizel automatik iz 2005+- godine. Cijene su im 5-6k eura. Da li se isplati tj da li su skupi za održavanje.

Jesu.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
17 godina
RuskeGTT kaže...

danas isli malo se vozit...

E sad mi taj Leon izgleda cist okey...

Cigan bio ko drugacije reko... :)))

Truth in engineering.
15 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
chutac kaže...

FakeMonovolumen

FemaleFakeMonovolumen 

RuskeGTT kaže...

zasto fake?

Nek ti gamer34 kaže 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
14 godina
RuskeGTT kaže...

zasto? nema smisla kad i insert na volanu je u toj grafit sivoj boji

...

zasto fake?

Google is your friend, vjerujem da ces ubrzo naci zasto. 

zeroname kaže...

Ovisi koliko srece imas i sto ce odlazit, redovni servis vjerujem nije ne znam kako skup. Ide malo vise ulja, filter vjerojatno skuplji koju kunu, ali to je to.

17 godina
zeroname kaže...

Za 5-6k € možeš kupiti samo grob. Uredni primjerci tog auta su na 8+, uglavnom oko 10. Pa uredan Golf 5 tog godišta košta 5-6k, ne možeš očekivati dobru E klasu za te novce.

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
16 godina
Golf 5,većina odroni,hrdavi,skidana kilometraža i uredno preko 200.000 km za 5-6 k eura.

Obično treba selene mijenjati,turbinu,zamajac,egr,DPF, uglavnom treba jako dobra provjera.
12 godina
Auti - ultimativna tema

Dosta zavisi o opremi i motoru za e klasu tog godišta, cijena zna varirat i do 5k eura od normalnog do bolje opremljenog modela. 

Gamer
16 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...
zeroname kaže...

Za 5-6k € možeš kupiti samo grob. Uredni primjerci tog auta su na 8+, uglavnom oko 10. Pa uredan Golf 5 tog godišta košta 5-6k, ne možeš očekivati dobru E klasu za te novce.

Govorim za cijene u BIH koje su naravno niže nego u hr. Osim toga ovdje u bih nema carine na polovne  aute iz EU samo pdv. Za razliku od hrvatske gdje postoje trošarine koje su ubitačne.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.11.2017 22:46 (zeroname).
17 godina
doky01akablava kaže...
Golf 5,većina odroni,hrdavi,skidana kilometraža i uredno preko 200.000 km za 5-6 k eura.

Obično treba selene mijenjati,turbinu,zamajac,egr,DPF, uglavnom treba jako dobra provjera.

Istina, uredni primjerci su 6+ kod nas.

mirko111222 kaže...

Dosta zavisi o opremi i motoru za e klasu tog godišta, cijena zna varirat i do 5k eura od normalnog do bolje opremljenog modela. 

Slažem se.

zeroname kaže...

Govorim za cijene u BIH koje su naravno niže nego u hr. Osim toga ovdje u bih nema carine na polovne  aute iz EU samo pdv. Za razliku od hrvatske gdje postoje trošarine koje su ubitačne.

U tom slučaju ne bih znao, ne znam tržište BiH kod tog auta tako da nisam od pomoći. Iako naglas razmišljajući, ta cijena mi se i dalje čini preniskom za nešto dobro.

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
16 godina
Auti - ultimativna tema

Ono kad imas tempomat,ali radi samo kad dades desni ili lijevi zmigavac 

Ne znam da li bi se smijao ili plakao,izgleda rucica prdeknula...

EDIT : obavezno pogledati 

https://www.facebook.com/CarGuysTM/videos/vb.694450854066903/809215042590483/?type=2&theater

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.11.2017 10:41 (doky01akablava).
16 godina
Auti - ultimativna tema

Zna netko koji dobar trik kako promjenit prednje žarulje na CLIO 2 sa klimom bez da budem krvavih ruku ili bolje da odem mehaničaru 

15 godina
neaktivan
plavi08 kaže...

Zna netko koji dobar trik kako promjenit prednje žarulje na CLIO 2 sa klimom bez da budem krvavih ruku ili bolje da odem mehaničaru 

A u čemu je problem, nemaš rukavice?

OT:

Danas se sparkiram i par sekundi što sam se sparkirao dolazi ovo čudo i parkira se pored mene, kopam po pretincu, pravim se da tražim nešto, prčkam po mobu, kako bi čim duže ostao u autu i slušam kako dobar zvuk ima (a pravim se da ga ne kužim), nisam izašao iz auta dok ga ovaj pored mene nije ugasio

16 godina

Ovako moraš na osjećaj gdje češ još u rukavicama 

17 godina
plavi08 kaže...

Slomiš ruku na dva mjesta.

14 godina

Ovisi koliko zivaca imas. Mozda bolja da odes kod mehanicara ako nemas osjecaja i zivaca. Nije nesto vremeski zahtjevno promjenit zarulju max 10min. Imas i 2.opciju da izvadis cilo svitlo van, ali onda moras vadit branik kojima ima svakih 10cm one hebene plastike

16 godina
Auti - ultimativna tema

Ako su isti farovi ko na clio storia(a trebali bi biti) onda su uzasno nekvalitetno izvedeni, zarulja uopce ne sjeda na mjesto s lakocom nego ju treba okrenuti sa silom i to je dosta tesko s obzirm na prostor za manevriranje.(instalacije za klimu smetaju)

Meni treba minuta da izvadim staru zarulju i prikljucim novu i onda jos pola sata da ju uspjesno "zakljucam" na mjesto.

14 godina
CroNk3r kaže...

Ako su isti farovi ko na clio storia(a trebali bi biti) onda su uzasno nekvalitetno izvedeni, zarulja uopce ne sjeda na mjesto s lakocom nego ju treba okrenuti sa silom i to je dosta tesko s obzirm na prostor za manevriranje.(instalacije za klimu smetaju)

Meni treba minuta da izvadim staru zarulju i prikljucim novu i onda jos pola sata da ju uspjesno "zakljucam" na mjesto.

Ako je phase 2 clio onda da. Sa phase 1 cliom nisan imao tih problema.

13 godina
Auti - ultimativna tema

doky01akablava Ti imas 2.0 tdi ? Na koliko ti se rpm vrti na 150 km/h ? 

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Znam da se ljudi sporije voze čim padne kiša, al ovo dvoje penzionera su rekorderi...izgubljeni u vremenu i prostoru...

14 godina
Auti - ultimativna tema

Treba sve te silne konje u corsi drzati pod kontroli.

14 godina
1BIT kaže...

Znam da se ljudi sporije voze čim padne kiša, al ovo dvoje penzionera su rekorderi...izgubljeni u vremenu i prostoru...

Koja je ovo cesta? Izgleda mi poznato.

ivanzu kaže...

Treba sve te silne konje u corsi drzati pod kontroli.

Cini mi se da je ovo Twingo I, a ne Corsa.

14 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
Ziga kaže...

Kupiš novi auto, ugovoriš kasko....

dođe period zimskih uvjeta...ti na ljetnim gumama... izleti ti neki iz sporedne, oduzme prednost i zabiješ se u njega...

kasko...0 bodova

To bas stoji u ugovoru za kasko da za vrijeme zime moras biti na zimskim ili?

Jer ako imas lance u gepeku i dovoljno duboku ripnu legalan si i ne vidim problem.

sto ti vrijede lanci u gepeku kad auto razbijes?to sto je zakon pun rupa i dozvoljava takve nebuloze druga prica.. 

xfact
17 godina

To ti je Dotrščina/Miroševečina.

1BIT, odkuda si? Po ovoj sam se vozio svaki dan dok sam bio u Hrvatskoj

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
14 godina
gamer34 kaže...

Cini mi se da je ovo Twingo I, a ne Corsa.

Mislim da si u pravu, licilo mi je na Corsu B.

17 godina
neaktivan
1BIT kaže...

Kako ti se da? Danas sam vozia iz Zg za St i takvih i tome slicnih je na desetke!!! I to uglavnom neke starkelje, ili zenske doslovce nabivene na volan i vrat ko u zirafe istegnut tako da im nos dodiruje staklo. Ali highligt dana mi je ipak bia tip s kombibusom kojem se u voznji otvoria portapak. Nikakvo blicanje, sviranje ni slicno nije pomoglo da se zaustavi. Tek kad sam ga prestiga, upalia sva 4 i zaustavia se nasrid ceste je tip sta. Da je bilo prtljage i putnika, pola bi jos bilo na cesti izmedju Knina i Drnisa. 

17 godina
1BIT kaže...

OT:

Danas se sparkiram i par sekundi što sam se sparkirao dolazi ovo čudo i parkira se pored mene, kopam po pretincu, pravim se da tražim nešto, prčkam po mobu, kako bi čim duže ostao u autu i slušam kako dobar zvuk ima (a pravim se da ga ne kužim), nisam izašao iz auta dok ga ovaj pored mene nije ugasio

kolega, slušao si zvuk mlinca za kavu  1.0 ecoboost 125ks je ispod haube

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
14 godina
Auti - ultimativna tema

Ako netko nije gledao... 4:20

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
15 godina
Auti - ultimativna tema

1bit: gdje je okretomjer????????????????? :(

14 godina
Auti - ultimativna tema

Nema, njegov je elektricni punto.

E-mail:
Lozinka: