Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.024
|
čitano: 16.529.470
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Vaš Auto Snova

2009 Mazda 2, 68kW, registracija 700kn, kasko osiguranje 3000-3500kn (Basler mislim), bez ikakvog bonusa. 

sve skupa ~3700-4200kn znaci. Malo si se ti precjenio, ili ste u nekom smece osiguranju koje je preskupo... 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.12.2011 21:17 (Mitsuoka).
14 godina
Diplomat kaže...
Apachy kaže...

Da mislim na VW Golf 5.

I ja imam 5-icu, kako si zadovoljan odabirom?

Jako sam zadovoljan, motor 1.9 TDI, malo troši.

Nema nikakvih problema, samo sam ljetos mjenjao prednji desni homokinetički zglob (500kn), ali to je moj krivica jer nisam na vrijeme nabavio novu manšetu, pa je ušlo pjeska i vlage u sam zglob...

Uglavnom, pazim na auto i za sad je sve 5 :)

Hladno srce meni dala si... Hladno srce ostani...
13 godina
odjavljen
Apachy kaže...

Nema nikakvih problema, samo sam ljetos mjenjao prednji desni homokinetički zglob (500kn), ali to je moj krivica jer nisam na vrijeme nabavio novu manšetu, pa je ušlo pjeska i vlage u sam zglob...

Da i moj je 1.9 TDI + dodano nešto konja softwerski pojma nemam koji sistem. Osjetno bolje ide.

Po gradu 6.6 po staroj za Karlovac potrišnja 4.5! {#}

Kolko KM imaš?

17 godina
Diplomat kaže...
Apachy kaže...

Da i moj je 1.9 TDI + dodano nešto konja softwerski pojma nemam koji sistem. Osjetno bolje ide.

Kolko KM imaš?

Chip tunning, vjerovatno Eco verzija sa dodatnih 30ks...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova
Ili sam krivo cuo ili nije chip, navodno sa njim trosi vise i to dosta?
14 godina
Diplomat kaže...
Apachy kaže...

Kolko KM imaš?

Blizu 60.000

Meni je po gradu 7 litara, ali ga tu i tamo volim malo jače provozati, ali pri normalnoj vožnji je oko 6,5.

Voziš prema Karlovcu svaki dan ili? Autocesta?

13 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova
Ne svaki dan, ovo je samo jedan primjer po staroj do Karlovca 4.5 litara.
17 godina
Diplomat kaže...
Ili sam krivo cuo ili nije chip, navodno sa njim trosi vise i to dosta?

Ne nužno. Eco chip ti daje više KS, ali ti čuva potrošnju.

Gledaj to ovako: Ideš na neki put gdje će ti prosiječna brzina biti 70kmh, i time da ti je motor od 100ks prosiječno na 50% svoje snage i on troši recimo 5l.

Sad zamisli da imaš 130ks, isti put, auto radi na 40% ukupne snage, i lako je dobiti da mu se potršnja smanji za 10ak%

To je uglavnom karakteristično za TDI motore

Ali opet, ako ti pukneš MAX chip, 40%+ osnovne snage, naravno da će i potrošnja biti veća (i to osjetno).

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
Vaš Auto Snova

Aha. ma pitam jer je moj kolega zaposlen u Karlovcu pa putuje svaki dan starom cestom...

Autocesta ga dođe skuplje nego kad putuje starom cestom, iako je probao karnete i onaj ENC... Al bolje za auto da ide starom {#}

13 godina
odjavljen
Apachy kaže...

Aha. ma pitam jer je moj kolega zaposlen u Karlovcu pa putuje svaki dan starom cestom...

Autocesta ga dođe skuplje nego kad putuje starom cestom, iako je probao karnete i onaj ENC... Al bolje za auto da ide starom {#}

Ne slažem se da je bolje za auto, bar trenutno jer cesta uništava auto da je to strašno.

Autoput košta pa vjerujem da na kraju nije isplativo. {#}

16 godina
Vaš Auto Snova

evo jedan video

odlican auto odlicna muzika, di ces bolje

jos da je neka picka u njemu

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN
16 godina
neaktivan
MilkMan kaže...

evo jedan video

Tražio si ime pjesme na YTu?

Killer Emotion - DJ Jose, shazam nade u sekundu

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.12.2011 22:53 (Mitsuoka).
16 godina
Mitsuoka kaže...
MilkMan kaže...

evo jedan video

Tražio si ime pjesme na YTu?

Killer Emotion - DJ Jose, shazam nade u sekundu

mitsuoka jel ti meni misli citas?? trazio sam 2 minute sa shazamom al nije naso pa sam odusto...u hack my brain

16 godina
neaktivan

Pa napisao si na YTu, i na profilu Ivan, i amo Ivan, tolika slučajnost teško...

Ja sam doslovno u 5 sekundi skena našao sa Shazamom, ali dosta OffTopica. 

16 godina
Vaš Auto Snova

ahaa..

nije lose

15 godina
Apachy kaže...

Da mislim na VW Golf 5.

U pravu si, ima ESP i ABS, ali nema perverzije poput samostalne voznje do 30 km/h ili samostalno parkiranje (WTF?!!!!)

Ali moj prvi auto, Škoda Fabia RS iz 2003. godine je bila pila. Jedino od dodatne opreme je imala servo volan i maglenke.

130 KS bez ikakve elektronike, ABS-a, ESP-a...

Nažalost auto sam zamjenio sa Golfom 5 jer sam se oženio, pa došli klinci... A put na more u takvom autu sa familijom nije baš najpametniji...

Još dan danas viđam auto i čak sam ga provozao pred mjesec dana sa novim gazdom, skoro sam zaplakao... Onda luđačka proklizavanja u zavoju, startanja na semaforima kad te zakuca u sjedalo...

Kolko god neki pljuvali po Škodi, ipak meni je taj auto bio jako drag :(

RSica je odlican autek...steta sta si prodao...130ks, mnogo mocno :D jos chipnut i malo srediti mapu i detalje neke i dode na skoro 200, znam lika koji ima tu snagu u polotu...

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Samo da kazem da bi volio imati na svojem audiju ASR jer auto nekako na pocetku prejako starta i previse snage u prvoj, pogotovo sad kad je malo vlaznija cesta ne mozes krenuti normalno jos dok si u gradu di se guras svaki put kotaci zavrte bezveze

optimum bi bio da je prva kao da kreces u drugoj :D

e jel vi dok vozite u prvoj i kad nabite gas jel slajdra? Da

i jel isto tako u drugoj brzini? Jedino kad je cesta malo vlaznija
i jel vam slajdra kad umecete u trecu? Da

I znate li tko se bavi tim chip tuningom, meni bi dobro dosao neki cip na audiju a4 jer fali nekih 30-50ks.

Dajte neki link, kontakt.

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2011 10:39 (luka_cro).
17 godina
luka_cro kaže...

Samo da kazem da bi volio imati na svojem audiju ASR jer auto nekako na pocetku prejako starta i previse snage u prvoj, pogotovo sad kad je malo vlaznija cesta ne mozes krenuti normalno jos dok si u gradu di se guras svaki put kotaci zavrte bezveze

I znate li tko se bavi tim chip tuningom, meni bi dobro dosao neki cip na audiju a4 jer fali nekih 30-50ks.

Citius je najbolji u Zagrebu.

Ali neznam koliko će ti to pomoći, chip-ovi uglavnom dobro djeluju na Turbo automobile.

Ako imaš neki NA motor, neće ti puno pomoći...

16 godina
Vaš Auto Snova

nema impreze koja mi se nesvidja

17 godina
luka_cro kaže...

http://www.mada-tech.com/

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

Ti imaš 1.6? Ako da, zaboravi i ne diraj. Povećat ćeš neznatno snagu, 30ks na takvom motoru gore zaboravi, 10-20ks dobiješ + povećana potrošnja, ukratko bacanje para, frend mi je to na 1.8 125ks motoru napravio na 150, isti qrc samo po gradu troši gotovo litru više.

Čipovi se isplate po meni jedino na turbo motorima, nebitno sad dizel ili benzinac, rekao bih čak da dizel čipom i remapiranjem više profitira. Citius je ok, imaš Gabreka sa službenim SKN-om, Molydon ti ima Superchips britanski, Gubić tuning također poznat i prepoznat tuner itd.

Cijene od 300e naviše.

Iskreno ako imaš 1.6 sa 105ks ne treba ti ništa više, do tebe je, ne do auta. Imao 20ks unutra više apsolutno ništa ti ne znači, vozio sam takav A4 na Hreliću dok sam kupovao auto prije cca. 6g, 2.5TDi Quattro sa 170ks (čipan sa 150), i to je the mašina. Tek se za to vs. tvoje može reći da je tenk i neki pomak.

Ovako ćeš dobiti samo veću potrošnju i bačen novac. Eh,da..i ja ću svog na proljeće čipati, vjerojatno u Gubiću 25ks gore, cca. sa 90 na 115, meni posve dovoljno, imam 175tkm. 

Ostatak posta nisam previše čitao ali imam ESP + ASR u autu,da, i gumb za djelomično isključivanje na središnjoj konzoli.

Cemetary gates
15 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
Apachy kaže...

D

Nema tko sta pljuvat po skodi, skoda jest VW, tj. obratno.

U principu se razlikuju jedino po boji svjetla komandne ploce.

Isti djelovi, isti motori...

Ima razlike u oba aspekta, pogotovo kad uspoređuješ A4 i Octaviu, A6 i Superb isto priča za sebe, oba odlična, ali..

Cemetary gates
17 godina
Vaš Auto Snova

Ček, Audi sa 100 konja u 3 brzini vrti kotače? 

Nemoj ga slučajno čipat, i u 4 i 5 će ti vrtit kotače sa tih dodatnih 5 konja koje budeš dobio čipanjem atmosferca... {#}

PC RULES!!!
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Eh da ga mogu provozati samo 10 minuta   {#}

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 0:50 (explorer 4).
15 godina
Vaš Auto Snova

evo bio s ekipom opet na platku, bilo savrseno...

nas 10tak, 5 auta, lijepo se zaebavali na snijegu, malo rucne, snimanje GO PRO-om, slikavanje i tako...

evo par filmic dolaska:

ovdje frend snimao mene u "akciji" LOL:

i par slicica (zadnja sa nadzorne kamere :D)

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

jedina dobra strana snijega. inače ga ne volim ni na telki vidjeti {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
15 godina
15 godina

ma vidi kako dobra ponuda, za 20k eura lipi lancer ,dosta zabave, puno snage a opet veliko auto i može se koristit za sve.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova
ovo bi mogao predloziti tati da zamijeni za accorda....;)
kolko opce kosta novi evo 9?
Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

nemaš novi evo devet nego Evo X {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice