Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.015
|
čitano: 16.504.816
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Auti - ultimativna tema

bezbrige znam. i jos veli da bude zbusil katalizator da nemora mjenjati... ahh {#}

Ride or die, remember?
15 godina
Phantom_RI kaže...

Financijski bi, imaju sredstava. Ali Alfa onda više nebi bila Alfa, niti bi itko pristao da VAG koncern kupi Alfu.

Financijski je jedino bitno. I pita se samo GM, a ako će njima trebat para i VW ponudi najviše,to je to.

Eventualno ako bi neka komisija, odbor, koje god nadležno tijelo imalo dobar argument u području zaštite tržišnog natjecanja i sprječavanja monopolizma, pa bi tako blokirati moglo. 

Sve ostalo, ovisi samo o parama, nikog od njih ne brine status, kult, štogod Alfe, a bogme ni većine drugih marki.

13 godina
neaktivan
thedream kaže...
dv14 kaže...

Svašta se može naći.. Od 320d pa do GP iz 2008.

Dobro, BMW ima skuplje održavanje i to sve, ali opet je za klasu bolje auto od Golfa.. Al eto, živimo ovdje gdje bi netko radije kupio auto iz 2001 sa tko zna koliko km, prije nego neki drugi gradski auto iz 2006,2007,2008 sa ljepšim dizajnom, više opreme, manje kilometara..

To uopće s Golfom 4, ali ni 5,6 i 7 ne ide u istu rečenicu, održavanje tog BMW-a je možda kakvih 20% skuplje ali užitak u vožnji je neusporediv. Dan danas je ta trojka E46 vrhunski stroj, pogotovo s tim redizajniranim motorom, prvotno je bio 100kW, taj je 110.

Odličan auto, za 5 000e apsolutno najuži izbor. Hands down..

Redovno održavanje tog BMW-a je možda malo skuplje, ali šta je sa kvarovima? Na autu starom 10 i više godina moraš bit spreman da bu ti nekaj krepalo. Još pogotovo BMW-i kod nas se voze žešće, ali ne održavaju se kako spada i imaju 150 tisuća na cajgeru, a skinuto još tolko. Koliko košta turbina za trojku, dizne, dijelovi ovjesa, dijelovi za klimu? Sigurno nisu jeftini ko za narodne marke. Kad se kupuje premium, bmw ili merc treba imat bar tisuću, dve tisuće eura u đepu viška.

Audi nisam stavio jer je u suštini volkswagen pa srećom ima dijelova ko pljeve i sve si paše{#}

14 godina
Auti - ultimativna tema

http://www.njuskalo.hr/auti/vw-golf-iv-1.9-tdi-oglas-9974739

Evo što se dogodi kad se spoje Albanski i Romski ukusi..{#}

voltaža a.k.a. napon, amperaža a.k.a. struja, omaža a.k.a. otpor, vataža a.k.a. snaga, hercaža a.k.a. frekvencija, (mega, giga)bajtaža a.k.a. kapacitet memorije, kelvinaža a.k.a. temperatura
15 godina
odjavljen
Auti - ultimativna tema

Kako to govno prođe tehnički?

66 kw nikad nije izgledalo brutalnije... haha

Svi smo mi Mentalist.
16 godina
neaktivan
RaZ0R9111 kaže...

http://www.njuskalo.hr/auti/vw-golf-iv-1.9-tdi-oglas-9974739

Evo što se dogodi kad se spoje Albanski i Romski ukusi..{#}

pogledaj slike jer govore više od tisuću riječi

Bome definitivno govore, ovako nešto i ne možeš opisat riječima...  {#}

The guy who wants too much risks losing absolutely everything. Of course, the guy who wants too little from life might not get anything at all.
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

cirkus {#} šteta što nije poslikao cockpit {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
17 godina
Jakovp kaže...

Kako to govno prođe tehnički?

66 kw nikad nije izgledalo brutalnije... haha

Dobro pitanje jer mu ništa od body kita nije atestirano...

Vjerojatno u selu prođe i dalje 100kn u prometnoj....

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

prođe i u gradu sa 100kn {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 22:12 (nine).
17 godina
Auti - ultimativna tema

frend mi narucil 6komada h7 zarulja. 2 potpuno prozirne s sivom kapicom trebale bi svjetliti bjelo. i 4 komada kaj su zvana plave isto bi bjelo trebalo svjetliti, pa cemo vidjeti.

Ride or die, remember?
12 godina
Auti - ultimativna tema

Hocete li mi reci koliko vridi Suzuki Svift 1.3 s ful opremom iz 2009.god. sa 58000km i 5 vrata?

nicky.sl
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 22:55 (nicky.sl).
15 godina
odjavljen
nicky.sl kaže...

Hocete li mi reci koliko vridi Suzuki Svift 1.3 s ful opremom iz 2009.god. sa 58000km i 5 vrata?

Manje od golfa 3 po nekima {#}

Šalim se naravno. 6k - 6.5k eura?

Svi smo mi Mentalist.
15 godina
lolipopmen kaže...
thedream kaže...
dv14 kaže...

Svašta se može naći.. Od 320d pa do GP iz 2008.

Dobro, BMW ima skuplje održavanje i to sve, ali opet je za klasu bolje auto od Golfa.. Al eto, živimo ovdje gdje bi netko radije kupio auto iz 2001 sa tko zna koliko km, prije nego neki drugi gradski auto iz 2006,2007,2008 sa ljepšim dizajnom, više opreme, manje kilometara..

To uopće s Golfom 4, ali ni 5,6 i 7 ne ide u istu rečenicu, održavanje tog BMW-a je možda kakvih 20% skuplje ali užitak u vožnji je neusporediv. Dan danas je ta trojka E46 vrhunski stroj, pogotovo s tim redizajniranim motorom, prvotno je bio 100kW, taj je 110.

Odličan auto, za 5 000e apsolutno najuži izbor. Hands down..

Redovno održavanje tog BMW-a je možda malo skuplje, ali šta je sa kvarovima? Na autu starom 10 i više godina moraš bit spreman da bu ti nekaj krepalo. Još pogotovo BMW-i kod nas se voze žešće, ali ne održavaju se kako spada i imaju 150 tisuća na cajgeru, a skinuto još tolko. Koliko košta turbina za trojku, dizne, dijelovi ovjesa, dijelovi za klimu? Sigurno nisu jeftini ko za narodne marke. Kad se kupuje premium, bmw ili merc treba imat bar tisuću, dve tisuće eura u đepu viška.

Audi nisam stavio jer je u suštini volkswagen pa srećom ima dijelova ko pljeve i sve si paše{#}

Točno to..

Ali opet mislim da ljudi malo pretjeruju. Čim čuju BMW, odma pomisle da je održavanje skupo u 3pm.. Što se dijelova tiče, nije E46 baš rijedak auto pa da se ne može naći malo jeftinijih dijelova..

Inače, BMW mi je od Švaba br.1 Ali mogu reći da se to sramim reći.. Jer kad vidim tko sve slini za njima, tko ih na ovim prostorima uglavnom vozi.. I još u priči sa par frendova, ne vide dalje od BMW-a. Pobogu, ne znaju ni nabrojat 5 modela, ali njima je samo bitno da se BMW vozi. Nije bitno koji..

Ništa ne ostavljam nezavrš
15 godina
odjavljen
dv14 kaže...

Točno to..

Ali opet mislim da ljudi malo pretjeruju. Čim čuju BMW, odma pomisle da je održavanje skupo u 3pm.. Što se dijelova tiče, nije E46 baš rijedak auto pa da se ne može naći malo jeftinijih dijelova..

Inače, BMW mi je od Švaba br.1 Ali mogu reći da se to sramim reći.. Jer kad vidim tko sve slini za njima, tko ih na ovim prostorima uglavnom vozi.. I još u priči sa par frendova, ne vide dalje od BMW-a. Pobogu, ne znaju ni nabrojat 5 modela, ali njima je samo bitno da se BMW vozi. Nije bitno koji..

U pravu si, i kod mene je slično, ako izuzmemo porsche. {#}

Svi smo mi Mentalist.
13 godina
neaktivan
dv14 kaže...
lolipopmen kaže...
thedream kaže...

Točno to..

Nisam ja ni rekao da je redovno održavanje skupo, ulje, filteri i ostale pi*darije nisu problem. Problemi su kad nešto veće krepa, ipak nema baš tak puno tih auta niti ima u izobilju dijelova, a ak se ne varam bmw ni nema neki veliki izbor zamjenskih dijelova kao druge marke. A rabljeni dijelovi su isto li-la, skinuti sa auta koji su izmučeni i razbijeni pa su zato završili na otpadu{#} To baš i nebi kupovao.

Nisam jednom slušao žalopojke ljudi kaj su kupili trojku, peticu, c klasu ili e klasu. neke banalne stvari mogu biti jako skupe.

Ljudi ne razmišljaju kad kupuju, pogotovo te starije aute, vidi relativno malu cijenu, dosta jak motor, lijep izgled i ime pa se zaleti i kupi ga. 

17 godina
Auti - ultimativna tema

Prema Čl.22 svakome tko držanjem, nošenjem, isticanjem ili prikazivanjem simbola crteža, fotografija ili na drugi način uznemirava građane (čitaj stickersi) kaznit će se sa 3000-7000 kn ili 50 dana zatvora

{#}

17 godina
Ziga kaže...

Prema Čl.22 svakome tko držanjem, nošenjem, isticanjem ili prikazivanjem simbola crteža, fotografija ili na drugi način uznemirava građane (čitaj stickersi) kaznit će se sa 3000-7000 kn ili 50 dana zatvora

{#}

ahaaaaaam  {#}. bas me zanima kak zgleda čuza iznutra {#}

Ride or die, remember?
15 godina
Auti - ultimativna tema

50 dana besplatne stanarine, grijanja, hrane, pica, teretane...idem odmah naljepiti naljepnicu A.C.A.B. preko zadnje sajbe

valjda ima wi-fi pa da se mozemo cuti iz zatvora xD

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Pa od čega je taj Aston Martin kad ga je ker sažvakao? {#}

EDIT: Evo nam lijepog vremena za vikend u ZG tj. pozitivnih temperatura, biti će gužvi u praonicama na ruke..{#}, nova Nigrin spužva spremna..

In the name of tragedy..
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2014 17:23 (thedream).
17 godina

da je psu dao jesti to se nebi dogodilo {#}

Ride or die, remember?
15 godina
neaktivan
Koja glupost od zakona. A rally auti se mogu voziti bez problema na cestama, ne znam je li moraju biti registrirani ili što, ugl ima nekih fora. I sad se dam kladit da će bit nadobudnih policajaca koji će zaustavljati vozače koji imaju sponzore na autima.
Gdje sve neće brat pare.
Optimizam je nedostatak iskustva.
14 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Chevrolet Aveo 2008god, 1.2 motor, 92000 km. Ulje 10w40 mjenjano na 20tkm

Kako je dobro polusintetiku mjenjat na 20tkm

glava1 glava1
glava2 glava2
poklopac poklopac
kao šrafi kao šrafi
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2014 17:30 (ARazer).
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Osim intervala ovo je teško smeće od ulja posrijedi. Da je ulio praktički bilo koje normalno 5W40 (da nije iz LIDL-a) šteta bi bila kudikamo manja, ako bi je i bilo uopće.

In the name of tragedy..
15 godina
odjavljen
Auti - ultimativna tema

Ja mijenjam castrol 5w40 na otprilike 15 do 18 k, nadam se da nije ni blizu ove situacije...

Svi smo mi Mentalist.
15 godina
mystik kaže...
Lord_Marko kaže...
Gas, niža, plot, hiža!! :D

Samo mi onaj spominjati plot, cak ni hizu. Nek si tak salta pred svojim plotom, ne mojim.

Jesi coprnica stvarno.

Lijepo rekoh ne spominji idiote i plot, al ne. I eto, ode mi plot. Pasmtr. {#}

13 godina
ARazer kaže...

Chevrolet Aveo 2008god, 1.2 motor, 92000 km. Ulje 10w40 mjenjano na 20tkm

Kako je dobro polusintetiku mjenjat na 20tkm

Ovo nije niš... Vidjeh ja i puno gore...

Like most others, I was a seeker, a mover, a malcontent, and at times a stupid hell-raiser
17 godina
mystik kaže...
mystik kaže...
Lord_Marko kaže...
Gas, niža, plot, hiža!! :D

Samo mi onaj spominjati plot, cak ni hizu. Nek si tak salta pred svojim plotom, ne mojim.

Jesi coprnica stvarno.

Lijepo rekoh ne spominji idiote i plot, al ne. I eto, ode mi plot. Pasmtr. {#}

ke fakat? a jbg. bar bus novoga dobil {#}

Ride or die, remember?
17 godina
Auti - ultimativna tema

Yebiga previse debila na cestama i onda ti nagrabusis.

I ovdje u kvartu redovito se covjeku zalete u plot posto je na zavoju, taman popravi i opet mu neki debil skrsi.

Nadam se da si ga uhvatio dok nije zbrisao.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Zagorski 101, plot je?

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Zagorski 101, plot je?

lesa

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice