Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.509
|
čitano: 17.243.371
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Nema možda veze previše, ali sad ti nekome objasni da sam ja prodao u Novi južni Wales (Australija) Voodoo5 5500 AGP 64 mege za skoro 1 000kn, liku koji ima trgovinu/igraonicu sa old-skul hardverom i koji me našao na guglu, tj.moj oglas na njuškalu, a ovdje su me posjekli na pripadajućoj temi  - njuškalo biseri, kao malog nedoraslog mulca radi cijene.

Tunirana Golf II možda nije toliko raritetna i kolekcionarska, ali po narodnoj - ima nas svakakvih, može naći svog kupca i tržište.

Moj post se prvenstveno odnosio na to da mi je auto ružan, da je primjerice crni sa crvenim detaljima, onako GTi - look, sa onim BBS-ovima, i ne pretjeranim ispuhom straga u smislu promjera topova, to je to.

Ovo mi se, subjektivno, ipak ne sviđa, od izbora boje laka nadalje.

In the name of tragedy...
17 godina
Re: Auti - ultimativna tema
mystik kaže...

Jel stvarno ima smisla uspoređivat strujni trimer(ili peglu, kaj ti više paše) s autom? 

No, priča je bezveze. Ak već kupuješ auto za toliko love onda ideš do generalnog zastupnika da središ popuste i složiš sam kaj ti treba unutra a kaj ne, i imaš potpuno novi auto.

Nego, kolika je cijena te teslice u RH? Ko je zastupnik? Gdje to servisirati? 

Uostalom, nemožeš uspoređivati cijenu nekog auta kupljenog u ovoj šupčarskoj državi i cijenom nekog desetog auta u USA.

Nema zastupnika u HR, kupuje se direkt od proizvođača na webu, i sam si ga konfiguriraš, imaš 3 osnovne verzije, uplaćuje se predujam i čeka par mjeseci.

Servis je za sad najbliži u Beču, uskoro bude u Grazu, auto ima free wifi i uvijek je na net spojen( besplatno , tesla ima ugovor sa operaterima ) , i stalno se prati njegovo ''stanje''.

Problem što nema još  u HR ''superchargera'' koji  napuni bateriju do 60% kapaciteta za 20 min. Al može se punit na ''običnu'' mrežu ali puno duže traje.

http://www.teslamotors.com/models/design

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
14 godina

Koliko para treba platiti da bi se jedan takav automobil uopce uvezao u EU? Pretpostavljam da ovi u USA ne placaju prijevoz i import do Nizozemske.

WordPress ❤
16 godina
odjavljen
OriginalEXE kaže...

Koliko para treba platiti da bi se jedan takav automobil uopce uvezao u EU? Pretpostavljam da ovi u USA ne placaju prijevoz i import do Nizozemske.

Nikoliko, šta nisi pročitao post? Auto ti kupiš u EU, ne uvoziš ga iz USA.

Svi smo mi Mentalist.
15 godina
Auti - ultimativna tema

To je to!

Ništa ne ostavljam nezavrš
17 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...

A kaj onda s prednjim branikom, blatobranima? I vrata stradavaju zbog idiota na parkingu, ne?!

Ja mislim da je onda najbolje celi auto namazati s katranom i za 10 godina bude ko novi. 

gle govorimo o kamencicma koje baca vozilo ispred nas. najvise nastrada hauba i prvi branik. najveca koncentracija tih "udubina" je tamo di je "nos" haube. i tu grudnjak ima smisla. naravno da ti nece grudnjak na haubi zastit suvozaceva vrata ako te neko oguli na parkingu. im logike zar ne?. a osim toga vecina novijih auti imaju metalnu haubu tanku ko cigaretpapir i samim time kaj bude izudarana kamencicima moze hrđat, a branici su vecinom od plastike, a to je velka razlika. kaj se tice blatobrana imam debelu foliju zalepljenu okolo blatobrana bas radi toga. 

a ovo za katran izvoli probat na svome autu pa javi rezultate.

NHF ali kad neko pljune puno € za auto onda ga nastoji i zastititi maksimalno, odrzavati i bas me zaboli misljenje za druge kako to po zimi i proljecu izgleda kad znam da mi hauba nece izgledat tak kak mi sad izgleda. sljedeci auto ce obavezno imat grudnjak.

Ride or die, remember?
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Taj grudnjak moze puno puno bolje izgledat bez onih gluposti gore, da izgleda vise kao presvlaka neka.

Ili jednostavno plasti dip nabacis na branik i  haubu i voila, jos da pogodi jako dobro boju i svasta se da :).

16 godina
odjavljen
Auti - ultimativna tema

Ja isto imam dvije točkice od kamenčića na završetku haube, još sam se čudio od čega je to, dok nisam vidio da ljudi stavljaju te presvlake. Svejedno ju ne bih stavio {#}

Svi smo mi Mentalist.
16 godina
odjavljen
Auti - ultimativna tema

Evo više ne možete reći da su električni auti nedostižni...

http://www.njuskalo.hr/auti/nissan-leaf-se-automatik-oglas-12014985

Svi smo mi Mentalist.
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.7.2014 20:36 (Jakovp).
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Taj Leaf je tako hebeno ružan auto da ga iskreno ne bi kupio ni da mi ga upola cijene da lik pa nek ne troši bengu i ne "zagađujem" okoliš s njim.

Proizvedeni 2012 sa 0km, 2 i pol godine ih se nisu mogli riješit{#}

16 godina
odjavljen
Auti - ultimativna tema

A to je sad stvar ukusa, ali ako pustimo to na stranu, nije loša ponuda.

Pa i drugih auta se ne mogu riješiti, tako smo mi kupili naš auto, čistio se lager prije novog modela, za dosta dobru cijenu.

Sad će ih se riješiti nakon što su došli poticaji.

Svi smo mi Mentalist.
14 godina
neaktivan
Old Iggy kaže...

To nije restauracija, to je tuning.

A to raditi na vozilu tehnološki starom 30 godina koje nema za sada nikakvu oldtimersku vrijednost je potpuno neisplativo.

Da ne govorim o onome tipa "sjedala cijenjena u VW svijetu"...

Ako radiš auto iz nule je restauracija vozila bilo da je smjer tuning ili ne znam što.

Da je star ne znam koliko netko tko to voli će napravit ma koliko tebi neisplativo bilo. Netko troši pare na kurabe, cugu, drogu itd, a netko na auto i to mu je GUŠT. A Gušti se plačaju.

Govorim to iz iskustva jer znam koliko je truda, novaca, volje i odricanja potrebno da se složi takav auto, srećom stoji jedan doma u garaži..

Govori ti što hoćeš ali ta sjedala u dobrom stanju prodaš za 400+ eura 

17 godina
ARazer kaže...

Ako radiš auto iz nule je restauracija vozila bilo da je smjer tuning ili ne znam što.

Da je star ne znam koliko netko tko to voli će napravit ma koliko tebi neisplativo bilo. Netko troši pare na kurabe, cugu, drogu itd, a netko na auto i to mu je GUŠT. A Gušti se plačaju.

Govorim to iz iskustva jer znam koliko je truda, novaca, volje i odricanja potrebno da se složi takav auto, srećom stoji jedan doma u garaži..

Govori ti što hoćeš ali ta sjedala u dobrom stanju prodaš za 400+ eura 

Restauracija nema veze s tuningom. restauracija je dovođenje u prvobitno stanje, ovaj Golf nema veze s tim.

Što je on uložio - novac, trud, sve ostalo - potpuno je nebitno i ne vrijedi ukupan iznos, cijenu definira tržište. Očekivati dobiti ono što je uloženo samo pokazuje neznanje.

Na stranu što je upitno uopće smije li ovakav na cestu.

15 godina
Auti - ultimativna tema

slažem se sa iggy-em.. to što je uloženo u njega mu ne može tako drastično podići cijenu.

teško je tu pričati o nekoj realnoj vrijednosti. koliko god da je uloženo u njega, ne može mu dići cijenu za 400%. još i vidim kako bi netko mogao dati do 4k€ za to, ali iznad (ili traženi iznos) samo lud čovjek..

slagati nešto tako da bi na kraju prodao je najveći pushing koji možeš napraviti.. čovjek je vjerojatno godine i čudo love na taj auto izgubio i sada očekuje da će mu se nešto vratiti nazad.

i na koncu obavezni komentar.. zašto toliko faking truda, vremena i love uložiti da bi na kraju imao 1.9 tdi pod haubom??? tu traktor kulturu nikad neću shvatiti. {#}

kada je već išao na briju 3-ice, trebao je ugurati VR-a..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
16 godina
odjavljen
Auti - ultimativna tema

Tako je, takve stvari se rade iz gušta, i na kraju vrijede samo onome koji je to radio.. Ne treba očekivati da će dobiti tolike pare. Ali da trud vrijedi, vrijedi, samo nema tržišnu vrijednost.

Svi smo mi Mentalist.
15 godina
neaktivan
nine kaže...

slažem se sa iggy-em.. to što je uloženo u njega mu ne može tako drastično podići cijenu.

teško je tu pričati o nekoj realnoj vrijednosti. koliko god da je uloženo u njega, ne može mu dići cijenu za 400%. još i vidim kako bi netko mogao dati do 4k€ za to, ali iznad (ili traženi iznos) samo lud čovjek..

slagati nešto tako da bi na kraju prodao je najveći pushing koji možeš napraviti.. čovjek je vjerojatno godine i čudo love na taj auto izgubio i sada očekuje da će mu se nešto vratiti nazad.

i na koncu obavezni komentar.. zašto toliko faking truda, vremena i love uložiti da bi na kraju imao 1.9 tdi pod haubom??? tu traktor kulturu nikad neću shvatiti. {#}

kada je već išao na briju 3-ice, trebao je ugurati VR-a..

Znaš i sam zašto{#} Ima ih na svakom čošku i ne troši puno, a opet jako dobro ide. Vr6-ica ima osjetno manje i troši puno više od TDI-a, a i vjerujem da ima više muke sa ubacivanjem VR-a nego 1.9 TDI-a.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.7.2014 20:43 (veki22).
14 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Di ima problema s ubacivanjem VR-a? Vw je ko lego..samo slažeš. 

igi jesi složio koji auto da znaš koju to vrijednost ima. Tebi ne, ali nekome ima. To što on neće dobit te novce je druga priča, može tražit koliko želi. Isto tako što ja imam cijenu za koliko moj Cabrio ide od mene ako je netko spreman platiti

Nine kako sam i rekao..Svaka roba ima svoga kupca.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.7.2014 21:31 (ARazer).
14 godina
Auti - ultimativna tema

19 milja kuna, 7 samo u svijetu i jedan kod nas.Politika ili dilanje sta mislite? :D

14 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

dovezi i meni jednog za te novce.. tj može i 2. Jedan da stoji

17 godina
monsieur kaže...

19 milja kuna, 7 samo u svijetu i jedan kod nas.Politika ili dilanje sta mislite? :D

Vidio ga jučer u Vlaškoj u smjeru centra.... Nije se vozio po propisima....

15 godina
veki22 kaže...

Znaš i sam zašto{#} Ima ih na svakom čošku i ne troši puno, a opet jako dobro ide. Vr6-ica ima osjetno manje i troši puno više od TDI-a, a i vjerujem da ima više muke sa ubacivanjem VR-a nego 1.9 TDI-a.

kao što rekoh.. traktor kultura {#}

nije bitno da je sa stilom, lijepo, uglađeno, moćno.. bitno da manje troši {#} auto koji slažeš za gušt bi te trebala boliti k*ta koliko troši..

ja bi se iskreno zgrozio svaki put kada bi upalio to zveketalo, ne vidim u tome gušta {#}

ali kako se ono kaže, svaka budala ima svoje veselje {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Ubraja li se ovo u tuning Golfa II? {#}

Samsung Galaxy S5
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.7.2014 22:32 (RaZ0R9111).
16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Zanima me koji bi auto preporučili a da je neka viša klasa do 400k kuna a da nije izlizana marka tipa audi, bmw itd jer to voze samo lopovi ,dileri i celebrity. Nešto što nije često na hrvatskim cestama. Razmišljao sam o uvozu Doge challengera ili ford shelby gt 500 ali nezz kako ide uvoz.

14 godina
zeroname kaže...

Zanima me koji bi auto preporučili a da je neka viša klasa do 400k kuna a da nije izlizana marka tipa audi, bmw itd jer to voze samo lopovi ,dileri i celebrity. Nešto što nije često na hrvatskim cestama. Razmišljao sam o uvozu Doge challengera ili ford shelby gt 500 ali nezz kako ide uvoz.

Mislim da si izabrao pogresan forum...ili drzavu, ali ako vec pitas, ja bi uzeo ovo{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.7.2014 22:54 (coso9288).
15 godina
zeroname kaže...

...

inače ne volim u ovoj temi nikome nikakve aute keljiti za preporuku, ali evo iznimka {#} LINK

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.7.2014 23:00 (nine).
15 godina
Auti - ultimativna tema

Je nije da često ljudi sa tolikom lovom traže preporuke po forumima.

No, ja bi u toj situaciji radio sljedeće.

S obzirom da cijenim određena rabljena vozila, tražio bih što očuvaniji i po mogućnosti stock ili sa što manje izmjena Skyline R34 GTR. Logično, jelte. {#}

E sad, kako ne vjerujem da je to auto isključivo za guštanje nego više nešto kao daily driver. Isto tako, je, postoji opcija rabljenog GTRa(R35) al rabljeno je rabljeno iako je GTR. A bogme ih ima po cestama.

Nešto prikladnije, kao DD, moći ćeš ih brojat na prste drvosječe, novi RC F. Mislim da bi mu cjena trebala bit oko 50keka eura, što je u tom budžetu. Možda nešto preko, al ja bih rekao da nekome ko ima toliko love, malo više ne bi trebao predstavljat problem. 

Iako većina ljudi kaže da je oduran, meni je baš kul taj auto, al ne znam ni kad službeno dolazi u prodaju u EU, znam da ih par u US na cestama već. Dal su neka test vozila u pitanju.

Još kad sam vidio GT3 verziju. fap fap fap.

13 godina
Auti - ultimativna tema

Tesla +85 - ne razmisljaj puno {#}

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina

Uzmi onu restauriranu golf dvojku, a ostatak para oroči na 10 godina ;) 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
17 godina
monsieur kaže...

Nisam se nadao da ću u životu to pitati, ali koji je ovo auto?! Nemogu ga nikako prepoznat

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
15 godina
Auti - ultimativna tema

Arapski Lykan. Sa dijamantićima 'vakim i 'nakim na razno raznim mjestima.

Ali baš me zanima ko si je to mogao priuštiti u RH. Todorić?

Priča se da je Rimac, al čisto sumnjam, bolje mu da je tu lovu bacio onda u svoj strujni proizvod.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice