Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.015
|
čitano: 16.509.465
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Auti - ultimativna tema
domac5 kaže...

a zasto je tolki problem vezat se? ja pojas ni ne osjetim na sebi, ne vidim problem, lakse je pobrat kaznu jel? od benzinske do trgovine imam minutu voznje reko necu se vezat za tih minutu voznje a inace se uvijek vezem i na parkiralistu od trgovine su stajali majmuni i dobio sam kaznu eto...

Kao vozač se vežem još na wc-u doma, ali suvozač, stvarno rjeđe. Puno rjeđe. Vjerujem da je tako i kod ostalih..

In the name of tragedy...
13 godina
neaktivan
thedream kaže...
domac5 kaže...

a zasto je tolki problem vezat se? ja pojas ni ne osjetim na sebi, ne vidim problem, lakse je pobrat kaznu jel? od benzinske do trgovine imam minutu voznje reko necu se vezat za tih minutu voznje a inace se uvijek vezem i na parkiralistu od trgovine su stajali majmuni i dobio sam kaznu eto...

Kao vozač se vežem još na wc-u doma, ali suvozač, stvarno rjeđe. Puno rjeđe. Vjerujem da je tako i kod ostalih..

Ne u novih generacija jer obično roditelji forsiraju djecu da se vežu kako se naprijed smije voziti tek od 12-e godine. Tako da je u većine navika stvorena od rane dobi.

Koristimo domaće donje rublje (Galeb d.d.)
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

ja se isto uvijek vežem, ali honda ne pišti ako to ne napravim.. za svjetla tuli kada otvorim vrata, ali ih ne zaboravljam ugasiti tako da mi je to nebitno 

službeni punto ima izrazito iritantan zvuk za pojas, a svjetla gasi na ključ tako da ne mogu ostati upaljena (iako ih ja iz navike manualno gasim).

iskreno da honda pišti na pojas, odmah bi išao tražiti način da to ubijem  razlog je to što imam naviku kada uđem u svoju ulicu otkopčati pojas. nekoliko puta sam to napravio sa puntom, pa sam svaki put poskočio od naglog iritantnog zvuka koji krene valjda taj tren kada se kopča odpusti 

@ruske

odlično su ti sjele felge.. 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
15 godina
Auti - ultimativna tema

Em su felge odurne, em nema ni za poštene gume. Al bitno da je 18 cola.

14 godina
mystik kaže...

Stvarno govno od gume. Za felge svatko ima svoj ukus, al meni su cisto ok.

15 godina
gamer34 kaže...
mystik kaže...

Stvarno govno od gume. Za felge svatko ima svoj ukus, al meni su cisto ok.

Veoma veliko govno od gume.

10 godina
mystik kaže...

Sumnjam da za vožnju po propisima (koju si nedugo žestoko branio) postoje loše ili dobre gume. Postoji loš ili dobar vozač. Npr. moj majka cjeli život vozi na šoder gumama, u životu nije dobila kaznu, napravila prometnu, izletila s ceste ili slupala auto.

Ak ne znaš voziti ne pomogne ti ne znam kakova guma.

Mislim da se prevelika filozofija diže oko tih guma. Normaln ose možeš sa svakima voziti, ako naletiš s 70 km/h na led ne pomogne ti niti jedna. Simple as that.

15 godina
mystik kaže...

bar ima 2 seta guma a ne ko 80% hrvatina da vozi savu s3 kroz cijelu godinu  jer m+s znaci "cjelogodisnja"...ovaj auto cak i ne izgleda lose sa ovim 18" felgama, bas, sere mi se od toga kad negdje procitam da neko sere po gumama koje nisu continental ili michelin ili goodyear, ne znaci da je treba bacit ako nije najbolja od najboljih, bolje ta nova nego 3 godine stara continental 

17 godina
thedream kaže...
domac5 kaže...

ja ak vozim onda ne krenem dok suvozac nije vezan. za ove straga me nije briga :D

straga se nikad ne vezem

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
Auti - ultimativna tema

Ja se vezem svaki put(osim kad na dvoristu preparkiram auto/pospremam u garazu), suvozac se mora vezat jer inace moze ili iza sjedit ili moze van.

:D
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Znate onu dobru staru:

Nemre guma bit tolko loša, kolko ja mogu sporo vozit

16 godina
1BIT kaže...

Znate onu dobru staru:

Nemre guma bit tolko loša, kolko ja mogu sporo vozit

A s druge strane nemre ni bit tolko dobra kolko brzo mogu vozit 

16 godina
Auti - ultimativna tema

Takve klipane sa losim gumama i sporom voznjom bi izbacio iz prometa, ali najbolji su mi oni sa malo "boljim" autima i maltene "niskoprofilnim" gumama pa kupe speedfire ili neke kineske...

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
16 godina
Fake_Alert kaže...

Takve klipane sa losim gumama i sporom voznjom bi izbacio iz prometa, ali najbolji su mi oni sa malo "boljim" autima i maltene "niskoprofilnim" gumama pa kupe speedfire ili neke kineske...

To su uglavnom oni koji su se preracunali kod kupnje auta, najlakse auto kupit, odrzavanje je onaj tezi dio koji ljudi uglavnom zanemare.

15 godina
Auti - ultimativna tema

lose gume za sta????

za normalnu voznju 50-60 po gradu i 120 tempomatom po autocesti?

za zimu i snijeg imam nokiane DOT 14

za grobnik se nabave R888ice ili advanice neke...

ne vidim tu nikakav problem :)

neznam, ocito ljubomora onih koji imaju slaufove 155 na autima i max 14 cola...

meni dobro, vama ne? bmk :) slazem auto sebi za gust, a ne vama

17 godina

ti si pak poseban slucaj.

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
RuskeGTT kaže...

lose gume za sta????

za normalnu voznju 50-60 po gradu i 120 tempomatom po autocesti?

za zimu i snijeg imam nokiane DOT 14

za grobnik se nabave R888ice ili advanice neke...

ne vidim tu nikakav problem :)

neznam, ocito ljubomora onih koji imaju slaufove 155 na autima i max 14 cola...

meni dobro, vama ne? bmk :) slazem auto sebi za gust, a ne vama

Peče, a?

A kao nije te briga jel.

Ljubomorni na šta? Na francuske krntije? Neka hvala.

16 godina
Auti - ultimativna tema

Ne, na svetu kravu balkana...

13 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

napokon smontirane 18ke...kupljene danas fulde sportcontrol 225/40 18 i zavidano gore :)

za tj dana vracam se zimuljama, ovo je za probu. na proljece distance :)

Auuu,prelijep auto!!Jedan od rijetko lijepih auta sa dvoja vrata,ne znam kako do sad nisam primijetio ovaj auto

Sadmir K
16 godina
Sadmir01 kaže...
RuskeGTT kaže...

napokon smontirane 18ke...kupljene danas fulde sportcontrol 225/40 18 i zavidano gore :)

za tj dana vracam se zimuljama, ovo je za probu. na proljece distance :)

Auuu,prelijep auto!!Jedan od rijetko lijepih auta sa dvoja vrata,ne znam kako do sad nisam primijetio ovaj auto

Nisi ti vidio Golfa.....

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
14 godina
Auti - ultimativna tema

a ima kaj vidit...stvarno ono,golf je premium,to je najboljE auto na svijetu,on nije auto,on je prestiž,sve ostalo je smeće,samo golf valja

on ne troši gorivo,on ga proizvodi,ja ne znam odakle vama pravo da vi pljujete po golfu,i kako vas nije sram vozit tamo neki citroen koji vraga crnog ne valja,bolje da je kupio golfa 

"fauve" je zakon,što švabo sastavi ni Bog ne rastavlja

jebo vas golf

(ee da,vlasnik sam i golfa,uz to i opela...toliko sam zadovoljan s njima da mi idući auto neće bit niti jedan od ta dva )

Svemirski mega car
16 godina
Auti - ultimativna tema

GTI brate 

17 godina
Fake_Alert kaže...

GTI brate 

R32 brale

13 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Nemam nista protiv fauve-a,dosta kvalitetna auta,al su brate mili smorili sa njim to je strasno,taman polako golf 2 pocne odlazit u zaborav kad eto ti Passata 5 da ga zamijeni,znaci zadnjih godinu-dvije u mom mjestu jedino auto koje nema manu je Passat 5,ako hoces dobar i kvalitetan auto da kupis obavezno mora bit passat 5,covjek koji ima prodavnicu u mom mjestu je kupio prije 7,8 mjeseci passata kojeg hvali na svakom koraku,okupi se njih 6,7 ispred prodavnice parkiraju passata ispred sebe i dive mu se,pa je za tih 7,8 mjeseci kolko ga ovaj fali troje ljudi kupilo passata 5...Svaki drugi vlasnik golfa 2 skuplja pare da bi kupio passata 5 (po mogucnosti 5.5 jer ovaj 5 jest savrsen al prica se da mu fali eto  "nesto")...Ja ne znam sta je ovo al definitivno u mom mjestu passat 5.5 nasljeduje golfa 2.

Sadmir K
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.1.2016 13:34 (Sadmir01).
14 godina
Auti - ultimativna tema

ne,fauve je nekad bio proizvođač pouzdanih automobila,ali ne i  kvalitetnih (razlika je) sada nije niti jedno ni drugo,već dugo vremena

vozio sam passata 3bg (jel to 5.5?) i od svih auta D segmenta te generacije koje sam vozio (vectra c,mazda 6,fiat croma,outback) je uvjerljivo najlošiji,po svemu,bučan (sveti tdi naravno) tvrd,mlitavo upravljanje,nekako mučan,baš bezvezan auto,ovi bosanski od opreme najčešće imaju samo ručnu klimu i prednje prozore "na struju" ostalo 0 bodova

naravno ti vlasnici i štovatelji tog poluproizvoda bi popljuvali sve druge odreda,pogotovo outback koji je spejsšatl naspram svih ostalih,jer je to eto tamo neki "kinez" ko zna šta je to

evo ja imam gsi u nicku,kao neki ljubitelj opela...imam opela,ali idući auto definitivno neće bit opel,niti vw,a kad bolje razmislim neće bit ni "švabo"

ali neka ga još par godina (čitaj do 300 000 km)

Svemirski mega car
15 godina
Auti - ultimativna tema

hahah primjetio sam to i kod sebe i u birtiji kad cujem sta ljudi izmedu sebe pricaju, passat 5 obavezno 1.9 tdi, vozio sam se u tom, obicna krama, na jednom tapicerung se odljepio na stropu pa jako ruzno izgleda, bucan, a drugi jos bucniji 1.9 tdi 110 ks i jako slaba svijetla po noci, vozio sam se i u passatu 5.5 isto neka slaba svijetla i jako jako bucan na autoputu, ne mozes vjerovat kako neki francuz hdi tog godista moze bit toliko tisi i udobniji ali kad je balkanskom narodu vw svetinja, da im uvale najvece govno od auta oni bi ga kupili 

14 godina

o tome ti pričam

dugo godina sam vozio i "krševe" benzince,prvi daewoo nexia,auto je ono,ajmo reć ubi me Bože,ali dosadno pouzdan,to govno se nije dalo tek tako zaklat,izvana razjeban do kostiju,ali se i dalje mogao vozit tako da motor uopće ne čuješ,zamisli voziš se,slušaš glazbu i ne čuješ ništa osim nje,kao da je ugašen...vectra a stara 25 godina ista stvar

ali passat tdi,golf tdi,jebote eej,nije humano

Svemirski mega car
15 godina
Auti - ultimativna tema

al nije samo tdi takav, imali smo passata b3 1.8 benzinac, bucan, sve se treslo unutra od vibracija dok je bio u leru a kako ubrzavas i okretaji se dizu tako se mjenjao zvuk raznih vibracija i cvrcaka, znaci passat je bio 92. godina i nije imao nista od opreme a ova mazda iz 89. godine 2.2 benzinac je bila skroz tiha kao danasnji benzinci, nije bilo ni vibracija ni cvrcaka, puno ga je lijepse vozit nego passata, imala je cak klimu, sve prozore na struju, space shuttle za passata, jedini problem je bio sto je ruzna i dijelovi nisu toliko dostupni kao za passata, ali da, ta mazda je barem 10 godina bila ispred tog passata

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.1.2016 14:02 (domac5).
16 godina
Auti - ultimativna tema

Jos moram samo golf poceti igrati da je sve u kompletu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.1.2016 14:21 (Fake_Alert).
16 godina
matkoGSi kaže...

a ima kaj vidit...stvarno ono,golf je premium,to je najboljE auto na svijetu,on nije auto,on je prestiž,sve ostalo je smeće,samo golf valja

on ne troši gorivo,on ga proizvodi,ja ne znam odakle vama pravo da vi pljujete po golfu,i kako vas nije sram vozit tamo neki citroen koji vraga crnog ne valja,bolje da je kupio golfa 

"fauve" je zakon,što švabo sastavi ni Bog ne rastavlja

jebo vas golf

(ee da,vlasnik sam i golfa,uz to i opela...toliko sam zadovoljan s njima da mi idući auto neće bit niti jedan od ta dva )

Pa zapravo je stvar suprotna. Nitko ga ne hvali, nego ga svi pljuju jer su ljubomorni sto je to najbolji automobil ikad sastavljen naravno, ostalo su kopije samo.

Golf se vozi, sa ostalim autima se ide po kruh i u maline.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice