Koje zvucne kutije 100W kupiti?

poruka: 19
|
čitano: 5.369
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Pozdrav...evo, pred para dana, naisao sam doma na Technicovo pojacalo EX-100 klase H+..medjutim..imao sam cijeli set, CD player, TAPE, gramofon, sve sam prodao, pa tako i kutije zvucne..stavio sam neku lovu sa strane(700-900kn)..pa bih vas zamolio ako moze nekakva preporuka zvucnih kutija (polovno, novo) znaci 100W 4-16 Ω otpor! Hvala! Osmijeh

TiONiO

0 0 hvala 0
17 godina

Za polovno ne znam ali novog ćeš teško za te novce naći nešto kvalitetnije te snage, slabije možda. Mada ti ni ne trebaju toliko jaki zvučnici osim ako ne misliš zabave raditi.

Možda ovako nešto: http://www.chipoteka.hr/www_new/modules/moduli/shop/product.php?sifra=8011300419

Cijena je valjda za komad.

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 16:04 (Vido).

1 0 hvala 1
15 godina
RE: Koje zvucne kutije 100W kupiti?

skupi još 700 kn i kupi si monitor audio br 2,nemoj slučajno kupiti te od 400kn,pogledaj malo u tehnomaxa ili po hi-fi centrima mogli bi se nekakvi zvučnici kupiti,a možda imaš i na njuškalu kakve za taj novac,evo gledao sam imaš u audio cinema art kupiti zvučnike za nekih 800 kn i to su ok zvučnici,tj audiofilski

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 16:13 (blackalbum).
16 godina

e..meni treba i lijep zvuk i snaga..jer bi ih koristio kao plejbek dok se praksiram na bubnjevima, a isto tako bi bili spojeni na komp, sluzili za pustat mjuzu, skladanje u MIDI-u..i tako...sve pomalo, dakle, lijep zvuk, 100W snage...a neda mii se toliko u to ulagat..odlucio sam 900kn..mozda 1000kn...a ciljam na polovno, jer je jeftinije :D

TiONiO

0 0 hvala 0
15 godina

razumijem ali ako kupuješ polovne orijentiraj se na marke koje se isključivo bave proizvodnjom zvučnika,ove ostale komanije tipa sony izbjegavaj,malo prosurfaj internetom nešto kao dali,kef,mordaunt short,b&W, i ostali

16 godina
blackalbum kaže...

razumijem ali ako kupuješ polovne orijentiraj se na marke koje se isključivo bave proizvodnjom zvučnika,ove ostale komanije tipa sony izbjegavaj,malo prosurfaj internetom nešto kao dali,kef,mordaunt short,b&W, i ostali

ok..kad ulovim vremena, pa cu malo protrazit..i malo jos vidit s vama na forumu..hvala! Namigiva

TiONiO
16 godina

evo nasao sam nesto...pa ako moze malo komentara:
PIONEER
KEF
PIONEER 2.
TECHNICS

TiONiO

0 0 hvala 0
15 godina

izbjegavaj te firme što proizvode od baterije do dvd-a,rekao sam ti potraži zvučnike firmi koje su usko specijalizirane za zvučnike

15 godina
16 godina
blackalbum kaže...

izbjegavaj te firme što proizvode od baterije do dvd-a,rekao sam ti potraži zvučnike firmi koje su usko specijalizirane za zvučnike

a gle..nemos rec da pioneer radi lose kutije...ok, shvacam da insu dobre..al sta fali za pustanje playback matrice bubnjaru..i eventualno preslusavanje MIDI iskomponirane glazbe..mislim da su OK..stavio sam i ove KEF..pa nezz ako valjaju sta?

TiONiO
15 godina

nisam rekao da nisu dobri pioneer ali kad kupuješ zvučnike kupiš od marki koje su specijalizirane za zvučnike,ja ti samo dajem savjet lova je tvoja kako želiš i znaš

16 godina
blackalbum kaže...

nisam rekao da nisu dobri pioneer ali kad kupuješ zvučnike kupiš od marki koje su specijalizirane za zvučnike,ja ti samo dajem savjet lova je tvoja kako želiš i znaš

ok...tnx, evo..poslao sam mail ovom liku za KEF...pa cu vidit...mozda njih uzmem...hvala ti!

TiONiO
17 godina

Zašto baš od specijaliziranih firmi? Ok, da se ovdje radi o nekom Hi-Fi-u bih se složio ali čim se vidi cjenovni limit i namjena mislim da nema nikakvog smisla ograničavati se na usko specijalitirane firme pogotovo imajući na umu da firme poput Pioneera za jako malo novca mogu dati jako puno muzike, ne Hi-Fi muzike ali sasvim pristojne muzike.

I da, mali savjet, pazi na navode snage, nemoj gledati onu max. snagu, to niš ne znaći, podjeli sa 2 pa ćeš dobiti cca koliko stavarno mogu trpiti (najčešće je max snaga duplo veća od RMS iako nije pravilo).

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/

1 0 hvala 1
17 godina
protjeran

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

wharfedale diamond bookeshell .Prije su bili oko 1000kn najlosiji serije 9 u vemilu sad koliko vidim je sve skupo probaj naci neke polovne

ili B&W 60x isto prosnjofaj oglasnik

0 0 hvala 0
17 godina

hehe..to je bogohuljenje gore, kef-a i pioneer uzeti na razmatranje.

dobre savjete su decki dali.

malo pojačati svotu novaca i kupiti engleski proizvod.

to kad kupiš ostaje ti za cijeli život.

englezi su kolijevka tog sporta i znaju raditi sa drvetom.

makar ti ne nedostaje renomiranih imena,koja su decki naveli.

osobno imam 4 para celestiona, ne namjeravam ih nikada prodati,vec kupiti i peti par.Smijeh

pozdrav svima
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Uzmi bilo sta od JBL-a!!!

Yeah!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Akisha kaže...

Uzmi bilo sta od JBL-a!!!

evo nek uzme ove i može bubnjat koliko oće a neće ih skurit...

http://www.njuskalo.hr/zvucnici/jbl-250-ti-jubilee-oglas-1056899

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice