Puno zvučnika za sobu

poruka: 3
|
čitano: 1.431
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Puno zvučnika za sobu

Ovako.. Imam u sobi sljedece...
Pojačalo "no name" 900 w
2 subwoofera po jedan od 250 i jedan od 60 w
6 visokotonaca

I sada bi ja to ovako napravil.. Spojio bi u brigde sub-ove svaki u jedan kut sobe..
Visokotonce bih stavio 2 i 2 u jedan kut i 1-1 u drugi kut sobe.. znaci da je cijela soba "pokrivena"

E sad me zanima kak bude to funkcioniralo.. i dali mi se isplati tak nesto raditi?

=)=):D:D=);)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Puno zvučnika za sobu

ne isplati se radit - nebu radilo nikako - skuril buš i to što ti je sad ispravno...

Roosvelt1991 - veliki muljator u trgovinama HWa
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Puno zvučnika za sobu

Šta ti smatraš visokotoncem? Jer imati visokotonce i subwoofere bez srednjetonaca (mid, midbas, woofer...) je katastrofa samo takva.
Očito ti kvaliteta zvuka ne znači baš ništa čim imaš u glavi spojiti kako si napisao i to je ok, poštujem to no ipak mislim da tu nešto ne valja baš...

Ti imaš jedno pojačalo za sve to? To neće funkcionirati kako treba...

Ovaj sub od 60W ti realno ni netreba ako imaš ovaj jači (osim ako je dosta osjetljviiji, onda bi ga se čak i čulo) jer je razlika snaga prevelika. Samo ćeš skuriti ovaj slabiji.

Šta ti je to 2 i 2 i 1 i 1? Ne kužim baš. Neke slike? Svih zvučnika, svih pojačala... tek ti tada mogu išta konkretnije napsiati jer ovako kako si napisao zvuči kao bogom dano za izazvati požar :D

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice