Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.024
|
čitano: 16.529.470
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Vaš Auto Snova
luka_cro kaže...
ovo bi mogao predloziti tati da zamijeni za accorda....;)
kolko opce kosta novi evo 9?

Ne razumijem, za šta će ti točno EVO IX? Pa to je trkaći auto pobogu..kao da ideš sa Imprezom na plac ili ju nakrcaš koferima i na more? Možda imam predrasude ali to mi je malo preekstreman pojam sportske limuzine, pa nek je to 100 puta. Obiteljske još manje.

Osim što je fora za vidjeti u tom smislu, obitelj, cura, pas tko god, svi skupa u EVO, ne znam što je drugo..

Meni je to auto prijesvega za užitak po autoputu, iako opet - zbog ograničenja brzine upitno..trkaći auto je to ne zaboravi, pa grijeh ga je i voziti 140,150 max koliko toleriraju..

Cemetary gates
15 godina
Vaš Auto Snova

cccc, neki nece niakd skuziti...

kupis evota ili prezu, a usput sigurno ces imat drugi auto dizel ili slicno, za svaki dan...a ove limuzine za uzivanciju vikendima i po snijegu, eh da mi jedan takav...zadovoljio bi se i sa passatom syncro 1.8 :D

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

autoput = dosada {#} najslađe je od 0-150 {#} ..kroz par sekundi {#}

inače, evo ili impreza bi mi bez problema prošli pod obiteljski auto, iako je ipak accord malko prikladniji {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

cccc, neki nece niakd skuziti...

kupis evota ili prezu, a usput sigurno ces imat drugi auto dizel ili slicno, za svaki dan...a ove limuzine za uzivanciju vikendima i po snijegu, eh da mi jedan takav...zadovoljio bi se i sa passatom syncro 1.8 :D

Ma naravno, tri auta ću imat i regat..onda ću se probudit i radit s faksom za 6000kn. Neki neće možda skužiti, a mnogi nikad neće ni odrasti..

Ili ću voziti nereganog EVO-a, jedino to..{#}

Što se mene tiče Accord TypeS FTW za malo urbaniju i nabrijaniju obitelj {#}

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 13:23 (thedream).
17 godina
Vaš Auto Snova

Bez ikakve ljutnje, al ne kuzim (osim zezancije) da pricate o takvim zednim jurilicama ciji servis kosta poprilicno kao i registracija, a s druge strane vozite autice..

Jednog za gust, drugog za posao, definitivno je to luksuz, pogotovo kad pricamo o imprezi i evolutionu...

Truth in engineering.
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 13:23 (Batista).
13 godina
odjavljen
Batista kaže...

Bez ikakve ljutnje, al ne kuzim (osim zezancije) da pricate o takvim zednim jurilicama ciji servis kosta poprilicno kao i registracija, a s druge strane vozite autice..

Jednog za gust, drugog za posao, definitivno je to luksuz, pogotovo kad pricamo o imprezi i evolutionu...

I jedan je luksuz a kamoli dva.

15 godina
neaktivan
Batista kaže...

Najlakše je sanjarit i baljezgat kad voziš kontejner od 500 eura..tu ubrajam i sebe, da se razumijemo, 500 ili par tisuća eura, tako svejedno. Ali definitivno - najlakše onda valjat sraćkalice kao dijete od 10g..brum  brum..

Realno ti ništa više od ovog ne treba i da si zagriženi sportista a imaš obitelj pritom..cijena nije ni fixna, al jbg gorivo je {#} fixirano je brat bratu na 10kn po litri za benzinca..i nema mrdanja dolje..{#}

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 13:28 (thedream).
15 godina
Vaš Auto Snova

pa tko kaze da moraju auti biti od 30 40 tisuca evra...

glavno da su ispravni, da se voze lijepo, da pruzaju zadovoljstvo...

a ako tko ima, onda ok, ali ako nema za takve evote i slicno, onda mu je dosta i nesto manje :)

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

meni ne trebaju 2 auta.. išao bi ja i na posel i na put i sa evom i sa imprezom {#} ...prije nego sa nekim gnojem/traktorom {#}

EDIT:

ne kužim zašto imati 2 auta... zbog potrošnje? ne hvala.. dok kupiš solidnog dizela, trošiš razliku u jači auto par godina

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 13:30 (nine).
15 godina
neaktivan
nine kaže...

meni ne trebaju 2 auta.. išao bi ja i na posel i na put i sa evom i sa imprezom {#} ...prije nego sa nekim gnojem/traktorom {#}

Preudoban je za duža putovanja, ono, strava..{#}{#}

Cemetary gates
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

bolje evo ili impreza nego neko malo g**no tipa: yaris, punto, bla bla bla

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 13:31 (nine).
15 godina
neaktivan
nine kaže...

bolje evo ili impreza nego neko malo g**no tipa: yaris, punto, bla bla bla

Tu su negdje cijenom da, a onda i regom, potrošnjom i servisom, čak ponajprije i klasom auta..{#}

Cemetary gates
14 godina
protjeran
thedream kaže...
Batista kaže...

.....

Realno ti ništa više od ovogne treba i da si zagriženi sportista a imaš obitelj pritom..cijena nije ni fixna, al jbg gorivo je {#} fixirano je brat bratu na 10kn po litri za benzinca..i nema mrdanja dolje..{#}

Ima blizu mene 1 crne boje. Šta je lik uradija od njega, ajme meni. Izgled mu je strava a ni zvuku mu nema mane. Za mene definitivno nema ljepše Honde(ako ga slučajno sretnem, budem stavio nekoliko fotki). {#}

˝Ne žalim što su drugi pokrali moje ideje. Žalim što nemaju svoje.˝- Nikola Tesla
15 godina
neaktivan
Nem0 kaže...
thedream kaže...
Batista kaže...

.....

Realno ti ništa više od ovogne treba i da si zagriženi sportista a imaš obitelj pritom..cijena nije ni fixna, al jbg gorivo je {#} fixirano je brat bratu na 10kn po litri za benzinca..i nema mrdanja dolje..{#}

Ima blizu mene 1 crne boje. Šta je lik uradija od njega, ajme meni. Izgled mu je strava a ni zvuku mu nema mane. Za mene definitivno nema ljepše Honde(ako ga slučajno sretnem, budem stavio nekoliko fotki). {#}

Skupo održavanje, servis im je komotno rame uz rame premium BMW-u,Mercu i Audiju ali dobiješ za 100tkn par godina star auto (2007), udoban, siguran, sa izvrsnim voznim osobinama i performansama, baš mi je onako, po mjeri.

Ali kažem, prijatelj mi ima CR-V, kaže isto servisi ono, moraš na to jednostavno biti spreman..da kupuješ premium proizvođača što Honda sa Accordima i Legendima je, htjeli mi to ili ne priznati..

Ja da sebi kupujem Hondu uzeo bi Civica i to ovog, mrak ponuda za 13k. Praktički nov auto..

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 13:49 (thedream).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

@thedream ma jasno da je druga klasa, ali hoću reći da može i puno gore za putovanja {#}

iskreno meni je ugodnije voziti preludu na duge staze nego golfa ili civica kaj sam imao, iako civic u toj priči ima daleko najudobniji ovjes.

15 godina
thedream kaže...
luka_cro kaže...

Ne razumijem, za šta će ti točno EVO IX? Pa to je trkaći auto pobogu..kao da ideš sa Imprezom na plac ili ju nakrcaš koferima i na more? Možda imam predrasude ali to mi je malo preekstreman pojam sportske limuzine, pa nek je to 100 puta. Obiteljske još manje.

Osim što je fora za vidjeti u tom smislu, obitelj, cura, pas tko god, svi skupa u EVO, ne znam što je drugo..

Meni je to auto prijesvega za užitak po autoputu, iako opet - zbog ograničenja brzine upitno..trkaći auto je to ne zaboravi, pa grijeh ga je i voziti 140,150 max koliko toleriraju..

zašto, ti hočeš reč da netko tko voli unajmit stazu povremeno i ič malo guštat u brzini mora imat 2 auta? jedno za familju a jedno za zabavu , a zašto? meni savršeno auto definira kombinacija snage , agresivnosti,udobnosti i funkcjonalnosti, svaki lamborghinijev model je meni za ništa osim za stazu, i to si kupuju ljudi koji neznaju sta ce s parama kao igračku, iako bi bilo bolje onda uzet pagani zondu r, a novi nissan gtr je moja definicija savršenog auta,ja bi ga vozio po gradu, išao u kupovinu s njim, vodio familju na putovanja ,išao di me volja s njim i koristio ga kao jedino auto, tj imao ga kao jedino auto, a ti za lancera koji je perfektna sportska limuzina kažeš da ti je glupo vozit familju unutra , zašto? subaru imprezza također, savršeno auto.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
thedream kaže...
luka_cro kaže...

zašto, ti hočeš reč da netko tko voli unajmit stazu povremeno i ič malo guštat u brzini mora imat 2 auta? jedno za familju a jedno za zabavu , a zašto? meni savršeno auto definira kombinacija snage , agresivnosti,udobnosti i funkcjonalnosti, svaki lamborghinijev model je meni za ništa osim za stazu, i to si kupuju ljudi koji neznaju sta ce s parama kao igračku, iako bi bilo bolje onda uzet pagani zondu r, a novi nissan gtr je moja definicija savršenog auta,ja bi ga vozio po gradu, išao u kupovinu s njim, vodio familju na putovanja ,išao di me volja s njim i koristio ga kao jedino auto, tj imao ga kao jedino auto, a ti za lancera koji je perfektna sportska limuzina kažeš da ti je glupo vozit familju unutra , zašto? subaru imprezza također, savršeno auto.

Slobodno..ja bi za to što pričaš uzeo TypeS ili A4 neku jaču dizlu quattro. Nisam spomenuo dva auta, da bi ja imao. Pažljivije čitaj.. Ja bi TypeS za sebe i familiju ili 3.0 četvorku, quattro dizla..auto jede malu djecu, ima ga vlasnik zgrade u kojoj sam na stanu, S-Line crni. Brutala.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 14:06 (thedream).
15 godina
thedream kaže...
athlon64 kaže...
thedream kaže...
luka_cro kaže...

Slobodno..ja bi za to što pričaš uzeo TypeS ili A4 neku jaču dizlu quattro. Nisam spomenuo dva auta, da bi ja imao. Pažljivije čitaj.. Ja bi TypeS za sebe i familiju ili 3.0 četvorku, quattro dizla..auto jede malu djecu, ima ga vlasnik zgrade u kojoj sam na stanu, S-Line crni. Brutala.

apsolutno se slažem, novi audi rs5 , divota od auta , onaj sa v8 naprijed, mmm, samo to je sličan tip auta kao lancer i imprezza, pa ono.. okej malo više luksuza , dobro dođe doduše, samo ja ne volim njemačka auta radi glupog osobnog razloga.EDIT: i zašto dizela pobogu >.<

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 14:05 (athlon64).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

pihhh.. s-line traktor {#} ne pale se svi na snobovske štedišne limuzine sportaše {#}

type s, ok ali bi morao naručiti japanski usis/ispuh i glavu da auto ima serijskih 250ks-a {#}

15 godina
neaktivan
nine kaže...

pihhh.. s-line traktor {#} ne pale se svi na snobovske štedišne limuzine sportaše {#}

type s, ok ali bi morao naručiti japanski usis/ispuh i glavu da auto ima serijskih 250ks-a {#}

Ne zavaravaj se..više su nego podjednaki, čak bi se iznenadio koliko je audijeva dizla startnija(+50ks, quattro)..vidio sam ih oba na djelu {#} auto je čisto zlo..govorimo o 171kW..TypeS sa 193ks bi sisao ćunu kraj njega..ovo je the auto..

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 14:10 (thedream).
15 godina
thedream kaže...
nine kaže...

Ne zavaravaj se..podjednaki su, čak bi se iznenadio koliko je audijeva dizla startnija..vidio sam ih oba na djelu {#} auto je čisto zlo..

ma dobro, današnji dizeli su brutalni i agresivni nije to problem, samo dizel je dizel, nemožeš ga nadogradit kako bog zapovida, nema baš zvuk neki, nije to to.

15 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
thedream kaže...
nine kaže...

Ne zavaravaj se..podjednaki su, čak bi se iznenadio koliko je audijeva dizla startnija..vidio sam ih oba na djelu {#} auto je čisto zlo..

ma dobro, današnji dizeli su brutalni i agresivni nije to problem, samo dizel je dizel, nemožeš ga nadogradit kako bog zapovida, nema baš zvuk neki, nije to to.

Bez uvrede ali pričaš napamet..kojeg Boga ćeš nadograditi u quattro 240ks TDi-ju u A4?! Nema zvuk, ma otkud ti to?! Pa auto leti čovječe..sa 6st. manualnim mjenjačem to je čista perverzija..i snaga dostupna od valjda 2200+ rpm..auto rastura, vjeruj.

Cemetary gates
15 godina
thedream kaže...
athlon64 kaže...
thedream kaže...
nine kaže...

Bez uvrede ali pričaš napamet..kojeg Boga ćeš nadograditi u quattro 240ks TDi-ju u A4?! Nema zvuk, ma otkud ti to?! Pa auto leti čovječe..sa 6st. manualnim mjenjačem to je čista perverzija..i snaga dostupna od valjda 2200+ rpm..auto rastura, vjeruj.

a dobro, to je sad stvar osobnog ukusa,ja nevolim dizela i gotovo.

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

ne sumnjam ja da audi leti {#} ali mi je malo peechkasto imati dizela od 250 ks-a.. NHF.. nisam bez razloga napisao snobovske štedišne sportske limuzine..

zvuk? nemoj to više nikad spomenuti molim te.. dizel i zvuk nisu za spariti {#}

baš me zanima razlika u cijeni između type s accorda i tog gnoja?

15 godina
neaktivan
nine kaže...

ne sumnjam ja da audi leti {#} ali mi je malo peechkasto imati dizela od 250 ks-a.. NHF.. nisam bez razloga napisao snobovske štedišne sportske limuzine..

I pomisliš da si mi ga metnuo, kad ono gnoj troši po gradu 6 litara a TypeS 9,10..brat bratu, i to sam malo rekao, natjeraj ga ispod 10 po zg pa se javi {#}. A razlika u cijeni? Pa fina {#} TypeS novi ti je cca. 250 000kn, ne znam koliko je novi A4 3.0TDi sa 240ks..kakih 420 sa standardnom opremom..{#} zato lijepo uzmeš 2-3g starog i ćao bao..

Što se zvuka tiče, nemoj biti djetinjast ajd..{#} čuje se kako se i treba..sad reci, da..ko Golf dvojka TAS..je,da..kak ne.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 14:30 (thedream).
16 godina
neaktivan
thedream kaže...
nine kaže...

I pomisliš da si mi ga metnuo, kad ono gnoj troši po gradu 6 litara a TypeS 9,10..brat bratu, i to sam malo rekao, natjeraj ga ispod 10 po zg pa se javi {#}. A razlika u cijeni? Pa fina {#} TypeS novi ti je cca. 250 000kn, ne znam koliko je novi A4 3.0TDi sa 240ks..kakih 420 sa standardnom opremom..{#} zato lijepo uzmeš 2-3g starog i ćao bao..

Što se zvuka tiče, nemoj biti djetinjast ajd..{#} čuje se kako se i treba..sad reci, da..ko Golf dvojka TAS..je,da..kak ne.

Radije biram TypeS-a... kao sto sam vec davno rekao, potrosnja bila 6 litara ili 10 meni je sve jedno... kada firma placa putne troskove sve je isto.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

ma poanta je u tome da me boli đonđa koliko mi auto troši.

10ak litara +-2l meni nije strašno. uvijek će se naći za gorivo.

sad reci koliko puta natočiš accorda za razliku cijene tog audija? {#}

što se zvuka tiče, nije loš ko golf 2 dizel, ali bome nije ni dobar ko golf 1 benziner {#}

EDIT: sad vidjeh cijene... no contest.. vozim se sa accordom još 10 godina i to pošteno se vozim {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 14:36 (nine).
15 godina
neaktivan
nine kaže...

ma poanta je u tome da me boli đonđa koliko mi auto troši.

10ak litara +-2l meni nije strašno. uvijek će se naći za gorivo.

sad reci koliko puta natočiš accorda za razliku cijene tog audija? {#}

što se zvuka tiče, nije loš ko golf 2 dizel, ali bome nije ni dobar ko golf 1 benziner {#}

EDIT: sad vidjeh cijene... no contest.. vozim se sa accordom još 10 godina i to pošteno se vozim {#}

Zato uzmem ovog za 25000e i dobro {#} Ti zemi lijepo novog TypeS-a..i opet dobro..

Cemetary gates
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

ma uzmem za ispod 10k € 2004. god. type s-a i {#}

16 godina
neaktivan

Ah ti rabljeni auti.. nikad nisam bio pobornik toga. Novo je novo.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice