Evo da se i ja pohvalim,uletila ova mrcina :)
2.0 TDi 140 ks,fin paket opreme,samo je auto dugo stajao i sad treba prekopati ( promijeniti ulje/filtere,nove retrovizore,ESP zeza,diskove istokariti ) itd.uglavnom ima ulaganja,ali ja za sad prezadovoljan automobil,cupa neshvatljivo za moj pojam,potrosnja relativno dobra ( cca 6L prosjek,a ja nisam lagan na gasu bas ),ozvucenje odlicno itd.
Pratim temu i vidim da ne volite bas VW-ase ,ali majke mi,normalan sam.
Cilj sto se tice uredivanja,inox nosaci,eventualni org GTI farovi,zatamniti i nove felge/gume i vozi
Crni je moj,a ovo je petica od roditelja,jbg pobosancena familija
to je 2.0 tdi pd? provjeri jel su u njemu jos uvijek siemens ili bosch dizne, nije bas pouzdan kao 1.9 tdi.
Provjeri si i kad je zamasnjak promijenjen da se znas pripremit na moguca ulaganja a svako ti odnosi 500 eura iz dzepa. Remenje i spaneri ako vec velis da je dugo stajao pa pretpostavljam da nije ni mjenjano, turbina nadam se da ne fucka jace nego sto bi smjela. Ljudi se obicno rijesavaju takvih dizelcina kad se priblize relativno velika ulaganja , to je dubretar od auta kao i svaki drugi moderni i jede lovu na glupostima ali da, pruza jebeno dobar osjecaj kad te zaljepi za sic na 2000 okretaja. . Ko si moze priustit takvu igracku nek uziva u njemu, ovak na prvu izgleda dosta bolje od vecine onih groblja zapustenih petica sto nasi ljudi siluju, puno srece s autom pozz
Jasne su mi mane tih automobila,sve ce to biti pregledano,zamajac se ne cuje,vec sam provjerio kod mehanicara,motor pali na zub,jedina mana dosta teze pali kad je vruc,a to je mana mape tvornicke i moze se relativno lako rijesiti.
Remenje i spanere tek treba na 240.000 km,ali preventivno ce se sigurno ranije zamijeniti ili mozda cak ovaj/iduci mjesec.
Tehnicki prosao bez pola muke,lijepi za sic kad ga stisnes,turbina fino radi,ali svejedno kazem idem ovaj ili iduci tjeda kod kolege mehanicara da on to prekopa i pregleda i dade svoje misljenje sto sve treba zamijeniti